Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Prinsessan och trollen - John Bauer - Canvastavla - Barnrum

541

motiv

Fantasy

Fantasybilder kan ta dig på en fantasifull resa, och du kan skapa nya sagor och idéer varje gång du tittar på canvastavlan på din vägg. Din dag blir automatiskt bättre om du har någonLäs merting angenämt att vila ögonen på, vare sig du är hemma eller på kontoret. Ditt humör blir bättre och det blir lättare att slappna av. Förbered dig på att leva i en värd av oändliga möjligheter när du väljer ut den canvastavla med fantasymotiv som passar bäst i ditt hem.

Osannolika verkligheter

Vilken sorts fantasy du än uppskattar, så är “det osannolika” ett av genrens mest populära teman. Det är verkligheten - bara med en liten annorlunda tolkning. Vi har, till exempel, tavlor med en perfekt liten bondgård på ett fält. Som är beläget uppe på ett träd, förvisso. Om du gillar scener med byggnader som verkligen tar “allt kan hända” till sin yttersta gräns kommer du att älska Fallingwater Estate. Den föreställer en härlig röra av hus, som på vilken gata som helst. Fast... de flyter längs med en flod mot ett vattenfall. En annan föreställer en pumpa som förvandlas till ett slott, precis i tid för Halloween! Up Up and Away föreställer en liten stuga som sitter fast i en luftballong med mosaikmönster. Vi har canvastavlor med ufon som flyger över himlen i en drömsk sepia, dinosaurier som leker i en flod, en flygande pterodactylus, en tiger som är målad som en afrikansk hövding och mycket mer för dina vandrande tankar och din förundrade blick.

Fantastiska varelser

En bild av en krigare som måste dräpa en drake utan att först bli slukad kombinerar verkligheten med en fantasi. Vi har flera drakscener och många motiv med den populära enhörningen. Du kan hitta enhörningsfamiljer i skogen, älvor i träden och den osannolika men ändå rimliga draken Dracor. I fantasyns värld pågår oändliga strider mellan människor och varelser, medan ett överflöd av intensiva, riktiga djur avbildas i sin hemmiljö på ett sätt som får dig att känna dig som om du spionerar på något väldigt personligt.

Lugnande lägen

Förundras över havsbilder med hoppande delfiner och fjärilar eller canvastavlor där djur av samma art sitter tillsammans och pratar. Njut av att blicka ut över Afrikas vildaste när de rofullt vilar under ett träd och inspireras av fåglar som flyger nära ett vattenfall som är så klart att det skulle kunna vara verkligt.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.