Lugnet - Canvastavla - Vardagsrum

98

motiv

Tigrar

Tigern är kanske det mest ikoniska djurmotivet du kan använda för att smycka ditt hem. De här slående canvastavlorna har verkligen lyckats fånga djurets hemlighetsfulla värld. Tigern Läs merbeskrevs en gång som i “klar brand” och högaktades för sin “fruktansvärda symmetri” av poeter som Blake, och är kanske det rovdjur vi förknippar mest med Indien, såväl som övriga Asien. De storslagna canvastavlorna vi har att erbjuda stoltserar verkligen med denna vackra varelses äkta majestät, i slående kombinationer av vackra, livfulla färger som guld, svart, orange och rött.

Tigern i tavlor

Som ett av planetens mest estetiskt tilltalande däggdjur, med sina genomträngande ögon och dramatiskt randiga päls, är tigern det perfekta motivet för tavlor. Titta på våra canvastavlor Temple Lake Tiger och Hidden Images – Tigers. De är perfekta skildringar av de stora katterna i familjegrupper. Tavlorna är skickligt målade och fulla av detaljer, och de skildrar tigrarna i sina naturliga miljöer. White Tiger Clan, en annan underbart arrangerad tavla, visar den världskända sibiriska tigern, med sin karaktäristiska päls, slappa vid en bäck med sina ungar i förgrunden. Andra målade bilder, som Tiger Sanctuary och Tiger in a Tropical Storm av Henri Rousseau, använder sig av flerfärgade paletter. Det betyder att du kan hitta tigrar i många olika toner, och alltså hitta en som passar perfekt i ditt hem, hur du än har inrett.

Tigerns naturliga skönhet

Tigern är känd för sin skicklighet i att jaga i tysthet och är sitt revirs konung; en roll som tydligt ses i djurets ansikte och främst i dess skarpa blick. Och tigerns praktfulla ögon är så utsökt fångade i canvastavlorna att det till och med ibland ser ut som att den tittar på sin betraktare. Fotografierna Eye of the Tiger och King of the Mountin är verkligen slående porträtt av det vackra kattdjuret. Tiger Chief, en stiliserad version av djuret, har även den en naturlig känsla när du tittar in i kattens ögon, som obevekligt stirrar tillbaka. Dock fångas den stora kattens naturliga skönhet allra bäst av fotografer, och allra helst när tigern ligger och vilar. För fantastiska bilder av tigrar i sina mest avslappnade tillstånd, kolla in den utsökta, monokroma canvastavlan Don’t make a Fuss eller den färgrika tavlan Tiger.
Produktinformation
  • Visar 1-98 av 98 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.