Kartor & Flaggor

Kartor och flaggor på väggen väcker en känsla av förundran hos den resande i fåtöljen. De är ett bra samtalsämne för hemmet eller kontoret. Canvastavlor med olika kartor och flaggor fLäs merrån världen eller detaljerade återgivningar av specifika platser är ett sätt att fånga upp semesterresor från det förflutna eller familjehistoria. Gör framtida planer levande eller referera till världshändelser. Sedan början av den nedskrivna historien har kartor och flaggor varit ett sätt att visa upp vår plats i världen.

Kartor från det förflutna

Vintagevärldskartor i canvastryck visar oss vår jords historia. Namn från det förflutna, och platser som vi trodde var korrekta, markerade på väggen för att bevara ett ögonblick i historien. Från epoker för länge och inte så länge sedan erbjuder kartor från det förflutna ett fönster till hur vi en gång i tiden såg på vår värld.

Kartor över fantasifulla områden

Från kartor som är skrivna med färgglada lampor till kartor som föreställer världens djur, låt fantasin flöda när du hänger upp en piratskatt eller målar en karta som är avbildad som en målning. Rymdkartor kan ta dig ut ur den här världen, och jordfotokartor över Afrika och Asien kommer att påminna dig om hur stor den här vackra planeten verkligen är.

Nationernas flaggor

Retroflaggor från USA, England med flera visar nationell stolthet och hyllar hemlandet. Gör en resa i dina tankar och vandra på gatorna i din favoritsemesterort. Canvasutskrifter i olika storlekar kan ta dig till den plats du kommer ifrån eller till en särskilt favoritplats där du har bott eller rest till. Oavsett om det är konstnärligt och abstrakt eller slående och exakt, kommer ett canvasuttryck av nationernas flagga garanterat att bli en hit för både gäster och medarbetare.

Flaggor med ett budskap

Visa din stolthet med ett tegelstensregnbågsgraffititema. Vad sägs om en hyllning till brittisk rockmusik? En Union Jack-väggdesign i tegel passar bra i alla brittiska hem. Ibland måste man bara låta världen få veta vem man är. Prova målningar av världens kända symboler och berätta din historia utan att säga ett ord!

Fantastiska väggmålningar med kartor och flaggor till din inredning

Kartor & flaggor väggmålningar finns i olika mönster och färger som säkert kommer att komplettera det totala utseendet på ditt hem eller utrymme. Färgglada väggmålningar kan definitivt få alla tråkiga och tråkiga väggar att se levande och livliga ut. Å andra sidan, om du inte gillar färger så mycket och bara vill göra det enkelt, finns det också väggmålningar med kartor och flaggor som framkallar formalitet och allvar. Oavsett vilken väggmålning du väljer kommer den säkert att få vilket rum som helst att se inbjudande och fantastiskt ut. Lycka till med inredningen!
Produktinformation