Bakgrunder

Det finns specifika element i tillvaron som hänger ihop oavsett om förnuftet och logiken stöder dem eller inte. Bilder som behagar sinnena, även om de inte uppfyller några estetiska kLäs merriterier. Vissa företeelser som inträffar och som inte verkar vara begripliga för det intelligenta sinnet, men som ändå verkar fungera på ett vackert sätt. Ett av dessa mysterier är varför det mänskliga ögat tycks attraheras och glädjas av bilder som lämpar sig bäst som bakgrund för specifika ämnen. Vissa mönster engagerar oss, en viss färgpalett lugnar våra sinnen, eller en viss bild kan plötsligt ge oss en mening, även om den inte är i det aktuella sammanhanget. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av bakgrundsbilder på duk. Dessa bakgrundsdukstryck kan enkelt samordnas med färgen på dina väggar eller med din valfria tapet. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dessa bakgrundsdukstryck i dina arbetsrum, i dina arbetsrum, i dina fritidsrum och till och med i dina kök, beroende på vad som passar dig bäst. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfullt för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av dessa bakgrunder på duk. Det finns inga regler när det gäller att pryda ditt hem med dessa bakgrunder på duk. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dessa bakgrundsbilder på duk hjälpa dig att få bort dina bekymmer.

Flödande bakgrunder på duk

För dem som vill lägga till lite färg till dessa bakgrunder ger Photowall dig exakt vad du vill ha med "My Greenhouse Watercolor 3", "Cool Grey Horizon" och "Magic Sky" i vår utmärkta samling av bakgrunder på duk. De här bilderna i bakgrundsdukutskrifter skildrar de böljande lagren av färgade vågor på en plan yta, vilket introducerar vattenfärgade toner samt brutna linjer för det kräsna ögat. Visa upp dessa bakgrundsdukstryck i ett ljust upplyst rum med en bar vägg bakom, så har du den perfekta utsmyckningen för varje bostadsområde. De pastellfärgade och ljusa nyanserna och de hypnotiska mönstren kan slappna av i sinnet och lugna dina sinnen. De här exemplen på bakgrundsdukstryck, och många fler i vårt urval, vittnar om sanningen att all skönhet inte är krass och strukturerad och uteslutande begränsad till saker som framträder i förgrunden. Ibland kan blandade färger, ljusa nyanser och livliga nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer udda och oortodoxa stadsbon är de här delarna precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta några av dessa bakgrundsdukstryck på canvas medan lagret fortfarande räcker.

Bakgrundsbilder på duk

Inom psykologin finns det ett test som kallas Worschak. I grund och botten är det en svart bläckprick på papper. Den visas för patienten och han berättar för psykologen vad han ser i den. Bilden i sig har inget egenvärde. Det är patientens tolkning av vad han ser i dessa bilder som berättar för psykoanalytikern vad han vill veta om patientens sinnestillstånd. Bakgrundsdukstryck fungerar i stort sett på samma sätt. De är en enkel samling av stänk och stänk av vilken bild som helst med färg, som blandas ihop till en bild. Men den enkla vetenskapen i dessa bakgrundsdukstryck har överskuggats av deras uppenbara skönhet. Några av de största museerna i världen som visar modern samtidskonst visar upp några av dessa underbara bilder i sina samlingar. Det är en välsignelse utan mått att Photowall beslutade att erbjuda dessa fantastiska bakgrundsdukstryck för offentlig konsumtion. Några anmärkningsvärda verk som skulle förgylla ditt hem är "Cradled in Clouds-Pastel", "From the other Dimension" och "June Morning by the Sea" i den imponerande samlingen av bakgrundsbilder på duk. Dessa bakgrundsdukstryck ger färg och symmetri till alla hörn och vrår i ditt personliga slott.

Mjuk och behaglig

Den lekfulla användningen av färg och de sinnesförvirrande egenskaperna hos dessa bakgrundsdukstryck höjer dem från att vara enkla, köpbara prydnader till att bli verkliga objekt d árt. Ett enda stycke placerat på ett väl synligt område i ditt hem kan få hela utrymmet att glittra. Det finns inga gränser för vilka kombinationer och mönster som dessa bakgrundsdukstryck kan komponera, från mjuka pastellfärger till starka enfärgade färger och mörka monokromer. Det finns också nästan outtömliga sätt att njuta av dem. Från att bara sitta i ditt arbetsrum med en bra bok och då och då titta på dessa bakgrundsdukstryck till att koppla av i din loungestol medan du betraktar de invecklade mönstren, garanterar dessa bakgrundsdukstryck inte bara oändliga timmar av intellektuell betraktelse utan också en djup uppskattning av deras inneboende skönhet. Precis som Worschaks på en psykologs kontor kan dessa fantastiska bakgrundsbilder på duk faktiskt berätta mycket om betraktarens sinnestillstånd.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.