Jorden

Det är ett inneboende drag hos mänskligheten att fråga sig varför vi finns till. Ju mer vi lär oss om vår värld och den enorma galax vi är en del av, desto mer känner vi ett behov av Läs meratt besvara den frågan. Trots detta kan Photowalls urval av Canvas-utskrifter av jorden från kategorin Planeter i solsystemet ge dig en viss lättnad. Alla våra Earth canvas prints kommer att ge en känsla av frid men också storhet till det rum du visar upp det i. Dessa bilder och målningar erbjuder dig ett brett utbud av vyer, med fokus enbart på själva planeten eller med jämförelsepunkter som en satellit i omloppsbana, månen, solen eller en annan planet. Beroende på vilken effekt du vill skapa kan du välja ett canvasuttryck av jorden med en bred palett av färger eller en mer definierad och specifik bild. Du kan vara säker på att oavsett vilket Earth canvas print du väljer kommer samspelet mellan ljus och mörker att ge en dramatisk bakgrund till ditt rum.

Väsentliga fakta om Earth canvas prints

Även om det är allmänt känt att jorden är den tredje planeten från solen i vårt solsystem, vet kanske inte alla att dess namn kommer från gamla engelska och germanska ord som betyder "marken". Det faktum att vår fantastiska planet har funnits i livet ganska länge, närmare bestämt i 4,5 miljarder år, gör Earth canvas prints ännu mer betydelsefulla! Liksom alla planeter i vårt solsystem kretsar jorden runt solen och gör det med en rejäl hastighet, cirka 30 kilometer per sekund. Det tar 365 dagar för jorden att fullborda en hel omloppsbana, men du kan ha den processen inom synhåll varje dag på året med Earth canvas prints. Olika delar av jordklotet lutar mot solen vid olika tider på året, vilket skapar de olika årstiderna. Tänk på detta också när du väljer dina Earth canvas prints. "First Hint of Sunrise 2" är ett vackert exempel på ett Earth canvas print som visar upp denna rörelse.

En unik plats

Jorden är den enda planeten i solsystemet som är känd för att stödja liv, vilket beror på att den har två mycket viktiga saker som levande varelser absolut behöver för att överleva. Dessa är syre och vatten, där enorma mängder av båda krävs för att upprätthålla livet. Som du kan se på Earth canvas prints innebär vår planets avstånd från solen att den inte är för varm och inte för kall för att varelser ska kunna leva på den också. Vår atmosfär är också oerhört viktig för att upprätthålla livet. Detta enorma täcke av gaser som är insvept runt jorden skyddar vår planet från solens starka strålar samtidigt som det hjälper till att hålla temperaturen behaglig för levande varelser. Du kan bevittna detta i Earth canvas prints som till exempel "Near Space". Om du vill ha en mer detaljerad och pedagogisk bakgrund kan du välja "The Earth". Detta Earth canvas print berättar alla viktiga detaljer du behöver veta om planeten. Som vi redan har konstaterat är Earth canvas prints inte bara snygga för ögonen, utan hjälper också till i inlärningsprocessen, särskilt när det gäller barn.

Värdet av Earth canvas prints

En annan viktig komponent i användningen av dessa motiv är den tidigare nämnda utbildningsaspekten. Earth canvas prints kan lära dem om planeten, men ännu viktigare är att de kan inspirera och utbilda de unga om att skydda vårt dyrbara hem. Varje år den 22 april firar mer än en miljard människor Earth Day för att skydda planeten från saker som föroreningar och avskogning. Genom att delta i aktiviteter som att plocka upp skräp och plantera träd kan du också göra världen till en gladare och hälsosammare plats att leva på. Dessa Earth canvas-utskrifter kan vara en vacker påminnelse om att vara aktiv för att rädda planeten. "Lights on Earth", till exempel, kan ge barnen insikt om något så enkelt som att släcka ljuset när det inte behövs.
Produktinformation
  • Visar 1-38 av 38 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.