Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Enhörning - Canvastavla - Barnrum

48

motiv

Enhörningar

Enhörningen är en mytisk varelse som ser ut som en häst med ett horn. Det sägs att hornet liknar narvalens. Ända sedan människan började skriva ner sin historia har enhörningen varit Läs merett hett ämne. Den kan ses i Induskulturens forntida sigill. I Grekland skrev man om enhörningen mer som ett djur i naturen än som en myt. Undantagslöst har den samma kropp som hästen och den är alltid helvit. Fånga en enhörning till dig själv när du köper en canvastavla med en av våra många enhörningar. Det finns en stil för varje person, från barn till vuxna, både lekfulla och mer traditionella. I viss europeisk folklore har enhörningen ett getskägg och klövar, men den universella bilden av enhörningen är i form av en häst. Med ett horn, såklart. Barn och människor som är svaga för hästar kan därför fröjda sig i en samling av canvastavlor som avbildar både vuxna enhörningar och deras föl, drickandes ur en källa eller betandes på ett fält.

Renhet och elegans

I medeltiden och renässansen symboliserade enhörningen dygder som renhet och elegans. Det sades att bara en oskuld kunde fånga en enhörning. Vissa trodde att hornet kunde göra allt vatten drickbart och bota de sjuka. Men i sagornas magiska värld kan vem som helst med ett gott hjärta ta sig en ridtur på en enhörning eller bli vän med djuret. En canvastavla föreställer noshörningar ritade i serieliknande stil; de är ute på picknick under stjärnorna, sitter på en filt och myser och har med sig en frukttallrik och, såklart, tårta. Den kan nog vara populär hos barn som tror att enhörningar är mer än bara en myt.

Mytiska och legendariska

Canvastavlan The Astral Unicorn kan vara lugnande för de som uppskattar eteriska, symboliska tavlor. Den livfulla lila och molniga bakgrunden med stjärnor lyser upp den majestätiska enhörningen, med dansande man och svans. Hornet glöder som en ledstjärna i mörkret. Enhörningen kan dessutom ses i både Storbritanniens och Skottlands kungliga vapen. Du kan få vilken vägg som helst att bli ett hett samtalsämne med några canvastavlor av enhörningar. Och en enhörningstavla passar perfekt på en fondvägg. Eftersom enhörningen är så mytisk och legendarisk behöver du inte vara rädd för att släppa oss kreativiteten.
Produktinformation
  • Visar 1-48 av 48 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.