Strukturer

Vissa saker i den här världen trotsar logiska förklaringar. Vissa bilder som behagar och lugnar våra sinnen, fungerar på ett vackert sätt för att vi ska kunna se och uppskatta dem. EtLäs mert av de visuella underverk som fascinerar oss är varför det mänskliga ögat tycks dras till bilder som är fyllda av färg och en touch av det ovanliga. Vissa mönster engagerar oss, en särskild färgpalett lugnar våra sinnen eller en enskild bild kan plötsligt ge oss en mening, även om den är ur sitt sammanhang. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av texturer på duk. Dessa texturer kan enkelt samordnas med färgen på dina väggar eller med den tapet du väljer. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dem i dina arbetsrum, eller i dina lyor, dina rekreationsrum och till och med i dina kök, vad som än passar dig. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfulla för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av det ovanliga. Det finns inga regler när det gäller att pryda ditt hem med dessa unika texturer på duk. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer.

Utmärkta texturer på duk

För dem som var unga och vilda på nittiotalet, när grunge-musikens storhetstid i Seattle, Washington, var på sin höjdpunkt, finns det inget som kan tjäna som en bättre påminnelse än våra " Grunge Wall-Bluish" i texturer på duk. De talar om en tid av ungdom och frihet och ett liv som inte var belastat av omsorg. De påminner oss om de platser vi har varit på och de äventyr vi har delat. Ett gammalt skivomslag kanske är för bokstavligt för dessa minnen, men just det här stycket i våra texturer på canvas kommer att ge subtilitet och nyans till en uppskattad tid i våra liv. För den moderna människan som inte kan få nog av den industriella looken erbjuder Photowall "From the Other Dimension" och "Paris" i sitt sortiment av texturer på duk. Dessa verk utgör en stark kontrast till enfärgade färger och kommer att ge dina fritidsutrymmen den extra kick de behöver för att förvandlas från trist till dramatiskt. Ett annat perfekt tillägg till din bostad kan vara "Composition in Blue" och "Flakes". Dessa speciella objekt i våra texturer på canvas ger en Picasso-aktig känsla. Med sina djärva streck och oortodoxa färganvändning kan de ge en odefinierbar elegans till ditt vardagsrum eller din läshörna.

Elegant i texturer på duk

Allting behöver inte vara fint och sött. Ibland kan en karg vägg ge lika mycket atmosfär till ditt vardagsrum som en vägg som är täckt av pastellfärger och samordnade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig "Torn Ink Texture" och "Black Marble". Dessa artiklar i vårt urval av texturer på duk ger en gotisk och monokromatisk atmosfär till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. Det här konstverket passar inte bara bra med en bar, vit bakgrund, utan det kan också vara ett väggstycke som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att uttrycka. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepade mönster kan "Collage in Gold"-designen i våra texturdukstryck vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den stå bredvid din boksamling i ditt privata bibliotek eller hitta ett hem bredvid din loungestol, så har du det perfekta samtalsobjektet för att börja kvällen.

Singulär och distinkt

För dem som vill lägga till lite färg till det abstrakta, gifter sig våra mönster "Ice Crystals on Window" (iskristaller på fönster), "Energy" (energi) och "Moon and Stars" (måne och stjärnor) med det bästa av två världar. Dessa bilder, som visar mer abstrakta och konstfulla mönster för ögat, introducerar jordtoner och brutna linjer för den kräsne finsmakaren. Sätt upp dessa verk i ett ljust upplyst rum med en bar vägg bakom dem, så har du den perfekta utsmyckningen för varje vardagsrum. De flashiga nyanserna och hypnotiska mönstren kan ge energi åt ditt sinne och vitalisera dina sinnen. De här bitarna, och många fler i vårt breda och varierade utbud, vittnar om sanningen att all skönhet inte är socker och kryddor och allt som är trevligt. Ibland kan starka kontraster, gotiska element och monokromatiska nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer udda och oortodoxa stadsbon är dessa delar precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta några av dessa texturer på canvas medan lagret fortfarande räcker.
Produktinformation