Stiliserade Världskartor

Det är något märkligt med en världskarta. Även om dess syfte är ganska tydligt kan den också användas för att representera andra saker än att bara ange ett lands position på jorden. DLäs meret är ett instrument som ger oss en vag uppfattning om storleken och vidden av den värld vi lever i. Den talar också om för oss att oavsett vilka skillnader vi har i kultur, tro, ideologier och ras, så är vi fortfarande alla invånare på samma vackra blå boll i kosmos som kallas jorden. Photowall hyllar denna intressanta och betydelsefulla sak med sitt eget sortiment av konceptuella världskartor på duk. Bilderna visar världskartor i olika versioner. Häng upp några av dessa konceptuella världskartor på duk i ditt vardagsrum och få dina gäster och nära och kära att känna sig som om de är omfamnade världsmedborgare. Dessa konceptuella världskartor på duk kan ge en känsla av mångfald och enighet i varje rum de upptar. Ha intressanta diskussioner om sakernas tillstånd över hela världen med dessa underbara konceptuella världskartor på duk runt omkring dig. Gör dessa fina verk till en stöttepelare i ditt hem.

Förenade i konceptuella världskartor på duk

Det är ett sorgligt faktum som har bevisats gång på gång under historiens gång, att dela världen är inte en av mänsklighetens starkaste egenskaper. Fruktansvärda krig har utkämpats om de mest triviala och obetydliga saker, liksom om principer av stor betydelse. Det är inget mindre än ett mirakel att den mänskliga arten inte har lyckats utplåna sig själv. Och ändå, trots alla våra olikheter, får en titt på en enkel världskarta oss att inse hur små och obetydliga våra skillnader verkligen är. Photowall ger dig en glimt av den stora bilden med "Wildlife World Map", "Watercolour World Map" och "Paint Splashes Map" i sin fantastiska samling av konceptuella världskartor på duk. Dessa bilder visar upp flera världskartor på ett konstnärligt sätt. Häng upp några av dessa konceptuella världskartor på duk på väggarna i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek så att du känner dig som en stor världsledare som betraktar världen genom de kloka och medkännande människornas ögon. Du kanske också vill hänga upp dessa konceptuella världskartor i ditt fritidsrum för att påminna dig om att det finns en stor värld att utforska där ute och att möjligheterna till skoj och äventyr är oändliga.

Diverse i konceptuella världskartor på duk

Det var president John F. Kennedy som i ett tal vid American University i Washington förmanade oss om att vi alla är väldigt lika varandra. Att vi alla bor på denna lilla planet, att vi alla andas samma luft, att vi alla värnar om våra barns framtid och att vi alla är dödliga. Denna ögonöppnande insikt om vårt tillstånd var en tydlig uppmaning till hela mänskligheten att åsidosätta våra olikheter och arbeta för planetens bästa. Photowall böjde sig för denna visdom med "World Traveler I", "Gold World Map with Black Background" och "Piet Mondrian Style World Map" i sitt sortiment av konceptuella världskartor på duk. Dessa bilder visar världskartor i en mer intressant och mindre bokstavlig form. Häng upp några av dessa konceptuella världskartor på duk i din hemtrakt, och känn dig trygg i att allt är rätt i världen. Öppna en flaska läsk, sätt dig i din favoritstol och låt dig tröstas av dessa konceptuella världskartor på duk.

Bandad och länkad

I mitten av 1960-talet blev astronauten Scott Glenn den första mannen att kretsa runt jorden. Han kom tillbaka med en vision om att han genom att se denna underbara blå livskula ute i rymden fick en mycket tydlig inblick i människans snäva syn på vår existens i universum. Alla våra småsaker och missförstånd tycks försvinna när vi ser dem i ljuset av planetens enorma vidder. Det var hans insikt att vi alla är olika, men ändå är vi alla lika och att detta faktum bör firas och inte göras till en orsak till konflikt. Photowall vill öppna dina ögon med "Watercolor Wanderlust", "Explorer Map" och "World Map Wooden Plank-Old Silver" i sin unika kollektion av konceptuella världskartor på duk. Häng upp några av dessa bilder ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du vilar under en filt av enighet och solidaritet. Somna om natten med vetskapen om att allt är bra med dessa konceptuella världskartor på duk över dig. Du kan även placera några av dessa konceptuella världskartor på duk i dina korridorer för att liva upp rummet.
Produktinformation