Astronomi & Rymden

Det råder ingen tvekan om att den imponerande synen av natthimlen är en av de mest fantastiska som du kan se. Oavsett om det är en nattskildring över en stad eller en mer detaljerad bLäs merild av den sista gränsen i all sin himmelska prakt, kommer astronomi- och rymdsektionen av våra canvasutskrifter att bli ett fantastiskt tillägg till inredningen i något av dina hems rum. Luta dig tillbaka och beundra universums underverk från ditt eget hem medan du njuter av några av de bästa bilderna från världens främsta fotografer och konstnärer.

Vad kan ett canvastryck med astronomitema göra för ett rum?

När du lägger till någon form av utskrift till ditt hems inredning är en av de viktigaste sakerna att lägga till intresse. Med en astronomiinspirerad tavla får du inte bara en fantastisk bild i sig själv utan också något som framkallar en känsla av rymd och förundran. Att studera stjärnorna och deras mönster är något som vi alla kan relatera till - även om vi aldrig har hållit i ett teleskop tidigare! I många stadsmiljöer är ljusföroreningarna sådana att det inte är praktiskt möjligt att titta på stjärnor. Men med ett astronomiskt canvastryck kan du ta med dig himlen in i ditt hem för att titta på den bekvämt och varmt - för att inte tala om att du inte behöver vara uppe hela natten. Du kan välja mellan bilder från nära rymden, yttre rymden och Hubble-teleskopet, oavsett om du vill framkalla den känsla av lugn som du får från rymden eller kanske något mer dynamiskt, till exempel de färgglada galaxerna som lyser starkt från miljarder kilometer bort. Oavsett vilket färgschema du vill samordna med finns det en astronomibilder som passar dig. Många av våra populära val inkluderar bilder av jorden sedd från rymden med djupa blåa färger, men det finns också ett överflöd av karminrött och bränt rött, särskilt när du föredrar solbilder. Du kan också välja mellan schematiska bilder av solsystemet i olika färger, om du vill, eller välja något mer realistiskt - valet är ditt.

Tavlor inspirerade av rymdforskning

Det är inte så bra att titta på himlen på natten från jorden eller titta tillbaka på den från teleskop i omloppsbana - vad sägs om det dramatiska i utforskandet av rymden som ämne för ditt val av canvasutskrift? Vår väggkonst erbjuder så mycket att välja mellan. Till exempel erbjuder våra målningar av rymdfärjan, som skildrar ett sprängande fordon som rusar ut i rymden, en helt annan typ av dynamik än den mer introspektiva bilden av månfarkoster på månen som tittar tillbaka på jorden. Det finns ett antal valmöjligheter för barnrum med stiliserade rymdforskare och raketer i kompletterande toner. Sedan finns det bilder som faktiskt har fångats i rymden av pionjärerna inom utforskningen. Från astronauter under rymdpromenader - med utsikt över ett dramatiskt landskap av jorden nedanför - till vackra visuella hyllningar till månutforskningens storhetstid från Apollo-uppdragen, finns det något för alla typer av rum och inredningsstilar.

Stjärnlandskap och underverk

Blinka, blinka lilla stjärna... Vi har alla undrat vad våra stjärnor egentligen representerar. Fånga känslan av fascination för dem genom att välja ett canvastryck med stjärnlandskap som kan föreställa allt från den fantastiska Vintergatan i all sin prakt till Andromedagalaxen som lyser med en avlägsen skönhet. Kanske blir du mer inspirerad av en stjärnduk med Nirvana-tema som främjar mindfulness och en stor känsla av inre frid när du betraktar himlen. För många ligger stjärnornas kraft i den effekt de har på vårt dagliga liv och våra astrologiskt inspirerade tavlor drar verkligen fram detta. Det finns tavlor som täcker alla stjärntecken, från Vattumannen till Stenbocken, och som är perfekta för att sätta en personlig prägel på ett rum, och som täcker alla stjärntecken, från Vattumannen till Stenbocken, och som alla är placerade på en stjärnkarta med en bild av motsvarande tecken.

UFOs och rymdfantasi

Låt oss inte glömma att rymden är en plats för fantasin. Vårt urval av bilder återspeglar verkligen detta och oavsett om du söker en klassisk bild av ett flygande tefat med en åldrad sepia-look eller kanske något mer modernt, så har vi något lämpligt inspirerande. Vad sägs om att överväga att göra ett val av ett av våra collage med Star Wars-tema, till exempel. Dessa är perfekta för temarum, lekrum och är också ett bra komplement till hemmabiouppsättningar. Det finns något för alla, från canvasutskrifter med ikoniska mönster, som Millennium Falcon, till sådana som fokuserar på de legendariska prisjägarna i den enormt framgångsrika filmserien.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor