Typografiska Kartor

En typografisk karta är en karta över världen eller något land i den, med en tydlig skillnad: i stället för att kartan består av fasta färger, linjer eller etiketter består den av bokLäs merstäver. Vare sig det är från tidningar eller registreringsskyltar eller något annat medium som har text på sig. Det är som ett collage där regionerna på kartan stavas med hjälp av bokstäverna från det medium som använts på kartan. Även om deras syfte är ganska tydligt kan de också användas för att representera andra saker än att bara identifiera ett lands position på jorden. Det är ett instrument som ger oss en vag uppfattning om storleken och vidden av den värld vi lever i. Den talar också om för oss att oavsett vilka skillnader vi har i fråga om kultur, tro, ideologier och ras, så är vi fortfarande alla invånare på samma vackra blåa boll i kosmos som kallas jorden. Photowall hyllar denna intressanta och betydelsefulla sak med sitt eget sortiment av typografiska kartor på duk. Bilderna visar världskartor i olika versioner. Häng upp några av dessa typografiska kartor på duk i ditt vardagsrum och få dina gäster och nära och kära att känna sig som om de är omfamnade världsmedborgare. Dessa typografiska kartor på duk kan ge en känsla av mångfald och enighet i varje rum de upptar. Ha intressanta diskussioner om sakernas tillstånd över hela världen med dessa underbara typografiska kartor på duk runt omkring dig. Gör dessa fina verk till en stöttepelare i ditt hem.

Distinkt i typografiska kartor på duk

Det är ett sorgligt faktum som har bevisats gång på gång genom historien, att dela världen är inte en av mänsklighetens starkaste egenskaper. Fruktansvärda krig har utkämpats om de mest triviala och obetydliga saker, liksom om principer av stor betydelse. Det är inget mindre än ett mirakel att den mänskliga arten inte har lyckats utplåna sig själv. Och ändå, trots alla våra olikheter, får en titt på en enkel världskarta oss att inse hur små och obetydliga våra skillnader verkligen är. Photowall ger dig en glimt av den stora bilden med "USA Map License Plates", "Typographic Text World Map Paint Splash" och "USA Modern Blue" i sin fantastiska samling av typografiska kartor på duk. Dessa bilder visar upp flera kartor över USA och världen på ett konstnärligt sätt. Häng upp några av dessa typografiska kartor på duk på väggarna i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek för att få dig att känna dig som en stor världsledare som betraktar världen genom de kloka och medkännande människornas ögon. Du kanske också vill hänga upp dessa typografiska kartor i ditt fritidsrum för att påminna dig om att det finns en stor värld att utforska där ute och att möjligheterna till skoj och äventyr är oändliga.

Unikt i typografiska kartor på duk

Det var president John F. Kennedy som i ett tal vid American University i Washington förmanade oss om att vi alla är väldigt lika varandra. Att vi alla bor på denna lilla planet, att vi alla andas samma luft, att vi alla värnar om våra barns framtid och att vi alla är dödliga. Denna ögonöppnande insikt om vårt tillstånd var en tydlig uppmaning till hela mänskligheten att åsidosätta våra olikheter och arbeta för planetens bästa. Photowall böjde sig för denna visdom med "Typographic Text World Map 2", "USA Modern" och "Typographic Text World Map Brown" i sitt sortiment av typografiska kartor på duk. Dessa bilder visar världskartor i en mer intressant och mindre bokstavlig form. Häng upp några av dessa typografiska kartor på duk i din hemtrakt, och känn dig trygg i att allt är rätt i världen. Öppna en flaska läsk, sätt dig i din favoritstol och låt dig tröstas av dessa typografiska kartor på duk.

Särskilt och originellt

I mitten av 1960-talet blev astronauten Scott Glenn den första mannen att kretsa runt jorden. Han kom tillbaka med en vision om att han genom att se denna underbara blå livskula ute i rymden fick en mycket tydlig inblick i människans snäva syn på vår existens i universum. Alla våra småsaker och missförstånd tycks försvinna när vi ser dem i ljuset av planetens enorma vidder. Det var hans insikt att vi alla är olika, men ändå är vi alla lika och att detta faktum bör firas och inte göras till en orsak till konflikt. Photowall försöker öppna dina ögon med "Vasastan", "Södermalm" och "Gamla Stan" i sin unika samling av typografiska kartor på duk. Häng upp några av dessa bilder ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du vilar under en filt av enighet och solidaritet. Somna om natten med vetskapen om att allt är bra med dessa typografiska kartor på duk över dig. Du kan även placera några av dessa typografiska kartor på duk i dina korridorer för att liva upp rummet.
Produktinformation
  • Visar 1-40 av 40 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.