Papegojor

"Papegojor är fåglar som tillhör ordningen Psittaciformes och det finns 398 arter. De lever främst i de tropiska och ekvatoriella områdena på vår planet. De finns för närvarande på liLäs merstan över utrotningshotade arter på grund av att de ofta fångas och säljs på den svarta marknaden som exotiska sällskapsdjur. De har en vacker fjäderdräkt med livliga färger och är mycket uppskattade för detta. Deras huvudsakliga föda består av frön, nötter, frukter, knoppar och växter. Photowall hyllar denna fantastiska fågel i sitt eget sortiment av väggmålningar med papegojor. Dessa underbara bilder föreställer papegojan i sin naturliga livsmiljö, omgiven av samma av dess art. Lägg till ett stänk av färg och ljusstyrka på insidan av ditt hem med dessa väggmålningar med papegojor. Det finns knappast något utrymme i din urbana bostad där dessa väggmålningar med papegojor inte kommer att se fantastiska ut. Häng upp dem i ditt vardagsrum som huvudtema för ditt hem och se hur humorn och lekfullheten eskalerar i dina väggar. Placera några av dessa väggmålningar med papegojor i dina barns sovrum och lekplatser och se deras leenden och skratt när de uppskattar dessa underbara fåglar. Låt dessa väggmålningar med papegojor bli en permanent del av ditt hem.

Vidividuella väggmålningar med papegojor

Papegojor bygger sina bon i trädets håligheter och kläcker sina ägg där. De hyllas för att vara några av de mest intelligenta fåglarna på planeten och kan till och med kopiera mänskligt tal. Photowall låter dig få ditt lystmäte med ""Parrots Paradise-Polychrome"", ""Playing Parrots"" och ""Another Perfect Day"" i sin anmärkningsvärda samling av väggmålningar med papegojor. Dessa bilder visar upp denna magnifika fågel i några av de mer exotiska klimat i världen där de lever. Placera några av dessa väggmålningar med papegojor på väggarna i dina rekreationsutrymmen och öka nöjet och spänningen i dessa områden. Placera dem i dina lounger för att ge dig känslan av att koppla av i ett tropiskt paradis. Det finns ingen gräns för den lugnande kvalitet och exotiska stämning som dessa papegojornas väggmålningar ger upphov till. Föreställ dig själv på en avlägsen strand, med tårna grävande i sanden, ett glas margarita i ena handen och en flaska solkräm i den andra, och lyssna på dessa underbara fåglars kvitterande. Dessa väggmålningar med papegojor kan ta dig dit utan att du någonsin behöver lämna ditt hem.

Livligt i papegojor väggmålningar

Papegojornas märkliga förmåga att efterlikna mänskligt tal har gjort dem till den främsta komiska hjälpen i många filmer genom historien. Bilden av en salig pirat med en papegoja på axeln har blivit så ikonisk att den till och med har tagit sig in i logotypen för vissa vardagsprodukter. Photowall ger dig mer att älska med ""Parrot Tropical Salmon Falls"", ""Parrot in Blossom"" och ""Parrots Paradise-Blue"" i sitt fina sortiment av väggmålningar med papegojor. Dessa fantastiska bilder föreställer dessa underbara fåglar som leker och umgås med andra av deras egen sort. Låt dessa väggmålningar med papegojor pryda väggarna i din matsal för att ge den känslan av en luau vid havet. Se med häpnad hur stämningen under måltiden lättas upp och alla verkar uppfriskade tack vare närvaron av dessa väggmålningar med papegojor. Konversationerna kommer aldrig att bli livligare och måltiderna kommer att smaka ännu godare. Det kommer aldrig att finnas ett ögonblick av tristess med dessa väggmålningar med papegojor på väggarna i ditt hem. Till och med dina korridorer kommer att gynnas av att ha dessa fantastiska bilder på dem. Gå från rum till rum med stil.

Färgglada och livfulla

Den ökande jakten och försäljningen av papegojor på den svarta marknaden har lett till att deras antal har minskat. Med detta överhängande hot har världens naturskyddsorganisationer infört stränga sanktioner mot dem som stjäl dessa djur från deras naturliga livsmiljö och handlar med dem illegalt. Det är med stor förhoppning att dessa sanktioner återigen kommer att göra det möjligt för deras antal att öka. Photowall visar dig vad som behöver skyddas med ""Big Parrot III"", ""Indigo Parrot I"" och ""Parrots Home"" i sitt breda utbud av väggmålningar med papegojor. Dessa bilder visar några konstnärsbilder av denna magnifika fågel. Dessa väggmålningar med papegojor passar perfekt ihop med vilken färg som helst på väggen eller tapeten som du vill använda dem som bakgrund. De är tillverkade av material som är garanterat säkra att existera i ditt hem och säkra att vara i närheten av dina barn. De finns i ett stort antal olika färger och mönster för den blivande ornitologen att välja mellan. Låt dessa väggmålningar med papegojor ge välbehövlig färg och livfullhet till insidan av ditt hem. Be dina vänner eller arbetskamrater komma över för en kopp te medan du beundrar dessa papegojornas väggmålningar."
Produktinformation
  • Visar 1-54 av 54 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.