Slott

Vi har sammanställt ett underbart utbud av slottstryck på duk från kategorin Magi och mystik som kommer att uppfylla din smak när det gäller det underbara. Detta innebär att din affinLäs meritet för det utomvärldsliga kan vara en tillgång när det gäller att dekorera ditt utrymme. Det magiska i detta sortiment av canvasutskrifter av slott är de många olika miljöer och figurer som finns i bilderna. Den, å andra sidan, är hur du tolkar och tillämpar dessa slottstryck på duk i ditt valda rum. Med slott på duk på din hand har du ett varierat och vackert verktyg att arbeta med i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme. Människor i alla åldrar älskar slott, oavsett om det är de vuxna som uppskattar historien och arkitekturen eller barnen som älskar de historier och den fantasi som du kan förknippa med dessa byggnader. Med hjälp av slott på duk kan du resa till olika världar varje dag på året i ett rum som du vill ha.

Mångfald i slott på duk

Som redan nämnts finns det en hälsosam variation när det gäller de miljöer du kan hitta bilderna i kategorin slott canvas prints. Du hittar fantastiska motiv som till exempel "Fairy Tale Castle". Detta är förmodligen det första man kommer att tänka på när man tänker på fantasyslott, särskilt när det gäller barn. Skildrat som högt ovanför omgiven av kläder går detta slott canvas print verkligen på den fina linjen mellan fiktion och verklighet. Detaljerna är mycket tydliga och vackra, men man kan inte direkt säga att det inte är konstgjort av människan. Det här helt fantastiska canvastrycket med slott visar upp skönheten i ett slott i himlen, något som fungerar för både vuxna och barn. Om du letar efter något mer udda finns det dock också gott om alternativ att välja mellan när det gäller slott canvasutskrifter. "Age of the Giants" är ett fint exempel, även om det kanske är lite för mycket för de yngre barnen. Det har verkligen en enorm karaktär och visuell tyngd. Som du kan se kan du välja mellan en bred palett av alternativ när det gäller slott på duk.

Mental nytta

Vi behöver alla fly från vår vardag då och då, oavsett om det är fysiskt eller bara mentalt. Med slott på duk kan du göra det på ett ögonblick, inom gränserna för ditt bostadsområde, fritidsområde eller till och med företagsområde. Du kan leva ut din barndomsdröm om att vara en ädel och heroisk krigare i form av objekt som "Gates", där du kan se en modig riddare slåss mot den vilda varelse som vaktar slottet. Om du vill ha lite lättare visuell mat kan du kolla in "Unicorns Residence", ett svepande panorama som kan förändra utseendet på vilket rum som helst direkt, samtidigt som det ger djup och dimensioner. Det här underbart mjuka och lugna canvastrycket med slott kan verka för barnsligt till en början, men kan faktiskt bli en utmärkt dekoration även i ett vuxenrum som foajén eller kanske pausrummet på kontoret. Nyckeln är att låta din familj, dina vänner eller arbetskamrater få en liten dagdröm som hjälper dem att slappna av och andas.

Castles canvas prints med klass

Många konstnärer har inspirerats av slott och de historier de för med sig. En av dem är Gustave Dore, som allmänt hyllas som den mest framgångsrika illustratören genom tiderna. Dore är praktiskt taget ansvarig för själva sättet vi ser många figurer i kultur- och litteraturhistorien. Förutom sina bibelillustrationer skapade han bisarra skildringar av mytiska varelser, monster, skelett och mystiska mytiska figurer. Teckningarna är suveränt utförda, djupeffekten och representationen av ljuset är mästerlig, vilket du kan se i slottarnas canvastryck "Dore - Ogre in the Forest". Du kan visa detta underbara motiv i varje hem eller arbetsplats och se hur det omedelbart lyfter rummet till en annan stratosfär. Det här specifika slottet på duk skapar en dramatisk scen och producerar därmed en oförglömlig atmosfär i den interiör du har valt.
Produktinformation
  • Visar 1-22 av 22 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.