Fototapet från egen bild eller illustration

Pris från

295 kr

/m2

Om du har en egen bild, det kan vara ett foto du har tagit, en illustration du gjort eller någon annan bild, kan vi hjälpa dig att trycka den som fototapet. Läs mer om filstorlek och format.

Följ instruktionerna i flödet till höger för att ladda upp din bild, få kvaliteten värderad, beskära och redigera din bild samt göra din beställning. Du kan också välja att få kostnadsfri personlig hjälp, då lämnar du ett meddelande med instruktioner och önskemål samt dina kontaktuppgifter till oss. Våra bildredigerare återkommer med ditt korrektur i ett e-mail. Att välja personlig hjälp och skicka in en förfrågan räknas inte som en beställning, beställningen gör du när du har fått tillbaka ditt korrektur. Om du har bråttom rekommenderar vi att du väljer att beställa direkt, att skicka in en förfrågan till oss förlänger beställningsprocessen med upp till tre arbetsdagar.

Våra bildredigerare kan ändra färger, lägga till eller ta bort objekt, förändra proportioner och anpassa din bild på många olika sätt. För dessa tjänster debiterar vi 400 kr/tim.

Se exempel på bildarbeten

Ladda upp din bild, välj ”Jag vill ha personlig hjälp” och lämna dina kontaktuppgifter och information om dina önskemål till höger så återkommer vi till dig. Vi återkommer vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar, men vid hög arbetsbelastning kan det dröja något längre. Ju mer detaljerad information om dina önskemål du lämnar, desto snabbare kan vi hjälpa dig. Det är gratis och utan krav på beställning att skicka in en förfrågan, om bildarbetet kommer att innebära en extrakostnad kommer du att få ett prisförslag från oss.

Vi har tusentals bildmotiv i vårt sortiment men om du ändå inte hittar det du söker kan du leta på bildbyrån Dreamstime. Vi debiterar 200 kr (inkl. moms) per köpt bild från Dreamstime och den avgiften betalar du i samband med din beställning. Kontakta oss med bildens id-nummer så hjälper vi dig. Vi kan även göra ändringar i våra motiv i sortimentet, till exempel ändra färger och ta bort objekt.

Frågor? Mejla oss på custom@photowall.se.

Du kan beställa din tapet i två olika material. Vårt premium- och standardmaterial är i non-wovenkvalitet och monteras genom att limmet appliceras direkt på väggen. Våderna ska monteras kant i kant.

Våderna är 45 cm breda. Läs mer om materialen här.

1

Ladda upp din bild

Börja med att ladda upp din bild

Ingen fil vald(Max 1GB = 1000MB)
Vi tar emot alla bildformat som till exempel tif, jpg, png, eps och pdf. I det automatiska flödet kan dock bara jpg, tif och png hanteras. För att trycka en bild som tapet måste kvalitén och upplösningen vara tillräckligt hög, läs mer om filstorlek och format.