Grodor

Grodor är en typ av amfibier och köttätare. De har ingen svans, grönt slemmigt skinn, stora ögon och långa, smidiga ben som gör att de kan hoppa långa sträckor. De har funnits på jordLäs meren sedan den tidiga triasperioden. Den största koncentrationen av grodor bor vanligen i tropiska områden, men de har också funnits i kallare klimat utspridda över hela världen. De har långa flackande tungor som gör att de kan jaga och fånga myggor och andra mindre djur. Flera arter av grodor kan ändra sin värmesignatur, vilket gör att de kan ändra temperaturnivåerna efter behag. Deras hud har också kromatophorer som gör att de kan ändra pigment för att kamouflera sig mot rovdjur. Några få arter av denna märkliga gröna groddjur har gifter i huden som kan vara giftiga för vissa djur och människor. Flera ursprungsstammar i Amazonas doppar sina blåspilar i grodornas gifter för att använda dem som vapen mot sina fiender. Photowall hyllar detta underbara djur i sitt sortiment av grodor på duk. Dessa unika bilder kommer garanterat att liva upp ditt hem och kan bidra med en air av lekfullhet och humor till alla dina vardagsrum.

Springande i grodor canvas prints

I underhållningsindustrin hade den legendariske skaparen av dockteckenfigurer Jim Henson en groda som en av de mest kända stjärnorna i sin tv-show The Muppets, detta är den odödliga Kermit the Frog. En av världens mest älskade sagor är Grodprinsen, där en vacker prinsessa kysser en groda och förvandlar den till en prins. Photowall låter dig njuta av detta intressanta djur i "Red Frog-Colorsplash", "Red Eyed Tree Frog Peeking From Behind a Leaf" och "Red Frog" i sitt färgstarka sortiment av grodor på duk. Lägg till en känsla av nyckfullhet och lättsamhet i ditt vardagsrum och låt din familj ta del av dessa positiva känslor med dessa grodor på duk. Dina barn kommer säkert att ha roligt med dessa grodor på duk som visas i deras sovplatser eller lekplatser. Grodor föds i vatten i form av ägg och deras avkomma kallas för grodyngel. De ser ut som runda, svarta varelser med långa, vickande svansar. Dessa grodor på duk har varit kända för att lyfta upp humöret hos många som är deprimerade och lider av ångestproblem. Barn som har drabbats av trauman har också fått hjälp av dessa anmärkningsvärda grodor på duk.

Lovlig i grodor canvas prints

Grodor har olika modulationer och toner i sina karakteristiska kväkningar. De är ett av de mest komplicerade djuren i naturen när det gäller anpassnings-, skydds- och reproduktionsbeteende. Photowall tar dessa fantastiska varelser in i dina hjärtan med "Green Frog", "The Climber" och "Beauty of Reflection" i sitt breda utbud av grodor på duk. Dessa bilder visar dessa djur inte bara som vänliga och engagerande utan även som riktigt söta. Se dem i ett helt annat ljus med dessa hjärtvärmande grodor på duk. Bjud in dina grannar och deras barn till ditt hem för ett lätt eftermiddagssnack och se hur de små samlas i förundran och förvåning över dessa färgglada bilder. Efter att ha haft en särskilt nedslående dag är det ett säkert sätt att se den ljusare sidan av livet bara genom att se dessa grodor på duk. Håll saker och ting positiva och optimistiska genom att leka med dina barn medan du är omgiven av dessa underhållande bilder. Imitera deras rörelser och hoppa runt som en groda tillsammans med dina barn och bevisa en gång för alla att lite dumhet gör livet lite mer levande. De här grodorna på duk ger dig välbehövlig skoj i ditt liv.

Naturens gåva

Grodor har varit en permanent beståndsdel i litteratur, symbolik och religion. De är också ett förebud om fara eftersom deras minskande antal är en säker varning om miljöförstöring. I sin naturliga livsmiljö undviker grodor rovdjur som jagar med synen genom att byta färg och smälta in i sin omgivning, vilket gör dem osynliga. När det gäller rovdjur vars synlighet är beroende av värme kan grodorna anpassa sig till den exakta temperaturen i sin omgivning och göra sina fiender blinda för deras närvaro. Ett stort antal arméer över hela världen har anammat grodans färg för sina kamouflagekläder. Photowall visar sin beundran för deras intressanta och användbara färg med "Green Tree Frog", "Ascending" och "Tree Frog on a Sunflower" i sin varierade samling av grodor på duk. Grodor som är amfibier, vilket innebär att de kan leva antingen på land eller i vatten, kallas helt enkelt för grodor. Medan de som enbart lever på land och har vårtig hud vanligen kallas paddor. De här fantastiska frogsdukstryckarna är tillverkade av material som inte bara är säkra att ha i ditt hem utan också att ha i närheten av dina barn. Så skynda dig och hämta din samling grodor på duk idag.
Produktinformation
  • Visar 1-12 av 12 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.