Hjortdjur & Älgar

Vem säger att renar bara är till för julen? Ge ditt rum en skandinavisk makeover med vårt sortiment av canvastryck av hjortar och älgar. Välj mellan olika typer som passar ditt rum; fLäs merärgglada målningar i tecknad stil som passar bra i ett barnrum eller trendiga moderna hjortmålningar som stärker dina väggar. Alternativt kan du prova ett fototryck i färg som tar med dig utomhus inomhus och gläder alla naturälskare. Spöklika snöscener med ett nordiskt hjärta kommer att värma upp ditt hus och ge din inredning den majestätiska touch som bara gläntanas monark kan ge. Och vi garanterar att du inte kommer att se varken skinn eller hår av Rudolph!

Djuren: ett heligt, mjukt och mjukt djur

Vissa myter och legender säger att dessa majestätiska varelser har en andlig överlägsenhet på grund av deras horn som liknar kronor som bärs av kungar och drottningar. Deras horn sträcker sig genom himlen och för hjortarna närmare himlen. Om du har tapeter med dessa varelser i dem kommer dina rum att bli mer sofistikerade. Du kan välja mellan enkla och eleganta målningar och hisnande fotografier av dessa vackra varelser. Hjortar ses också som majs och kvinnlighet personifierad. Legenden säger att hjortar ofta förvandlas till damer för att undvika att bli jagade. Bli inte besvikna killar för hjortar har också maskulina inslag. Hjortar är relaterade till oberoende, rening och stolthet. Oavsett vilket kön du har kan ett av dessa olika val vara den mest lämpliga väggmålningen för din personlighet! Överlägsenheten hos dessa däggdjur kan verkligen ses på dessa och kommer att komplettera ditt vardagsrum mycket bra. Det skulle verkligen vara fascinerande att bara sitta och dricka en kopp kaffe tidigt på morgonen medan man tittar på dessa eleganta varelser, eller hur?

En symbol för styrka och kraft

Att lägga till tapeter med dessa starka, modiga, dominerande, kraftfulla, graciösa däggdjur på dina väggar skulle göra stor skillnad när det gäller den stämning som ditt rum ger. En av de mest uppenbara sakerna som en älg symboliserar är styrka och makt. Med tanke på dess storlek ger den verkligen en stark aura av mod och mod. Det fanns en myt om en Potawatomi-flicka som letade efter en partner för livet och av alla djur valde hon älgen eftersom den visade sin styrka, mod och mod för henne. Även om en älgmamma också är en symbol för moderskap. Det finns en mängd olika väggmålningar att välja mellan. Du kan prova den söta animerade älgmålningen som du kan sätta på ditt barns rum till riktigt häftiga fotografier av älgar från vildmarken.

Med naturen

Vem blir inte fascinerad av naturens skönhet? Naturen är verkligen ett fantastiskt koncept för fotografering och alla skulle älska att sätta en tapet med naturtema på sina väggar, men vad händer om vi lägger till något som gör naturen mer fantastisk? Hjortar och älgar kommer säkert att komplettera naturens bildsköna landskap. De kommer att ge bilderna och designen en mer fridfull känsla av fridfullhet. Från de gröna fälten, genom de vackra skogarna, till bergen. De komplimangerar nästan allt och ger mer grace till naturens estetik. Föreställ dig att du går hem från jobbet, stressad och trött från allt övertidsarbete du gjort, och sedan ser denna fascinerande väggmålning i ditt vardagsrum med dessa majestätiska varelser, hjortar och älgar, som stirrar med den vackra naturen som bakgrund. Skulle det inte minska de negativa vibbarna som har gett dig dåligt humör?
Produktinformation