Science Fiction

Om du gillar litteratur vars innehåll är fantasifullt, men som bygger på verkliga fakta, kan science fiction, eller "sci-fi", vara något för dig. Detta kan också bli en central punkt Läs meri din inredning! Denna genre bygger i hög grad på vetenskapliga fakta, teorier och principer som stöd för sina karaktärer, miljöer, teman och handlingslinjer, vilket är det som skiljer den från fantasy. Du kan använda Science Fiction canvasutskrifter från Photowall för att försköna ditt hem, kontor eller fritidsutrymme, samtidigt som du visar upp en sida av din personlighet och karaktär. Detta kommer att ge ditt rum den avgörande personliga touch som är av största vikt när det gäller att skapa visuell tyngd och intresse. Science fiction-dukutskrifter kan se bra ut praktiskt taget överallt, oavsett om det är vardagsrummet i din bostad eller styrelserummet på kontoret. Med vår breda palett av alternativ när det gäller motiv kan du garanterat hitta det som passar din inredning.

Härkomst

Även om exempel på science fiction kan hittas så långt tillbaka som till medeltiden, var dess närvaro i litteraturen inte särskilt betydande förrän i slutet av 1800-talet. Den verkliga populariteten för både författare och publik kom i och med teknikens framväxt, med utveckling som industriell tillväxt, elektricitet, medicinska framsteg och rymdforskning i synnerhet. Logiskt sett gör science fiction-genren samma framsteg som vetenskapen och tekniken. Du kan också se denna utveckling i några av våra science fiction-dukutskrifter. Dessutom finns det faktiskt två typer av sci-fi, hård science fiction och mjuk science fiction. Hård science fiction följer strikt vetenskapliga fakta och principer och fokuserar på naturvetenskap som fysik, astronomi, kemi, astrofysik och så vidare. Soft science fiction kännetecknas mer av ett fokus på samhällsvetenskap som antropologi, sociologi, psykologi och politik. Med andra ord tenderar soft science fiction mot vetenskaper som rör mänskligt beteende. Man måste dock komma ihåg att de flesta verk använder sig av en kombination av både hård och mjuk science fiction. Kolla in vårt utbud av science fiction canvasutskrifter och se vad som fungerar för dig.

Inverkan av science fiction-dukutskrifter

Många gånger omvandlar science fiction verkliga vetenskapliga teorier till fullständiga berättelser om vad som är möjligt eller tänkbart. Dessa berättelser kan sedan antyda vad som verkligen skulle kunna hända i framtiden, utforska vad som skulle kunna hända om vissa händelser inträffade och i slutändan antyda konsekvenser av tekniska och vetenskapliga framsteg och innovationer. Under de senaste 150 åren har science fiction blivit en stor och populär genre, med särskilt stor närvaro inom film och tv. "Elixir" är ett underbart science fiction-dukstryck som illustrerar dessa punkter. Motivet ser inte bara bra ut och genererar visuell tyngd, utan presenterar också för oss vad framtiden kan ha för mänskligheten. Manifestera denna kraft genom att använda science fiction canvas prints i ditt hem eller på ditt kontor.

Hälsosam dos av variation

Photowall lägger alltid stor vikt vid att ha variation inom sina kategorier. Detsamma gäller för science fiction-dukutskrifter där du hittar mindre grupper som är nämligen Aliens, Robots And Cyborgs och Ufos & Spaceships. Var och en av dessa sektioner har sin specifika charm och sin assorterade uppställning. I Aliens hittar du charmiga verk som science fiction canvas print som heter "Robot vs Alien mono", en härligt finurlig scen som inte behöver begränsas till barnrum, utan kan även verka magiskt i vuxenrum som vardagsrummet eller kanske till och med i pausrummet på kontoret. Ufos & Spaceships ger dig otroliga scenarier som i "UFO Fantasy", ett science fiction-tryck på duk som föreställer en liftare som får en resa från en annan värld. Tonåringar kan också vara intresserade av den här typen av motiv, eftersom det ser coolt ut och verkligen har den där utomvärldsliga kvaliteten.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor