Abstrakta Kartor

Något som verkligen är underskattat och ofta förbisett är den alternativa konstformen karttillverkning. Det går inte att förneka att det alltid har funnits en viss grad av kreativitetLäs mer i kartografin. Även om kartor per definition är användbara har kartograferna länge varit kända för och medvetna om att tillämpningen av konstnärliga färdigheter och tekniker kan förbättra en kartas effekt på ett säkert sätt. Detta är en tanke och känsla som du säkert kommer att se i vårt urval av abstrakta kartor på duk. Även om det också finns en ny tankeskola där förhållandet mellan kartor och konst har vänt, vilket innebär att dess konstnärer använder kartor för att främja sina konstnärliga syften, kommer Photowalls utmärkta sortiment av abstrakta kartor på duk att ge en plattform för båda.

Definition av abstrakta kartor på duk

Termen abstrakt avser en handling som representerar väsentliga egenskaper utan att inkludera bakgrundsdetaljer eller förklaringar. Till exempel innehåller en realistisk målning alla detaljer som ögat ser, medan en abstrakt målning avser att återspegla de väsentliga egenskaperna hos det som betraktaren och även konstnären ser. Så i sin mest grundläggande form kan abstraktion handla om att minska komplexiteten genom att ignorera överflödiga detaljer. Vårt sortiment av abstrakta kartor på duk är en idealisk portal för denna idé och visar upp optimala dekorativa alternativ relaterade till konceptens konst. Även om namnet redan gör det uppenbart, är ett av de främsta exemplen på ett abstrakt kartordukstryck "Abstract World Map Squares" ett av de främsta exemplen på ett abstrakt kartordukstryck. Ett annat är "Transparent Vector World", som också innehåller teman och idéer om teknik som överbryggar barriärer. Använd dessa abstrakta kartor på duk för att lyfta upp alla inredningsdetaljer till en helt ny nivå.

Något för alla

"Merry Maritime Map" är ett anmärkningsvärt abstrakt kartordukstryck som kan användas som ett alternativ när det gäller att dekorera ditt bostads- eller kommersiella utrymme. Vackert avbildat kommer detta abstrakta canvasuttryck med nautiskt tema med abstrakta kartor att väcka seglaren i dig till liv. Lika fascinerande är "New York Street Map B/W", som visar Big Apple från en helt annan synvinkel. Detta ger dig ett abstrakt kartuttryck på duk som passar utmärkt i alla företagsmiljöer, eftersom det är både elegant och professionellt. Vad sägs om "Netherlands Watercolor Map"? Det här motivet är ett fantastiskt färgplask som ger fokus åt holländarnas hemland, vilket ser helt underbart ut och är en garanterad superstjärna bland abstrakta kartor på duk. Med sina unika mönster och varierande grader av abstraktion kommer något av dessa motiv att ge ditt hem, kontor eller fritidsutrymme omedelbar effekt och en mycket intressant karaktär. Som vanligt erbjuder Photowall också möjligheten att ändra och modifiera dina abstrakta kartor på duk i enlighet med din estetiska och designplan.

Abstrakta kartor på duk för de små

Att ha något som är både pedagogiskt och vackert är bara en av de egenskaper som gynnar dig när du använder abstrakta kartor på canvas som dekoration. "Wonderful World" är ett underbart föremål som visar vår jordkula i dynamiska färger och visar olika djur i sina naturliga livsmiljöer över hela jorden. De är återgivna i konstnärliga tolkningar, vilket gör det gynnsamt för både ett barnrum och ett vuxenrum. Detsamma gäller motivet "Animal Map of the World", ett udda men verkligt attraktivt abstrakt kartuttryck på canvas som bara utstrålar charm och individualitet. Betraktaren kan peka ut exakt var i världen man kan hitta ett visst djur, vilket kombinerar lärande med nöje, något som verkligen är idealiskt för barn. "Blue World in Watercolor" är kanske för en mer mogen publik, för även om den saknar de märkliga bilderna är dess ceruleanfärgade toner, nyanser och nyanser en lugnande syn.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.