Astronauter

Astronauter är per definition män, kvinnor eller till och med djur som reser till yttre rymden. De flesta astronauter börjar sin karriär som stridspiloter i flygvapnet, marinkåren ellLäs merer flottan. Senare blir de testpiloter för experimentflygplan och avlägger sedan rigida tester för att kvalificera sig för astronautprogrammet. Rymdkapplöpningen började i slutet av 50-talet mellan USA och Sovjetunionen. Det var under denna tid som vetenskapsmännen i båda länderna skyndade sig så fort de kunde med ny teknik och nya vetenskaper för att kunna vara först ut i rymden. Men först var de tvungna att utbilda de astronauter som skulle ta dem dit. Photowall hyllar detta fantastiska yrke med sitt eget sortiment av canvasutskrifter av astronauter. Dessa bilder visar upp dessa banbrytande individer så som världen har kommit att känna igen dem. Häng upp några av dessa astronauter på duk i ditt vardagsrum och känn dig som om du är på väg mot stjärnorna. Låt dessa astronauternas canvasutskrifter ge detta rum en känsla av frihet och äventyr och din familj och dina nära och kära kommer att vara dig evigt tacksamma. De kommer att leta efter fler och fler anledningar att dröja kvar i ditt vardagsrum med dessa astronauter på duk runt omkring sig. Låt dessa astronauter på duk lysa upp ditt hem.

Erfaren i astronauter canvas prints

Det finns ett rykte om att USA, för att påskynda utvecklingen av sitt rymdprogram, sökte hjälp av tillfångatagna nazistiska vetenskapsmän för deras kunskaper om raketer och rymdmotorer. Före deras tillfångatagande talades det mycket starkt om att Tredje riket redan var djupt inne i forskningen och redan hade gjort stora framsteg i sin strävan att bygga dessa rymdtransportmedel. Photowall avslöjar en liten hemlighet för dig med "Space Knight" i sitt fina sortiment av astronauter på duk. Den här bilden skildrar denna fantastiska äventyrare så som han ses i resten av världens medvetande. Häng upp några av dessa astronauter på duk i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och känn dig som om du är en av rymdålderns pionjärer som övervakar framstegen i din forskning. Du kan också placera några av dessa bilder i dina rekreationsrum för att fylla rummet med en känsla av skoj och äventyr. Att spela videospel, titta på filmer och lyssna på dina favoritlåtar kommer aldrig att vara roligare än med dessa astronauter på canvastryck runt omkring dig.

Äventyrligt i astronauternas canvasutskrifter

Det var den ryske kosmonauten Yuri Gagarin som först bröt igenom atmosfären och reste ut i rymden i en rymdfarkost. Hans skepp kallades Sputnik I. USA följde snart efter och skickade den första astronauten ut i rymden, inte bara i ett transportmedel utan också för att vara den första att gå i rymden. Detta var kapten John Glenn. Inte långt därefter överträffade USA ryssarna igen genom att skicka den första mannen att gå på månen i form av Neil Armstrong och Buzz Aldrin ombord på Apollo 11. Återupplev spänningen och spänningen från rymdkapplöpningen genom att hänga upp några av dessa canvasutskrifter med astronauter i dina lounger. Ta en flaska läsk och sätt dig i din favoritstol och fördriva eftermiddagen i minnen och förundran med dessa astronauter på duk runt omkring dig. Bara närvaron av dessa astronauter på duk kan lugna din trötta själ och lätta på dagens stress och ångest. Låt dessa astronauter på canvas ta din fantasi till himlen.

Brave och heroisk

År 1986 strävade NASA:s rymdprogram efter att skicka den första civila personen ut i rymden i en rymdfärja som skulle bli den första att använda en ny sorts flytande syre som bränsle. De valde en skollärare vid namn Christie McAuliffe som skulle bli deras första icke-astronaut i rymden. Deras farkost var Challenger. Men något gick fruktansvärt fel några sekunder efter det att Challenger lyfte, och farkosten exploderade i luften och dödade alla passagerare ombord. Denna fruktansvärda tragedi satte fokus på de mycket verkliga faror som fortfarande fanns inom rymdfarten. Minns alla de som fallit i jakten på att erövra stjärnorna med dessa fantastiska canvasutskrifter av astronauter. Häng upp några av dessa astronauters canvasutskrifter ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du blundar i yttre rymden. Låt dina drömmar fyllas av bilder av det oändliga kosmos med dessa astronauter på duk. Du kan också välja att visa upp dessa fina bilder i dina korridorer, för att göra uppgiften att förflytta sig från rum till rum till en upplevelse av rymdforskning. Låt dessa astronauter på duk ge liv och energi till ditt hem.
Produktinformation
  • Visar 1-21 av 21 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.