Gäss

Gäss är vattenfåglar i familjen Anatidae. Denna grupp består av släktena Anser, som är de grå och vita gässen, och Branta, som är de svarta gässen. Termen gås kan användas för att hänLäs mervisa till båda könen av detta djur, utom när den paras ihop med ordet gander, som konnoterar kvinnlighet. Dess ungar kallas gåsungar, medan dess kollektiva substantiv kallas gaggle. I flykten kallas de antingen för en strut, ett lag, en kil eller en plump. Photowall hyllar denna magnifika fågel med sin egen kollektion av canvasutskrifter med gäss. Dessa bilder skildrar de olika sorterna av gäss som finns i naturen. . Häng upp några av de här gässen på duk på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en känsla av primitivitet och frihet. Din familj och dina gäster kommer snabbt att samlas i detta område bara för att få en glimt av dessa fantastiska gäss på duk. Låt dem känna det vilda när andan i de här gässen inspirerar dem att vandra runt och utforska världen runt omkring dem. De kommer att hitta allt fler kreativa ursäkter för att stanna kvar på denna plats på grund av dessa gäss på duk. De här underbara gässen på duk är en säker succé i ditt hem.

Sociala i gåsar på duk

Gäss är monogama varelser och behåller en enda partner under hela sitt liv. De blir territoriella under häckningssäsongen och konsumerar mer mat än vanligt. Detta resulterar i friskare konstitutioner och att fler av deras ungar föds upp. Gässen tutar under flygning för att påminna andra medlemmar av plumpen om att hålla en tät V-formation och som ett sätt att prata med varandra. Photowall låter dig sträcka dig mot himlen med "Six Geese A Laying", "Flock of Wild Geese" och "Sunrise Geese in Flight" i sin unika samling av canvasutskrifter med gäss. Dessa bilder visar dessa magnifika fåglar när de umgås i grupp. Häng upp några av dessa canvasutskrifter med gäss i ditt rekreationsrum och känn dig som en klok ornitolog som är redo att ta sig an alla äventyr som världen kastar på honom. De här gässen på duk kommer att göra dina stunder av vuxenunderhållning mer spännande och engagerande. Du kanske också vill visa upp de här gässen på duk på väggarna i dina lounger. Fyll utrymmet med atmosfären från det fria med dessa gäss på duk på väggarna.

Näring i gässen på duk

Fossilerna av gäss har daterats till att finnas sedan 10 till 12 miljoner år tillbaka. De som har grävts upp i regionen Gagamo i Italien tyder på att det finns en förhistorisk släkting till detta djur. Denna förfader antas ha varit en och en halv meter lång och kunde inte flyga, till skillnad från sina moderna ättlingar. Photowall låter dig uppskatta detta fina exemplar av aviär perfektion med "Cape Barren Goose", "Snow Goose" och "Hutchins Barnacle Goose" i sin fantastiska samling av canvasutskrifter med gäss. Dessa bilder visar de olika släktena av denna fina fågel. Häng upp några av dessa canvasbilder av gäss i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och föreställ dig att du är en av de pionjärer som strövade runt i naturen tillsammans med dessa magnifika djur. Du kan också placera dem i dina korridorer för att ge detta ofta försummade utrymme en känsla av äventyr och djärvhet. Gör det till en övning i förvåning att gå från rum till rum med dessa gäss på duk på väggarna. Det finns praktiskt taget ingen vägg eller något utrymme som inte kan få liv i dessa gäss på duk.

Hållbar och uppskattad

I det franska köket är gåsens gödda lever en mycket uppskattad kulinarisk delikatess. Den kallas foie gras och har en ljuvlig, smörig konsistens och smak. Men det sätt på vilket gässen gödslas för att få fram denna berömda delikatess har förklarats vara omänskligt och förbjuds långsamt över hela världen. De bästa och dyraste kuddarna i världen kommer också från fjädrar från gäss och kallas dun. Endast de finaste hotellen och inkvarteringsanläggningarna har kuddar av gåsdun. Photowall låter dig fira det stora bidrag som dessa fåglar ger med "Brant Goose", "Goose Fight" och "Morning Mood" i sin fantastiska samling av canvasutskrifter med gäss. Dessa bilder visar oss dessa fåglars drag och territoriella egenskaper. Häng upp några av dessa gåsdukstryck ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du blundar för den vilda öppna himlen. De här gässen kommer att fylla dina drömmar med bilder av vidsträckta vyer och oändliga slätter. Din slummer kommer aldrig att bli så vilsam och föryngrande som när du har dessa gäss på duk i ditt sovrum.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor