Star Wars - X-wing Starfighters

Star Wars - X-wing Starfighters
Av: Star Wars
Leveranstid:1 -2 arbetsdagar.
Produkttyp:Canvastavla (Finns även som  Fototapet)
Artikelnr:e10426
Vi producerar allt vid beställning och canvas levereras komplett med monteringsanvisning. Beställningar som kommer in en vardag produceras och skickas senast nästa dag från oss. Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. Läs mer om vår leverans.
Våra gör-det-själv-ramar är enkla att montera och levereras komplett med monteringsanvisning. Läs mer om montering eller se våra monteringsvideos.
Star Wars-fantast, tillåt dig att förflyttas till en tid för länge sedan i en galax långt, långt borta, genom att pryda ditt hem med tavlor från vårt ofantliga utbud av väggkonst från denna episka saga. Vi har canvastavlor med porträtt av alla dina favorithjältar och bovar från Star Wars-universumet. Darth Vader står med böljande svart kappa, en röd ljussabel i ena handen och den andra redo att krossa alla fiender med hjälp av Kraften. Vare sig du tjänar den ljusa sidan, eller är redo att gå över till den mörka sidan, har vi minst en canvastavla som du kommer fatta tycke för. Bara din fantasi kan sätta gränserna för vad du kan skapa med dessa slående bilder. Häng dem i ditt sovrum, familjens TV-rum eller hemmabion. Må Kraften vara med dig, vad du än väljer.
 • 1

  Ramval

  Här väljer ni om canvasduken ska levereras med eller utan vår gör-det-själv-ram.

  Läs mer om vår gör-det-själv-ram

 • 2

  Kant

  Visa i 3D

  Välj bild, svart eller vit kant på tavlan. Kanten är 29mm (tavlans tjocklek).

 • 3

  Önskade mått: 

  Ange dina önskade mått för din canvastavla (tavlans framsida, exklusive kant) i fälten för bredd och höjd. Om måtten du anger är för stora för att bildens kvalitet ska räcka till kommer du att få en varning. Vi rekommenderar att du inte beställer din canvastavla större än maxmåtten som anges.

  Maxstorlek för canvastavlor med vår gör det själv-spännram är 150cm x 150cm (+ kant).

  Maxstorlek för enbart canvasduk är 500cm x 150cm.

 • 4

  Beskär bild

  Om motivet behöver beskäras för att passa i dina mått dyker en beskäringsruta upp över motivet.
  Flytta denna beskärningsruta till den del du önskar behålla. Den del av motivet som är markerad med sneda linjer kommer att skäras bort.

Ange värden ovan för att se totalpris

Priset för din canvastavla blir:

435 kr

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Delbetala med Klarna från 50 kr/månad

Vill du förändra denna bild?

Våra grafiker kan ändra färger, lägga till eller ta bort objekt, förändra proportioner och anpassa bilden på många olika sätt. För dessa tjänster debiterar vi 400 kr/tim. Skriv i formuläret hur du önskar att förändra bilden, så återkommer vi med vilka ändringar som är möjliga och information om pris.