Tigrar

Tigerns ofta hemlighetsfulla värld är kanske en av de mest ikoniska djurbilderna som du kan använda för att pryda ditt hem, och den fångas verkligen i några av våra fantastiska canvasLäs merutskrifter. Tigern är det rovdjur som mest förknippas med Indien och resten av Asien och beskrevs en gång i tiden av poeter som Blake som "brinnande ljus" och vördad för sin "skrämmande symmetri". I de fantastiska bilderna som erbjuds är sådana livfulla färger som guld, svart, orange och rött sammanförda i helt fantastiska kombinationer som visar upp den sanna majestätligheten hos denna vackra varelse.

Tigern i målningar

Tigern är kanske ett av de mest visuellt imponerande däggdjuren på planeten, framför allt på grund av dess genomträngande ögon och dramatiskt randiga päls, och den är ett perfekt material för att avbildas i form av en målning. Ta en titt på våra Temple Lake Tigers eller Hidden Images - Tigers som perfekta exempel på dessa stora katter i familjegrupper. Dessa bilder är målade med stor skicklighet, är fulla av detaljer och visar tigrar i sin naturliga miljö. Dessutom visar White Tiger Clan, en annan underbart arrangerad målning, den världsberömda sibiriska tigern med sin distinkta päls som slappnar av vid en bäck med ungar i förgrunden. Andra målade bilder, som Tiger Sanctuary och Tiger in a Tropical Storm av Henri Rousseau, skapar flerfärgade paletter som innebär att bilder av tigrar kan hittas i en mängd olika nyanser vilket gör att de passar in i vilken inredning som helst som du råkar ha redan.

Tigerns naturliga skönhet

Tigern är känd för sin rovdjursskicklighet när det gäller att jaga i smyg, men den är ändå kung över allt den övervakar och denna egenskap fångas bäst i djurets ansikte, i synnerhet i dess långt seende ögon. Ibland verkar det till och med som om den mänskliga åskådaren är fasthållen i sin blick, och tigerns härliga ögon är utmärkt fångade i form av ett canvastryck. Titta efter fotografier som Eye of the Tiger eller King of the Mountain för att hitta helt enkelt fantastiska porträtt av dessa katter. Tiger Chief, en stiliserad version av djuret, har också en naturlig känsla när du tittar in i kattens ögon som stirrar orubbligt tillbaka. Naturligtvis fångas den naturliga skönheten hos stora katter ofta bäst av fotograferna när de vilar. Om du vill se fantastiska exempel på tigrar i deras mest fridfulla tillstånd kan du kolla in canvaprodukter som Don't make a Fuss, en fantastisk monokrom bild, eller den enkla titeln Tiger, ett canvaprodukt i färg.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.