Ikoner & Logotyper

När du utformar din inredning måste du alltid tänka på vad som är meningsfullt för ditt utrymme, dina dimensioner och estetiska planer, samt din personlighet och dina preferenser. PhoLäs mertowalls canvasutskrifter med ikoner och logotyper kan användas för att bygga mot och runt detta. Ikoner & logotyper på canvas tilltalar dina visuella behov, men kan också fungera som stimulanser för ditt mentala välbefinnande. Föreställ dig en lång dag på kontoret och kom hem till dina ikoner och logotyper som kan hjälpa dig att slappna av eller inspirera dig till kreativitet. Om du går den andra vägen och använder ikoner och logotyper på arbetsplatsen kan de användas som motivator. Oavsett om det utrymme du planerar att förnya är ett bostadsområde, ett företagsområde eller bara ett rekreationsområde kan dessa föremål ge dig unika mönster, rika detaljer, fantastiska färger och tilltalande motiv. Dina utvalda ikoner och logotyper på duk kan ändras så att de matchar, eller kontrasterar, med din befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa element som spelar in.

Rik bakgrund

Ikoner är i grunden visuella representationer av specifika objekt, där du kan tänka på dem som förenklade ritningar av faktiska saker som lätt kan kännas igen. De kan skapas som enkla konturer, silhuetter eller karikatyrliknande teckningar. Det viktiga är att de innehåller de nödvändiga detaljerna för att påminna om det objekt som de representerar, vilket du kommer att se i canvasutskrifter med ikoner och logotyper som "Graphic Plane". Ikoner och logotyper går vanligtvis hand i hand eftersom ikonerna i sig ofta används som element för att utforma logotyper. Till och med en enda ikon kan representera ett visst varumärke, som Instagrams kameralogotyp till exempel. Genom att använda dessa ikoner och logotyper kan canvasutskrifter också ge ett bestående intryck på alla som tittar på dem, vilket gör din inredning minnesvärd och anmärkningsvärd. Föreställ dig något som "Type Sax Square" i ditt vardagsrum eller till och med bara i foajén. Det här canvastrycket med ikoner och logotyper förmedlar en viss typ av energi samtidigt som det bidrar enormt till den visuella effekten.

Historia om ikoner och logotyper på duk

Grafisk konst kan faktiskt spåras tillbaka till antiken. Egyptierna använde till exempel grafiska symboler för att kommunicera och denna skriftliga form, som vi känner den idag, kallades hieroglyfer. Under medeltiden kopierade skriftlärare manuellt de enskilda sidorna i manuskript för att bevara deras heliga läror. Efteråt satte konstnärer in teckningar och dekorationer för att förbättra den religiösa läsupplevelsen. Alla dessa influenser finns med i ikonerna och logotyperna på Canvas prints från Photowall. Även under den berömda renässansperioden spelade tryckt grafisk konst en viktig roll för spridningen av klassisk lärdom i Europa, liksom för reklamens tillkomst. När film och tv uppfanns förändrades begreppet grafisk konst och dessa ikoner och logotyper på duk är ett slags barnbarn till denna tekniska utveckling. Datorer och internet gjorde det möjligt för konstnärer att manipulera bilder snabbare och enklare, vilket gör det möjligt för oss att presentera detta otroliga utbud av ikoner och logotyper på duk.

Nytt och gammalt

Oavsett om du föredrar modern konst eller något mer traditionellt kommer du att hitta det som passar dig bäst i ikoner & logotyper på duk. Beroende på din rumssituation kan ett verk som "London Underground Sign" göra rummet och vägginredningen mer färgstark och levande. Det här canvastrycket med ikoner och logotyper kan också vara representativt för din karaktär som resenär och kulturperson. Om du är mer traditionell kan kanske ikonerna och logotyperna "Vintage Seal IV Antique Border v2" vara det som du letar efter. En underbart vintage syn som denna kan fungera som mittpunkt i ditt vardagsrum men också som en slående bakgrund på kontoret.

Tillkommande ikoner och logotyper på duk

I huvudsak är en logotyp ett tecken, en symbol, ett varumärke eller ett märke som förmedlar identiteten eller äganderätten till en produkt, ett företag, en kampanj eller ett koncept på ett så minnesvärt sätt som möjligt. Logotyper förmedlar en omedelbar och minnesvärd identitet och skapar på så sätt en positiv kontakt med målgruppen. Vanligtvis är de bästa logotyperna så enkla att de behåller sin klarhet i utformningen i olika sammanhang för att vara snabbare att läsa, lättare att komma ihåg och därmed mer omedelbart identifierbara. Ikoner och logotyper på canvas som "LGBT Grungy Heart" framkallar detta, eftersom du omedelbart kan känna igen färgschemat för denna rörelse och formen av ett hjärta som står för medkänsla.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor