Affischer

Det är något med affischer som ger oss en stark känsla av nostalgi och minnen. Vi minns saker mer levande och det finns en nästan påtaglig kvalitet i de bilder som vi ser i våra sinneLäs mern. Ett färgstänk, ett gammalt tryck, ett hundörad papper från en gammal affisch, allt detta framkallar en känsla av längtan och en koppling till det förflutna. Photowall ger dig en chans att njuta av denna känsla i sitt fina sortiment av affischer canvasutskrifter. Dessa unika bilder från gångna tider fungerar som en tidskapsel som påminner oss om saker som vi minns, saker som vi har glömt och saker som känns bäst, inte sägs. Dessa nostalgiska affischer på duk kan ge sofistikering och mognad åt varje hörn och skrymsle i ditt hem. Mer än så kan de ge en nyans av sentimentalitet till alla dina bostadsområden. Ett hem är inte bara en plats för att fira det som finns nu, utan också en fristad, en säker plats för att minnas det som varit. Dessa affischer på duk ger skönheten och spänningen från förflutna dagar tillbaka till ditt hem. Kom ihåg med dessa affischer på duk. Det finns inte ett enda utrymme eller en enda vägg i ditt hem där minnen inte kan återupplivas med hjälp av dessa underbara affischer på duk.

Reminerande i posters canvas prints

Hollywoods sägner säger att de två mest framgångsrika filmregissörerna i vår tid, Steven Spielberg och George Lucas, en gång tjänade som personliga assistenter på filminspelningen hos den legendariske japanske regissören Akira Kurosawa. Det är därför som de flesta historierna om dessa två kraftpaket i branschen har sina rötter i ämnena i den japanska regissörens filmer. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Movie Poster Jaws", "Close Encounters of the Third Kind" och "Indiana Jones and the Last Crusade" i sin fantastiska samling av affischer och canvasutskrifter. Dessa affischer på duk visar några av de ikoniska bilderna som har blivit kända namn på grund av sin enorma popularitet. Häng upp några av dessa posters canvas prints i dina lounger och känn hur dagens bekymmer och problem helt enkelt faller bort. Några av dessa affischer på duk i dina barns sovplatser och lekplatser kommer att fylla dina barn med vördnad och hålla dem sysselsatta en hel eftermiddag. Du kan till och med hänga upp dessa underbara affischer på duk i dina korridorer för att ge rummet atmosfären av en filmstudio.

Inspirerande i affischer canvas prints

Under ledning av den store Peter O'Toole lånade några av den här generationens mest produktiva skådespelare ut sina talanger till den verklighetstrogna berättelsen om en legendarisk brittisk soldat som erövrade den arabiska halvön. Photowall är stolt över att ge dig "Movie Poster Lawrence of Arabia" i sin magnifika samling av affischer canvas prints. I början av 70-talet slog sig den legendariske filmskaparen Francis Ford Coppola samman med den erfarne romanförfattaren Mario Puzo för att göra filmatiseringen av sin mest kända bok. Detta var historien om en italiensk familj som tog sig till USA och i processen skapade en av de mest respekterade och fruktade maffiafamiljerna i landet. Photowall ger dig ett erbjudande som du inte kan tacka nej till med "Movie Poster The Godfather" i sitt unika sortiment av affischer canvasutskrifter. Skådespelaren Al Pacino valdes ut bland dussintals mer framstående skådespelare för att spela Michael Corleone, arvtagaren till Gudfaderns kriminella rike. Den här filmen hamnar definitivt i toppen av de 100 mest älskade filmerna i vårt århundrade. Photowalls affischer canvasutskrifter är stolta över att vara en del av The Godfather's arv.

Beständigt och älskad

Musik är en form av underhållning som har fångat våra själar sedan vi först började höra den. Till och med den moderna tekniken har bidragit med sin del och lärt oss att uppfinna apparater som spelar in musikstycken och låter oss spela upp dem när vi vill. Photowall lyfter på hatten för musiken och alla de sätt som den avnjuts på med "The Movie", "Woodstock Poster Art" och "Gimme Shelter Poster Art" i sin fantastiska samling av affischer och canvasutskrifter. Dessa affischer på duk visar de olika musikfestivaler som har gjort det möjligt för oss att njuta av genren genom åren. Häng upp några av dessa affischer på väggarna i ditt fritidshus medan du lyssnar på den riktiga varan på din stereo, så har du förutsättningarna för en perfekt eftermiddag med musiktrippande. Dessa fantastiska affischer på duk kommer att öka den coola faktorn i det här området hundrafalt. Lekstunden kommer aldrig att bli så rolig som när du har dessa affischer på duk runt omkring dig. Du kan till och med bjuda in några av dina vänner att umgås med dig och njuta av musiken tillsammans med dem. Dessa affischer på duk är en säker hit i ditt hem.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.