Rymdkartor

Det är något märkligt med en pergamentkarta. Även om dess syfte är ganska tydligt kan den också användas för att representera andra saker än att bara ange ett lands position på jordenLäs mer. Det är ett instrument som ger oss en vag uppfattning om storleken och vidden av den värld vi lever i. Den talar också om för oss att oavsett vilka skillnader vi har i kultur, tro, ideologier och ras, så är vi fortfarande alla invånare på samma vackra blå boll i kosmos som kallas jorden. Photowall hyllar denna intressanta och betydelsefulla sak med sitt eget sortiment av pergamentkartor på duk. Bilderna visar världskartor i olika versioner. Häng upp några av dessa pergamentkartor på duk i ditt vardagsrum och få dina gäster och nära och kära att känna sig som om de är omfamnade världsmedborgare. Dessa pergamentkartor på duk kan ge en känsla av mångfald och enighet i varje rum de upptar. Ha intressanta diskussioner om sakernas tillstånd i hela världen med dessa underbara pergamentkartor på duk runt omkring dig. Gör dessa pergamentkartor på duk till en viktig del av ditt hem.

Tillbaka till pergamentkartor på duk

Det är ett sorgligt faktum som har bevisats gång på gång genom historien, att dela världen är inte en av mänsklighetens starkaste egenskaper. Fruktansvärda krig har utkämpats om de mest triviala och obetydliga saker, liksom om principer av stor betydelse. Det är inget mindre än ett mirakel att den mänskliga arten inte har lyckats utplåna sig själv. Och ändå, trots alla våra olikheter, får en titt på en enkel världskarta oss att inse hur små och obetydliga våra skillnader verkligen är. Photowall ger dig en glimt av den stora bilden med "Modern World Antique Map", "Executive Map" och "Sepia World Map" i sin fantastiska samling av pergamentkartor på duk. Dessa bilder visar upp flera världskartor på ett konstnärligt sätt. Häng upp några av dessa pergamentkartor på duk på väggarna i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek för att få dig att känna dig som en stor världsledare som betraktar världen genom de kloka och medkännande människornas ögon. Du kanske också vill hänga upp dessa pergamentkartor i ditt fritidsrum för att påminna dig om att det finns en stor värld att utforska där ute och att möjligheterna till skoj och äventyr är oändliga.

Ensamlande i pergamentkartor på duk

Det var president John F. Kennedy som i ett tal vid American University i Washington förmanade oss om att vi alla är väldigt lika varandra. Att vi alla bor på denna lilla planet, att vi alla andas samma luft, att vi alla värnar om våra barns framtid och att vi alla är dödliga. Denna ögonöppnande insikt om vårt tillstånd var en tydlig uppmaning till hela mänskligheten att åsidosätta våra olikheter och arbeta för planetens bästa. Photowall böjde sig för denna visdom med "Pergament Map" och "Patinated Hand Drawn Map" i sitt sortiment av pergamentkartor på duk. Bilderna visar pergamentkartor över världen på ett intressantare och mindre bokstavligt sätt. Häng upp några av dessa pergamentkartor i ditt vardagsrum och känn dig trygg med att allt är bra i världen. Öppna en flaska läsk, sätt dig i din favoritstol och låt dig tröstas av dessa pergamentkartor på duk.

Globalt och mångsidigt

I mitten av 1960-talet blev astronauten Scott Glenn den första mannen att kretsa runt jorden. Han kom tillbaka med en vision om att han genom att se denna underbara blå livskula ute i rymden fick en mycket tydlig inblick i människans snäva syn på vår existens i universum. Alla våra småsaker och missförstånd tycks försvinna när vi ser dem i ljuset av planetens enorma vidd. Det var hans insikt att vi alla är olika, men ändå är vi alla lika och att detta faktum bör firas och inte göras till en orsak till konflikt. Photowall strävar efter att öppna dina ögon med sin unika samling av pergamentkartor på canvas. Häng upp några av dessa pergamentkartor på duk ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du vilar under en filt av enighet och solidaritet. Somna om natten i vetskap om att allt är bra med dessa pergamentkartor på duk över dig. Du kan till och med placera några av dessa pergamentkartor i dina korridorer för att liva upp rummet. Dessa pergamentkartor på duk är en garanterad hit i ditt hem. Dessa pergamentkartor på duk är tillverkade av material som garanterat är säkra att existera i ditt hem, och säkra att vara runt dina älskade barn.
Produktinformation
  • Visar 1-11 av 11 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.