Gamla Kartor

Vintage inredning kommer alltid att vara modernt när du inreder ett rum. Oavsett om det handlar om ett hem eller ett kontor kan retro-temaobjekt utgöra en bra visuell punkt och ge chaLäs merrm och karaktär. Photowall har skapat ett fantastiskt urval av gamla kartor på duk som kombinerar vintage skönhet med kärleken till geografi. Det innehåller till och med en mindre underkategori av pergamentkartor på duk. Termen pergament är en allmän term för ett djurskinn som har förberetts för att skriva eller trycka. Pergament har tillverkats i århundraden och är vanligtvis kalv-, get- eller fårskinn. Det faktum att pergament traditionellt sett har använts i stället för papper för viktiga dokument, t.ex. religiösa texter och offentliga lagar, gör din dekoration av gamla kartor på duk ännu mer meningsfull och intressant. Använd gamla kartor på duk för att uttrycka din kärlek till historien, eftersom dessa motiv finns i olika former och former, men alla behåller det nostalgiska värdet.

Resa runt i världen

Våra gamla kartor på duk kan omedelbart transportera dig till en plats långt borta eller ta dig direkt hem igen, om än i en annan tidsmiljö. Vi har ett stort utbud av motiv som alla har den där ensamma charmen med rika detaljer och graciösa färgkombinationer. Behåll en bit av de platser du har bott eller rest till genom att visa upp den på din vägg så att du kan visa dina vänner dina delar av världen. Du kan få gamla kartor på duk som visar nästan alla världens länder för att ta dig tillbaka i tiden och leva det spännande livet som en upptäcktsresande. Det kan också vara ett stilistiskt val, som den grungiga "Retro World Map Nordic", ett groovigt verk som ser coolt och trendigt ut. Den här typen av gamla kartor canvasutskrift kommer definitivt att få vilket rum som helst att poppa upp.

Timeless adoration

För älskare av allt som har med nostalgi och vintage att göra är gamla kartor på duk från Photowall verkligen det perfekta dekorationsverktyget för dig. De gamla själarna kommer att bli förtjusta över att hitta kartor över geografiska områden från förr, som något direkt från en gammal pirat- eller upptäcktsfilm. "Pergament Map", till exempel, är ett härligt motiv som skulle se bra ut på huvudväggen i vardagsrummet och eller entrén på ett kontor. Det lyfter rummet till ett intressant utrymme och är en bra samtalsämne för alla sällskap som du kanske bjuder in. Dessa unika typer av gamla kartor på duk kommer att göra dig till rummets fokuspunkt. Kanske kan det till och med få dina ungdomar intresserade av geografi!

Sortimentet av gamla kartor på duk

De fantastiska och solitära mönster som finns i gamla kartor canvasutskrifter kan ge vilket rum som helst den stilfulla stämningen och den djupare innebörden som kan få dina besökare att häpna. Att förvandla dina väggar till en spektakulär och rörande vy är inte så svårt som du tror. Mångsidigheten hos dessa gamla kartor på duk är verkligen det som gör att de sticker ut. De passar inte bara till alla rum, vare sig bostads- eller företagsrum, utan passar också utmärkt till alla kön, personligheter och åldrar. För dem som gillar att resa kan "Modern World Antique Map" vara något för dig. Den visar vår vackra planet med sådan elegans och stil, men med en antydan till igår i sin utformning. Du hittar gamla kartor på duk som är tunga på nostalgi, men som också har en enorm charm och karaktär. Ta bara en titt på "Antique Map - Henricus Hondius 1630" och föreställ dig den i ditt vardagsrum eller till och med i styrelserummet på kontoret. Med dessa gamla kartor på duk kommer du garanterat att få en samtalsämne och för att inte tala om många beundrare.
Produktinformation
  • Visar 1-12 av 12 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.