Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Stylingknepen som skapar vårkänsla

  Efter en alldeles för lång och mörk vinter är vi alla nog mer än redo för våren. Här nedan radar vi upp ett par enkla knep för att dekorera om ditt vintermysiga hem till ett som är redo att välkomna solen och värmen!

  Pastelltoner

  Byt ut vinterns fylliga och mörka kulörer mot pastelliga, lätta nyanser och detaljer. Du kan med fördel måla om möbler som tillåter detta (tänk dina gamla köksstolar), byta ut prydnadskuddar och gardiner eller till och med tapetsera om. Testa att matcha flera olika pastellfärger för att sätta tonen och binda samman rummet.

  Fractal Burgundy and Pink, av Lemon

  Skira, luftiga tyger

  Solen är äntligen tillbaka efter en lång vinter och lyser nu både längre och oftare, något som är värt att dra nytta av. Släpp in ljuset i ditt hem med tunna, skira gardiner. Det ger rummet ett ombonat intryck utan att hindra dagsljuset från att nå in. Vilken färg spelar mindre roll, men matcha med fördel pastelltonerna, det viktiga är att tyget är tillräckligt transparent.

  Foto av Katlyn Boone

  Bjud in vårblommorna

  Med våren dyker också blommorna upp och ökar trivseln inte bara utomhus utan också inomhus. Lyft in vårgrönskan i hemmet med hjälp av nätta, livliga buketter; ett spretigt arrangemang sätter tonen för årstiden. Ett tips är att blanda snittblommor med mycket blad och annat grönt.

  Flora - White, av Lina Bodén

  Dekorera med speglar

  Fönster är så klart det bästa när man pratar om ljusinsläpp, men beroende på hur många fönster du har så kan du ibland behöva hjälpa till på traven. En stor spegel kan göra större skillnad än du tror genom att reflektera ljuset från dina fönster och skapa härlig rymd som bidrar till vårkänslan.

  Foto av Liana Mikah

  Ljusa toner

  Väggar, tak och inredningsdetaljer i ljusa nyanser hjälper vårsolen att nå in i alla rummets hörn. Om du inte är så förtjust i färger så är vitt en klassiker som alltid går hem. Även ljusgrått skapar samma effekt och är både trendigt och stilrent. Här kan du gärna bryta av med färgglada detaljer för att liva upp utrymmet en aning.

  Enchanted Blush, av Maison

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.