Geometriskt

Cirklar, kvadrater och trianglar är bara några av de former som vi möter dagligen. Geometriska mönster finns i nästan alla aspekter av livet och i synnerhet i inredningen. ProfessioneLäs merlla använder ofta abstrakta geometriska mönster för att skapa ett djärvt uttalande eller en iögonfallande fokuspunkt vid utformningen av ett rum. Som du kommer att se i Photowalls förstklassiga sortiment av abstrakta geometriska canvasutskrifter kan dessa former användas för att utveckla en känsla av rörelse i rummet, för att rikta ögat mot ett ämne eller för att skapa textur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska canvasutskrifter kan ha ett stort inflytande. Välplacerade, detaljrika och vackert färgade geometriska canvastryck förvandlar ett annars monokromatiskt rum till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan anpassas i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och din allmänna estetik.

Runt och runt

Cirklar skapar ett flöde och kommer ofta själva från ett flöde. Som ett resultat av detta genererar de mjukare känslor som ömhet, tillgivenhet och medkänsla. Använd cirkulära geometriska canvasutskrifter för att skapa en omtänksam sinnesstämning, något som är särskilt lämpligt för ett bostadsområde. I personlighetstester representerar cirklar ofta harmoni och säkerhet. Detta kan också användas för att motivera cirkulära geometriska canvasutskrifter på ett kontor, för att skapa en atmosfär av tillit och trygghet. "Meditate I" är ett bra exempel på detta, eftersom den inte bara kombinerar de ovannämnda egenskaperna, utan också blandar in en gnutta stil och karaktär med sin tydligt abstrakta design och dynamiska kombination med andra sfärer. "Circles Mid Century IIII" är ett annat liknande motiv som det tidigare nämnda. Detta geometriska canvastryck innehåller dock mycket fler färger, vilket skapar mer visuell tyngd och olika känslor.

Geometriska canvasutskrifter med kanter

Dessa former med raka kanter skapar mer starka känslor som makt, linjäritet och tillförlitlighet. Eftersom kvadrater och rektanglar skapar en känsla av stabilitet och balans är dessa geometriska canvasutskrifter bra val för kontorsutrymmen. Föreställ dig något som "Under Construction", ett mycket slående verk som har massor av kvadrater och rektanglar, men som är återgivna på ett nästan 3D-format. Det ser inte bara coolt och trendigt ut, utan förstärker fortfarande de tidigare diskuterade egenskaperna styrka och soliditet. Med tanke på det stora utbudet av geometriska canvasutskrifter som finns i det här urvalet kan du skapa bokstavligen vilken känslomässig inverkan du vill ha i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. Med Photowalls sortiment av geometriska canvasutskrifter kan du använda din inredning för att höja ditt humör, inspirera, motivera och skapa fantastiska miljöer.

Placering och användning

Förutom att ge ditt rum piffighet kan abstrakta geometriska canvasutskrifter skapa specifika stämningar. Har du någonsin lagt märke till hur du känner dig när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon slags känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder geometriska canvasutskrifter. För många former eller för mycket abstrakt kan ge en hög energi och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska canvasutskrifter är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge erkänt att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och känslomässiga landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer dina geometriska canvasutskrifter av abstrakt natur. För att göra det enkelt: de former du sätter in i din heminredning, i form av geometriska canvasutskrifter, ska skapa stämningar som du vill ha.
Produktinformation