Solsystemet

Fly från vår värld och res till stjärnorna med ett canvasuttryck som fångar vårt solsystem när det är som bäst. Från fantastiska målningar av planeterna nära och långt borta, till hisLäs mernande vyer av vår hemvärld från bortom vår atmosfär, kommer vår samling av canvasutskrifter att ha den perfekta målningen för att fylla ditt sovrum eller vardagsrum med vårt solsystems underverk och inspirera nästa generation astronauter att se dessa häpnadsväckande delar av galaxen med sina egna ögon. Ett rymdinspirerat canvasuttryck blir det perfekta tillägget till väggen hos alla blivande galaktiska upptäcktsresande.

"Släpp jordens sura band och res genom solsystemet till andra världar och stjärnor"

Vårt himmelska grannskap har varit föremål för förvåning och förundran sedan män och kvinnor först tittade mot stjärnorna. När vi tittade närmare upptäckte vi andra världar, alla bortom vår fattningsförmåga och räckvidd, som delar vår sol. De som upptäckte dessa världar namngav sina upptäckter efter grekiska och romerska gudar, och även om många andra planeter har upptäckts har våra planetära grannar en särskild plats i vår fantasi, eftersom vi delar en resa genom universum med dessa världar som våra närmaste följeslagare. Ju mer vi lär oss, desto mer häpnadsväckande blir vi. Från våra jordiska grannar Mars, Venus och Merkurius till gasjättarna Jupiter och Saturnus och isjättarna Neptunus och Uranus - var och en av dem visar oss universums olika underverk och hur otrolig vår egen planet är. På var och en av dessa världar är miljön mer spektakulär än vi kan föreställa oss. Från vulkaner som spyr ut vatten på en frusen yta till stormiga regnmoln som släpper loss smält metall på en öde ödemark, våra planetära grannar låter som om de skulle vara hämtade från en science fiction-roman. I verkligheten visar dessa planeter oss hur annorlunda vår egen värld kunde ha varit med minsta lilla förändring eller anpassning. Vår kollektion av canvastavlor fångar de unika underverken och praktfullheterna i var och en av dessa andra världar som är så bekanta för oss, men så otroliga, i all sin prakt. Så oavsett om du vill se ett fantastiskt foto av en avlägsen värld, eller en konstnärlig återskapande av en planet, kommer vår kollektion av tavlor säkert att tillfredsställa dig.

"Vi är alla gjorda av stjärnmaterial"

Som Carl Sagan sa är vi alla gjorda av material som byggts upp inom stjärnor, oavsett hur olika planeterna är så har var och en av dem tillverkats av samma grundämnen som bildades för eoner sedan. Omfamna denna likhet med de avlägsna världar som upptar vårt solsystem genom att välja bland hundratals fantastiska canvasutskrifter och målningar inom vår kategori "solsystem". Om de yttre planeterna inte är något för dig, varför inte stanna lite närmare hemmet med ett fantastiskt canvasuttryck av vår lilla blå sten, eller dess naturliga satellitföljare, månen? Våra målningar låter dig se hur vårt solsystem ser ut från jorden, med en fantastisk bild av de bästa vyerna som vår planet har att erbjuda, eller låter dig se hur den tredje stenen från solen, den planet vi kallar hem, ser ut från ovan. Fira hur långt mänskligheten har kommit med ett canvasuttryck som skildrar mänsklighetens bedrifter. Följ med en astronaut på en rymdpromenad eller se rymdstationen MIR på nära håll, allt utan att lämna ditt hem. Vår samling av häpnadsväckande målningar som visar upp skönheten och underverket i vårt solsystem slutar inte där. Vårt fantastiska utbud omfattar vackra kartor över solsystemet, livfulla illustrationer av ditt stjärntecken och abstrakta skildringar från begåvade konstnärer som använder sin fantasi för att ge solsystemet liv. Allt detta kommer garanterat att fånga din fantasi och väcka din inre upptäcktsresande. Oavsett om du förvånas av rymdens magnitud och lämnas i häpnad inför de otroliga komponenter som utgör vår egen del av galaxen eller om du helt enkelt vill föra in lite av världen utanför - eller världarna utanför - i ditt hem, kommer du garanterat att hitta det perfekta canvastrycket och den perfekta målningen för dig i vår kollektion om solsystem. Var beredd att djärvt gå dit ingen har gått förut, för med ett urval från kategorin solsystem av canvasutskrifter kan din nästa destination vara utöver det vanliga.
Produktinformation