Astronomi & Rymden

Det finns inget tvivel om att den vördnadsvärda natthimlen är en av de mest underbara syner som finns. Vare sig det rör sig om en nattlig stadssilhuett eller en mer detaljerad bild avLäs mer vår outforskade rymd i all dess himmelska prakt, kommer våra canvastavlor med rymd och astronomimotiv bli fantastiska tillskott till inredningen i ditt hem. Luta dig tillbaka och beundra universums underverk från hemmets lugna vrå medan du njuter av några av de absolut vackraste bilderna från några av världens bästa fotografer och konstnärer.

Vad kan en canvastavla med astronomimotiv göra med ett rum?

När du väljer att inkorporera någon typ av tavlor eller tryck i din heminredning är det viktigt att göra rummet mer intressant. Med en astronomiinspirerad tavla får du inte bara en vacker bild utan även något som väcker en känsla av rymd och underverk. Människan har fängslats av att studera stjärnorna och deras mönster sedan urminnes tider. Och det är något som även de som aldrig har hållit i ett teleskop förr kan relatera till. Tyvärr är stjärnkikande inte ett praktiskt möjligt val för många som bor i storstäder, på grund av ljusföroreningar. Men med en canvastavla med astronomimotiv kan du istället ta med himlen till ditt varma och sköna hem – dessutom behöver inte stanna uppe hela natten. Vi har bilder som är tagna i vår atmosfär, i yttre rymden och som är tagna med Hubbleteleskopet. Du kommer att hitta något perfekt, vare sig du vill framkalla den stillsamma känslan man får från rymden eller du vill ge rummet något mer dynamiskt, som en färgstark galax som skiner klart miljontals mil bort. Vilket färgschema du än har i rummet finns det en astronomibild som är helt i din smak. Många av våra populära tavlor är bilder på jorden som den ses från rymden, med djupa blåa färger. Men det finns även ett överflöd av knallröda och brända röda färger, speciellt solbilder. Vi har också scheman över solsystemet i olika färger, om det intresserar dig, eller om du hellre vill ha något mer realistiskt – valet är ditt.

Canvastavlor inspirerade av rymdutforskning

Det är nog så underbart att titta upp mot stjärnhimlen från jorden eller se ner på jorden från ett teleskop i omloppsbana – men vad sägs om mer dramatiska motiv som är inspirerade av rymdutforskning? Vår väggkonst bjuder på så mycket att välja från. Ta till exempel våra tavlor med rymdfärjor, som föreställer rymdskepp som skjuts upp i rymden. De ger en helt annan typ av dynamik än de mer själviakttagande bilderna av månbilar som tittar tillbaka ner på jorden. För barnens rum finns det också ett brett urval, bland annat stiliserade rymdutforskare och raketer i många olika färger. Sen så finns det de bilderna som faktiskt har fångats i rymden av utforskandets pionjärer. Vi har någonting för alla rum och typer av inredningsstilar, allt från astronauter mitt i en rymdpromenad (med jordens dramatiska landskap nedanför fötterna), till förtjusande visuella hyllningar av månfärdernas glansdagar och Apollos uppdrag.

Stjärnlandskap och underverk

Blinka lilla stjärna där... Alla har vi någon gång undrat vad våra stjärnor egentligen representerar. Behåll den fascinerade känslan genom att välja canvastavlor med stjärnlandskap, som kan skildra allt från den fantastiska Vintergatan i all dess glans till Andromedagalaxens avlägsna skönhet. Men å andra sidan kanske du blir mer inspirerad av en canvastavla med Nirvana-tema, som främjar mindfulness och en känsla av inre frid medan du beskådar himmelen. Många ser stjärnornas kraft i den påverkan de har på vårat dagliga liv, och våra astrologiinspirerade tavlor tar detta ett steg längre. Vi har tavlor för alla stjärntecken, från vattumannen till stenbocken, placerade i en stjärnkarta med en bild av motsvarande tecken. Dessa är perfekta för att ge vilket rum som helst en personlig touche.

Ufos och rymdfantasi

Låt oss inte glömma bort att rymden är en plats för fantasi. Vårt urval av bilder refekterar verkligen detta. Vare sig du vill ha ett klassiskt flygande tefat i sepia eller något mer modernt, så har vi något som du kommer finna riktigt inspirerande. Vad sägs som ett av våra kollage med Star Wars-tema? De passar utmärkt i många tema- och lekrum, men de är även det perfekta tillskottet till din hemmabio. Vi har allt från canvastavlor med ikoniska designer, som Millennium Falcon, till de som har de legendariska prisjägarna från den abnormt framgångsrika filmfranchisen. Alla kan hitta något att pryda sina väggar med.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.