Fantasy

Fantasibilder kan ta dig med på en resa genom din egen fantasi och skapa nya berättelser och idéer varje gång du tittar på dukuttrycket på väggen. Att ha något trevligt att titta på pLäs merå jobbet eller hemma gör mer än att lysa upp din dag; det kan lyfta ditt humör och frigöra ditt sinne så att du kan slappna av. Njut av att leva i en värld av oändliga möjligheter när du väljer de perfekta fantasy canvasutskrifterna för ditt hem.

Sanningen mellan fantasi och verklighet

Per definition är fantasi en idé utan grund i verkligheten och är praktiskt taget din fantasi som är obegränsad av verkligheten. Verklighet är å andra sidan sakernas tillstånd som de existerar. I grund och botten är det vad du ser, hör och upplever. När du dekorerar dina barns rum är användningen av Fantasy väggmålningar det bästa du kan ge dina små. Vid tre eller fyra års ålder kan många barn redan skilja på verklighet och fantasi. Därför tycker de verkligen om att spela rollspel med sig själva, sina vänner och sina föräldrar. Att göra dessa aktiviteter hjälper uppenbarligen dina barn att växa och utvecklas. Fantasi hjälper dem att vara kreativa och det har visat sig att barnen kan hantera olika situationer och problem. Dessutom kommer barnen att kunna förstå och uppskatta skillnaden mellan vad som är verkligt och vad som inte är det. Det är här som de fantastiska Fantasy väggmålningarna från Photowall kommer in i bilden. Med underbara mönster kommer de inte bara att kunna få inredningen att se fantastisk ut, utan kommer också att hjälpa barnen i deras vardag.

Otroliga verkligheter

Hur du än gillar din fantasivärld är ett av de främsta teman som finns att hitta i det osannolika. Detta är verkligheten, med bara lite av en twist. Du kan till exempel hitta målningar av en perfekt liten bondgård på ett fält som sitter ovanpå ett träd. Om du gillar scener med byggnader som tar dig till gränsen för vad som helst kan hända kan du prova Falling Estate, en härlig blandning av hus som du skulle hitta på en gata... . . rida längs en flod till kanten av ett vattenfall. I en scen blir en pumpa till ett slott precis i tid för Halloween! En stuga som är fäst vid en mosaikluftballong når nya höjder i Up Up and Away. Hitta canvasutskrifter UFO:er på himlen i sepiafärg, dinosaurier som leker i en flod, en pterodactyl i flygning, en tiger målad för att se ut som ett afrikanskt djur Chieftan och mycket mer väntar på ditt vandrande sinne och dina undrande ögon.

Fantastiska varelser

Verkligheten kombineras med ett ideal när du tar en eldig drake och ställer den mot en krigare som måste döda den utan att brännas! Det finns flera drakscener samt den populära enhörningen. Du kan hitta enhörningsfamiljer i skogen, älvor i träden och den omöjliga men ändå trovärdiga Dracor. Fantasystrider äger rum mellan människor och fantasivarelser medan en uppsjö av intensiva och verkliga djur skildras i naturliga scener som om du spionerar på en privat stund.

Besvärliga situationer

Havslandskap med hoppande delfiner, fjärilar och canvasutskrifter med djur av samma art som grupperas i samtal. Njut av en vy av Afrikas vilda djur som vilar fridfullt under ett träd, eller fåglar nära ett vattenfall som är tillräckligt klart för att vara verkligt.
Produktinformation