Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Vintergatan natthimlen - Canvastavla - Vardagsrum

28

motiv

Galaxer

Den himmelska, majestätiska storhet som våra canvastavlor med galaxer som tema innebär, är sannerligen ett under. Även om du sitter fast i en ljusförorenad stad och inte har möjlighetLäs meren att stjärnskåda själv, bjuder natthimmelen på lika delar romantik och under. Därför kan en av våra canvastavlor med galaxtema vara det perfekta sättet att skapa en känsla av himmelsk häpnad i ditt eget hem. I århundraden har forskare reflekterat över natthimlens storhet, speciellt de galaxer som ger oss många av de ljusaste prickarna ovan. Och nu kan du njuta av dem från hemmets lugna — och varma — vrå, tack vare Photowalls stora utbud av stjärnbeströdda tavlor och canvastavlor. Ta bara en titt på några av de val som finns tillgängliga. Du kommer inte känna behovet av att stanna uppe sent eller gå utomhus för att avnjuta natthimlens spänning igen.

Varför välja en canvastavla med galaxtema?

Vare sig de är inramade eller som canvas är våra rymdtavlor redo att hängas upp i ditt hem. Den utsökta bilden som du väljer kommer att förvandla hela din vägg. Från avlägsna spiralgalaxer, i all deras geometriska under, till elliptiska galaxer som bjuder på en påtaglig känsla av en annan värld — alla tavlor som avbildar en grupp stjärnor skapar en verklig förståelse för vår plats i universum. Dessa tavlor kommer också i många olika färgscheman att du lätt kan skapa ett samtalsämne eller hänga upp en bild som bjuder på en mer reflekterande stämning, utan att behöva kompromissa med rummets övriga inredning. Till exempel, om du letar efter en djup, svart bakgrund full med glimmande stjärnljus — kanske för att ha i bakgrunden i ditt vardagsrum — så kommer du att hitta en galaxtavla som passar dig alldeles utmärkt. Eller om du vill ha en djup, röd färg för en mer känslomässig effekt någon annanstans i hemmet, varför inte välja en av våra fantastiska reflektionsnebulosor? Andra tavlor, till exempel Orion Nebula, kombinerar rubinröda och genomträngande koboltblå färger på en svart bakgrund och kan perfekt knyta ihop ett rums spretiga färgschema. Canvastavlorna i den här fascinerande kategorin ger så mycket när de väl hänger på plats, och valet är helt ditt.

Bilder som vittnar om underverk

Många av våra canvastavlor är tavlor som återspeglar några av de absolut bästa bilderna du kan fånga av natthimlen. Andra baseras på världens ledande fotografering, antingen fångade från jorden eller från Hubbleteleskopet som kretsar kring vår planet. Vilken typ av bild du än väljer så vittnar de alla om den känsla av under som vi känner inför naturen och universum. Vissa bjuder till exempel på en bild av Vintergatan precis så som du kan se den med blotta ögat en molnfri kväll. Andra, å andra sidan, bjuder på fascinerande närbilder på mer avlägsna galaxer som ger en känsla av mänsklig utforskning. Det är nästan som om du skulle kunna sträcka ut handen och ta på en av stjärnorna själv. Vissa avbildar till och med jorden själv, med dess djupa blå och gröna färgtoner som står mot en bakgrund av världsalltet. Det kan inte finnas mycket tvivel om att soleruptioner, såväl som universums övriga aktiviteter, som avbildas i några av våra canvastavlor framkallar en känsla av förundran hos alla som bevittnar dem — vilket gör dem alldeles perfekta prydnader i ditt hem.

Inredning för barn och galaktiska bilder

Det kan vara lite knepigt att välja en tavla för ett barnrum, speciellt om du redan har ett specifikt färgschema att arbeta mot. Som tur är så passar många av våra produkter designade för barn väldigt bra med många olika färgscheman. Titta på våra serieliknande galaxtavlor, till exempel, som passar alldeles utmärkt i ett barns rum. De skapar en magisk känsla av utforskning bara i sig själva och är ofta fyllda med fartfylld rörelse och stjärnor som viner tvärs över himlen. Med fantasifulla rymdraketer och interstellära rymdskepp passar våra produkter lika bra för science fiction-fans som för ett barns livliga fantasi. Det är klart, många av våra galaktiska canvastavlor är mycket fantasifulla, men det finns även rymdutforsknings-tavlor som är baserade på verkligheten att välja från, till exempel de som avbildar månbilar på månens yta, med rymdens tomma evighet i bakgrunden. Alla sådana bilder går tillbaka i tiden till månutforskningens glasdagar och kan användas för att väcka barnens intresse i många år till. För den som skulle kalla sig en fantast av rymd- och galaxutforskning kan sådana canvastavlor passa lika bra i ett vuxet rum också.
Produktinformation
  • Visar 1-28 av 28 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.