Vårt miljöarbete

I vår tapetfabrik strävar vi efter att minimera miljöpåverkan och vårt miljötänk implementeras i allt vi gör. All tillverkning sker på beställning vilket innebär att vi endast tillverkar den mängd produkter som behövs, inga produkter läggs på lager eller kasseras i onödan. Den tryckfärg vi använder för våra tapeter innehåller inga lösningsmedel eller farliga kemikalier och är biologiskt nedbrytbar. Spillmaterial från vår produktion återvinns av miljöentreprenören Hans Andersson Recycling AB. Läs mer om vårt material i vår miljöpolicy.

Vårt samarbete med Vi-skogen

När du handlar av oss stöder du samtidigt vårt arbete tillsammans med den svenska biståndsorganisationen Vi-skogen. Varje år planterar vi 5000 träd i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Träden bekämpar fattigdom, förbättrar miljön och motverkar klimatförändringar.

Om Vi-skogen

I över 30 år har Vi-skogen arbetat med att plantera träd i östra Afrika, ett av de allra fattigaste områdena i världen. Sammanlagt har Vi-skogen planterat över 100 miljoner träd och hjälpt närmare två miljoner människor till ett bättre liv. Besök Vi-skogens hemsida och läs mer om deras viktiga arbete.