Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Jorden i rymden - Canvastavla - Hall

56

motiv

Måne

Månen är jordens trogna följeslagare. Den kretsar kring planeten i en stadig bana och fångar vår uppmärksamhet gång på gång. Vårt utbud av canvastavlor med måntema bjuder på ett oslagLäs merbart urval av olika vyer. En tavla kan föreviga det speciella med månen: den silvriga cirkelns långsamma nedgång i ett skummande hav eller skäran av en nymåne som kikar fram bakom fluffiga moln.

Poeternas silvriga musa

Den klassiska världens tavlor och poesi framställer månen som en gudinna. Hon är mer stillsam och åtkomlig än den eldiga solguden Apollo, men full av mystik och elegans. En del är hennes charm är de evigt föränderliga skuggorna som ibland döljer hennes anlete för oss. Hon går igenom olika faser inför våra ögon: från en fullmåne till en tunn månskära, och allt där emellan. I vissa tavlor ser man vargar och vilddjur yla mot månen. Kanske är de förtvivlade för att hon hela tiden försvinner. Vissa av våra canvastavlor visar månens speciella plats på astrologernas kartor över natthimlen, andra speglar månens mystiska inflytande över tidvattnet. Fast, månen bryr sig ändå inte ett dugg om vad vi tycker. Hon stannar aldrig länge på samma plats, och det är därför en canvastavla är en sådan källa av glädje i våra moderna hus. Du kan titta upp på hennes ensliga skönhet och begrunda universums ofantliga oändlighet och människans plats på vår lilla blå planet, vaktad av dess måne.

Fotspår på månen

Varenda människa på hela jorden höll andan när de första astronauterna landade på månens yta och gjorde sina avtryck i dammet. Den moderna vetenskapens otroliga prestationer gick inte en människa förbi. Musiker, konstnärer och fotografer har inspirerats av dessa äventyr utom vår atmosfär och hyllat det mod som behövs för att ta sig till rymdens mörka sida och tillbaka, och beskåda under som inga människoögon tidigare beskådat. En canvastavla som avbildar månen kan ge gammal som ung inspiration för att ta reda på mer om yttre rymdens underverk. Vetenskapliga framsteg kräver nyfikna sinnen och modiga hjärtan som inte är rädda att utmana gränserna och nutidens kunskap. En tavla som fångar månens under kommer definitivt inspirera dessa positiva känslor och sporra oss att välkomna varje ny natt med en förnyad känsla av vördnad och en djup uppskattning för de bekväma hem som vi har skaffat oss här på jorden.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.