Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Old Vintage World Karta - Canvastavla - Kök

861

motiv

Kartor & Flaggor

För den som gillar att uppleva världen från sin fåtölj kan kartor och flaggor som pryder väggen väcka en känsla av under. De öppnar upp för diskussioner i ditt hem eller kontor. CanvaLäs merstavlor som föreställer en mängd av världens alla kartor och flaggor, eller detaljerade bilder av speciella platser, är ett sätt att återuppleva kära semestrar eller familjens historia. Gör så att framtida planer blir verklighet, eller prata om världshändelser. Kartor och flaggor har länge varit ett sätt för människan att visa upp sin plats på jorden.

Det förflutnas kartor

Canvastavlor med vintagevärldskartor visar oss jordens historia. Namn från det förflutna med platser som vi trodde var de rätta, upphängda på väggen för att bevara historiska ögonblick. Kartor från det förflutna ger oss en inblick i hur vi en gång såg världen, för riktigt länge sedan eller i ett inte allt för avlägset förflutet.

Fantasifulla kartor

Låt färgrika kartor och kartor som visar världens djur hjälpa din fantasi på traven. Häng upp en skattkarta eller karta skapad av färgstänk som en tavla. Rymdkartor kan låta dig resa bort från denna värld. Och fotokartor av Afrika och Asien påminner dig om hur stor denna vackra planet egentligen är.

Landsflaggor

Retroflaggor från olika länder, som England eller USA, visar upp din patriotism och är en hyllning till ditt hemland. Res iväg i tanken och vandra längs gatorna i den semesterort du älskar mest. Canvastavlor i olika storlekar kan förflytta dig till platsen du kommer ifrån, eller till någon annan älskad plats där du har bott eller semestrat. Vare sig du föredrar konstnärliga och abstrakta eller imponerande exakta, kommer din canvastavla med en landsflagga bli en hit bland dina gäster.

Flaggor med ett budskap

Visa upp din stolthet med en tegelvägg med graffiti i regnbågens färger. Eller vad sägs som en hyllning till brittisk rockmusik? En tegelvägg med Union Jack på passar i varje brittiskt hem. Ibland måste man bara låta världen veta vem man är. Använd dig av tavlor med världskända symboler för att dela med dig av dig själv utan att säga ett enda ord.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.