Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Elefantväg - Canvastavla - Sovrum

92

motiv

Elefanter

Elefanter är ikoniska och modiga varelser som bor på några av jordens mest fenomenala platser. Våra canvastavlor har lyckats fånga spektakulära vyer av horder av elefanter som strövarLäs mer omkring i så fantastiska omgivningar som Afrikas savanner och Asiens halvöknar. Verkligheten kan vara full av omständigheter som inte tillåter dig att lyckas i strävan att resa jorden runt och ta del av oförglömliga vyer med olika sorters elefanter i deras naturliga miljö. Som tur är kan en kreativ canvastavla ge dig möjligheten att uppleva elefanternas utsökta skönhet varje gång du tittar på väggarna i ditt eget hem.

Lyckas med ditt djurtema

Elefanter är det perfekta motivet för att lyckas med att skapa ett djurtema i ditt hem. De tavlor vi erbjuder framhäver djurets enastående egenskaper på ett kreativt sätt. Vare sig det är elefantens lysande vita betar eller deras spöklika trumpetande som fångar ditt hjärta kommer våra konstverk att lyfta fram djurets unika egenskaper. Du kan även välja att kombinera flera canvastavlor som avbildar olika arter, till exempel afrikanska elefanter eller en indisk elefant.

Uppskatta elefanternas skönhet

Elefanterna är extra lockande för många på grund av att de räknas som storvilt, eller en av “the big five” som det heter på engelska. Nu kan du uppskatta deras fenomenala skönhet genom att hänga upp en kreativ canvastavla med en elefant hemma, och du behöver inte hålla dig till ett rum. I vårt utbud kan du hitta foton av elefanter, såväl som illustrationer. Tavlorna passar i bland annat vardagsrum, sovrum och till och med barnens sovrum. Du har en bred färgskala att välja bland, så du behöver inte oroa dig för att tavlan inte ska passa det färgschema du har inrett med.

Återskapa bleknande minnesbilder från din safari

Om ditt minne verkar svika dig kan du skaffa en canvastavla med elefanter från Photowall. Vissa saker händer bara en gång i livet, och du kan använda dig av elefantmotiv för att återskapa minnena från den där safarin du var på. Våra noggrant utformade konstverk med ensamma elefanter och realistiska avbildningar av elefantfamiljer får det att kännas som om du var där igår. Vårt utbud av elefantbilder ur intressanta perspektiv är precis vad som behövs för att återskapa varje njutbart ögonblick du upplevde på safarin.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.