Dinosaurier

Bland de många canvastavlor och tavlor som finns tillgängliga här på Photowall har vi våra underbara dinosaurie-inspirerade designer. Varje tavla bjuder på något unikt och ger en välbLäs merehövd färgklick, vilket rum du än väljer att hänga den i. De är perfekta för många rum och passar utmärkt tillsammans med alla typer av inredningsstilar. De kan mixas och matchas i ett oändligt antal kombinationer för att skapa förbluffande, förhistoriska effekter. Dinosaurier från Juraperioden, som var för ungefär 200 miljoner år sedan, är vanliga objekt och dessa stiliserade bilder livar upp varje hem, vilken tavla du än väljer.

Läckra canvastavlor med dinosauriemotiv

Många av våra designer är tillgängliga i livfulla färger. De är alldeles utmärkta för att väcka barnens fantasi. De skräckinjagande varelserna avbildas ofta i grönt och rött, med både blå och gula detaljer. Dessutom syns också ofta de dramatiska landskap i vilka dinosaurierna vandrade omkring, ibland med vulkaniska utbrott eller snabbt strömmande vatten i förgrunden. Äldre barn kanske uppskattar realistiska avbildningar av äkta dinosauriearter, som Tyrannosaurus Rex, Triceratops eller Stegosaurus. I tavlorna kommer dessa skickligt återgivna, kolossala bestar nästan till liv! Från forntida, djävulska djuphavsmonster till flygödlor som sveper ner för att fånga sitt byte – allt finns att beskåda.

Tavlor med dinosaurier för yngre barn

Även om många av våra canvastavlor passar bra i vuxna omgivningar är flera av dem designade speciellt för yngre barn. Till exempel vår Dinosaur World Map som kommer i två färgscheman. Tavlan livar upp barnets vägg tack vare den roliga designen och ger lika mycket utsmyckning som utbildning! Barn kan använda sig av den för att lära sig vilka olika sorters dinosaurer som fanns förr, samtidigt som de kan lära sig om planeten och dess nutida geografi. Små barn kommer också att älska våra Dinoland-designer som även de kommer i olika färger. I en söt, serieliknande design syns vänliga, leende dinosaurier i en grafiskt framställd omgivning.

Dinosaurietavlor för vuxna?

På Photowall har vi någonting för alla, så du kommer även att finna dinosaurie-canvastavlor som inte riktar sig till barn. Kolla in tavlorna Dinosaur Morning och Sleeping Dinosaur in Mati – båda avbilar tropiska paradis i livfulla färger och faller alla i smaken, oavsett ålder.
Produktinformation
  • Visar 1-80 av 80 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.