Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Solsystem 2 - Canvastavla - Barnrum

100

motiv

Solsystemet

Fly från vår värld och bege dig upp till stjärnorna, med en canvastavla som fångar vårt solsystem när det är som vackrast. Från slående tavlor av planeter, både nära och avlägsna, tilLäs merl hisnande utsikter över vår hemplanet från platser bortom vår atmosfär... Vår kollektion av canvastavlor har den perfekta tavlan att hänga i ditt sovrum eller vardagsrum. Tavlorna fyller ditt hem med solsystemets under och inspirerar nästa generations astronauter att se dessa makalösa delar av vårt universum med sina egna ögon. En rymd-inspirerad canvastavla är den perfekta väggprydnaden för vilken blivande galaktisk upptäcktsresande som helst.

Slit dig från Jordens bittra bojor och res ut i solsystemet till andra världar och stjärnor

Ända sedan människan tittade upp mot stjärnorna för första gången har vårt himmelska grannskap varit i centrum för häpnad och förundran. När vi tittade närmare upptäckte vi nya världar som vi delar vår sol med, varje bortom både vårt förstånd och vårt räckhåll. Världarna döptes efter grekiska och romerska gudar. Och även om vi har hittat många andra planeter vid det här laget är våra planetära grannar ändå speciella för oss, eftersom vi har åkt på en resa genom universum med dessa världar som våra närmaste följeslagare. Ju mer vi lär oss, desto mer förbluffas vi. Varje planet visar oss det mångfald som finns i universums underverk och hur fantastisk vår egen planet är, från våga närmaste jordgrannar, Mars, Venus och Merkurius, till gasjättarna Jupiter och Saturnus, till isjättarna Neptunus och Uranus. Varje planet har en unik och helt spektakulär miljö, olik något vi någonsin hade kunnat föreställa oss, från vulkaner som sprutar vatten på en fryst yta, till de stormiga regnmolnen som släpper ner smält metall på en ofruktbar ödemark. Våra planetära grannar låter nästan som något ur en science fiction-film. I verkligheten visar dess planeter oss exakt hur annorlunda vår egen planet kunde ha varit, om bara en enda liten sak hade skett annorlunda. Vårt utbud av canvastavlor fångar dessa andra världars unika underverk och prakt. Världar som är så välbekanta för oss, men ändå så otroliga, i all sin glans. Vare sig du vill ha ett hisnande fotografi av en avlägsen värld eller en konstnärlig tolkning av en planet, kommer något från vår samling av tavlor säkerligen tillfredsställa dina önskningar.

Vi är alla gjorda av stjärnstoff

Som Carl Sagan sa, vi är alla skapade från material som kommer från inifrån stjärnorna. Hur olika universums planeter än är, så är de skapade från samma uråldriga grundämnen. Omfamna denna likhet med de avlägsna världar som vi delar vårt solsystem med genom att välja mellan hundratals vackra canvastavlor och tavlor i vår “solsystems”-kategori. Om de yttre planeterna inte är något för dig, varför inte välja något lite närmare med en fantastisk canvastavla föreställande vår lilla blåa sten, eller dess naturliga satellit-kompanjon, månen? Våra tavlor låter dig se hur solsystemet ser ut från jorden, med en oslagbar bild av de bästa utsikterna vår planet har att erbjuda. Du kan även se hur tredje klotet från solen, planeten vi kallar “hemma”, ser ut från rymden. Hylla de otroliga framsteg mänskligheten har gjort med en canvastavla som föreställer människans framgångar. Följ med en astronaut på en rymdpromenad eller se hur rymdstationen MIR ser ut på nära håll - allt utan att ens behöva lämna hemmets lugna vrå. Vår samling med förträffliga tavlor visar upp solsystemets skönhet och under slutar inte där. Vårt fantastiska utbud innefattar även vackra kartor över solsystemet, livfulla illustrationer av ditt stjärntecken, och abstrakta skildringar av talangfulla konstnärer som använder sin fantasi för att väcka solsystemet till liv. All det här kommer säkerligen fånga din fantasi och väcka din inre upptäcktsresande. Vare sig du förbluffas av rymdens omfattning och hisnar av de otroliga delar som vår egna lilla del av galaxen består av, eller helt enkelt vill ta med en del av världen utanför – eller världarna utanför – in i ditt hem, kommer du att hitta den perfekta canvastavlan eller tavlan i vår samling. Förbered dig för att vågat sätta din fot där ingen annan har satt sin fot förr, för med vårt urval av canvastavlor av solsystemet kan din nästa destination vara som från en annan värld.
Produktinformation
  • Visar 1-100 av 100 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.