Impressionism

Att inreda ett rum kan vara ganska personligt och viktigt, så det är naturligt att du vill göra ett bestående intryck. Det är här Photowalls högkvalitativa sortiment av impressionistiLäs merska canvasutskrifter kommer in. Eftersom den impressionistiska rörelsens huvuduppgift är att imponera och överraska är impressionistiska canvasutskrifter det logiska verktyget att använda för att förnya och vitalisera en annars tråkig och slät interiör. Den här typen av motiv tilltalar särskilt dem som älskar yttrandefrihet utan alltför många regler och mallar. Impressionism canvas prints är en fokuspunkt i inredningen som gläder sig åt sin försumlighet och frihet. Naturligtvis kan du justera dina utvalda objekt för att matcha och kontrastera din tidigare estetik, färgscheman och så vidare.

Genial historia

På 1800-talet började en grupp konstnärer i Frankrike att rita och måla landskap och scener från vardagslivet. De ville visa och ställa ut de vardagliga och enkla sakerna i livet som matlagning, sömn och bad, men på ett annorlunda sätt. Du kommer att se några av dessa aktiviteter i Photowalls sortiment av impressionistiska dukutskrifter. När man går tillbaka kan dessa saker tyckas vara ganska normala saker att se i konst nu, men på 1800-talet hade de flesta konstverk som gjordes i Europa mycket större ämnen som slagscener från historien eller sagolika berättelser från det antika Grekland och Rom. Många människor gillade inte impressionismen i början, eftersom de tyckte att den var lite rörig och att målningarna såg ofärdiga ut. De tyckte att konsten borde vara mer strukturerad och att ämnena i konsten borde vara mycket viktigare än bara vardagliga typer av scener. En annan aspekt av att sätta upp ett impressionistiskt canvastryck i hemmet eller på kontoret är den historiska aspekten. De flesta av rörelsens konstnärer kunde inte sälja sina målningar och levde i fattigdom i flera år, om inte hela livet. En av den tidens mest kända målare, Vincent Van Gogh, sålde bara en enda målning under sin livstid, och hans enda köpare var hans bror. Impressionism canvas prints innehåller ett av hans vördade verk, objektet med titeln "Vincent van Gogh - Arles", en vackert fångad scen som visar upp hans unika stil.

Inverkan av impressionismens canvas prints

Ett hem med den stil som impressionismens canvasmönster ger bör vara ljust, elegant och avslappnat. Eftersom din inredning ska skapa en atmosfär av frihet och försonlighet kan du använda dessa motiv för att avslöja ägarens personlighet och karaktär. Ljusa och klara färger, liksom deras olika nyanser, är ett kännetecken för impressionistiska dukutskrifter. Därför måste du särskilt uppmärksamma belysningen i det rum du vill försköna med dessa fantastiska mönster. Använd mörka färger men bara i en liten detalj bara för att betona grundtonen. Om du till exempel använder impressionism canvas print med titeln "New York Skyline Art - bw", se till att de omgivande inredningskomponenterna har en fin kontrast till denna spektakulära fokuspunkt.

Grundläggande information

Som du kanske redan har märkt trivs impressionismen i sin brist på klarhet, i arrangerade kompositioner och i ljusa färger. När du väljer dina impressionistiska canvasutskrifter måste du komma ihåg att de impressionistiska konstnärerna inte försökte måla en realistisk bild, utan snarare ett intryck av hur personen, föremålet eller landskapet såg ut för dem i just det ögonblicket. De ville fånga rörelsen och livet i det de såg och visa det för oss som om det hände precis framför våra ögon. Det är därför impressionistiska dukutskrifter kan verka så personliga och intima. Även om konstnärerna i denna rörelse ofta målade tjockt och använde snabba penseldrag finns det en tydlig känsla och känsla, till skillnad från de flesta målningar före impressionismen som hade en mycket plattare, renare yta där man inte riktigt kunde se penseldragen alls. "Landscape from Saintremy" är ett utmärkt exempel på detta, ett vackert impressionistiskt canvasuttryck som du kan visa upp i alla bostads-, företags- eller fritidsutrymmen, där det inte skulle se fel ut heller.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor