Buddhafigurer

I vår tid har vi ett alltmer krävande och snabbt liv. Vi lever i en värld som är multitasking, full av ständiga stimuli och saker att göra. Detta gör det lätt att glömma bort att varaLäs mer helt närvarande i varje ögonblick. När du väljer en målning från vårt stora urval av Buddha-dukutskrifter tar du med dig en ikon för mindfulness in i dina favoritrum för arbete, vila eller boende. Bilden av Buddha, är en representation av fullständig upplysning inom en persons liv. Det är känt att människor, oavsett om de är buddhister eller på senare tid människor från alla kulturer och ursprung, ofta förlorar sig i att titta på en Buddha-bild för att få en klar bild av sitt inre jag. Genom att ta in en av våra Buddha-målningar och canvasutskrifter i ditt rum kommer du att dra nytta av den frid och det lugn som dessa bilder framkallar.

And och själ

En glimt av en Buddha-målning, med ögonen mjukt slutna och läpparna böjda till ett lugnt leende, kommer att ge dig en underbar inspiration till att fördjupa din egen praktik av inre frid. Att vara helt närvarande i varje ögonblick och situation är det bästa sättet att njuta av livet till fullo, och en Buddha-dukmålning kommer att föra dig till det nuvarande ögonblicket och den nuvarande platsen. Det blir en påminnelse för dig att ta ett steg tillbaka, sakta ner och komma i kontakt med dig själv. Vi är vana vid att ta hand om de funktionella aspekterna av vårt liv: vi arbetar hårt, vi leker hårt, vi tar så bra hand om våra kroppar som vi kan, men vi glömmer ofta bort en mycket grundläggande del av livet, nämligen att ta väl hand om vår ande och vårt sinne.

Finn din zen

Ett Buddha-tryck förvandlar varje rum till din personliga zen-zon, så att du kan meditera, reflektera och leda din ande och energi in i en lugn och fridfull stund. Oavsett hur stressigt ditt liv kan vara, även under de mest kaotiska dagarna, kommer att ha en av våra Buddha målningar att ge dig möjlighet att ta bort dig själv från världens komplexitet, om än bara för en stund, vilket gör att du kan återknyta kontakten med din själ och ditt sanna jag. Buddha representerar visdom, positiv energi, inre kunskap och fred. Den energi som ett Buddha-dukuttryck ger ett rum kommer säkerligen att vara vårdande och lugnande för dig, vilket förändrar stämningen i ditt rum och lyser upp stämningen hos alla som kommer in i rummet.
Produktinformation
  • Visar 1-23 av 23 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.