Målningar

Ett nytt och innovativt sätt att visa några av världens attraktiva och intressanta målningar. Väggmålningar med olika målningar är några av Photowalls stoltheter. Med en väggmålning iLäs mer din valfri design skapar du en inredning som säkert kommer att göra ett uttalande. Dessa mönster kommer säkert att älskas av din familj och dina vänner.

Ett nytt sätt att visa värdefulla konstverk

. Har du svårt att fylla dina kala väggar med målningar som är betydelsefulla för dig och som ser bra ut? Kanske känner du dig skrämd av konstgallerier och deras oändliga utbud av konstverk och kanske fyller tanken på att faktiskt binda dig till en målning dig med bävan. Det finns ingen anledning att vara rädd för att välja konstverk. Om du tar en titt på dessa enkla tips kan du faktiskt upptäcka att det kan bli ganska beroendeframkallande att köpa bra konst. Välj ett konstverk som betyder något för dig. Vårt bästa tips är att försöka hitta en historia till varje konstverk du äger. Det ger mer personlighet till din konst och om en vän frågar dig om tavlan har du lättare att berätta varför du älskar just det här verket så mycket. Innan du beställer, glöm inte att mäta väggen som du ska hänga din canvasmålning på. Det kommer att vägleda dig till att hitta den perfekta storleken. Tänk på att ramens nedre kant ska vara cirka 15-30 centimeter över möbeln och att målningen inte ska kännas för liten för din vägg. Om du har en stor vägg behöver du inte bara ha en enda fast del. Du kan ha en hel samling mindre dukmålningar som fyller väggen. Om du köper en tavla för att passa in i din befintliga inredning ska du alltid se till att konstverket passar in i ditt hems färgschema. Eller varför inte låta ett canvastryck inspirera till rummets färgschema, materialval och finputs. Det kommer omedelbart att lyfta rummet och få tavlan att framstå som den centrala punkten. När du satsar på en hel samling målningar är vårt bästa tips att visa dem av samma konstnärer eller välja konst som har en liknande stil. På så sätt skapar du en känsla av enhetlighet och sammanhållning. Låt din canvasmålning skapa en kontrast Om du vill att en målning ska vara rummets fokuspunkt ska du skapa en krock. Det enklaste sättet att göra detta är med kontrasterande färger runt verket, eller att använda texturer eller kontrasterande stilar av konstverk som du visar tillsammans. En centrerad canvasmålning i ögonhöjd ger rummet ett mer professionellt och polerat utseende. Konst behöver inte kosta en förmögenhet, lite know-how och några extra tips längs vägen är allt du behöver för att skapa ett rum fyllt av rockstjärnig konst.

Ett bra sätt att uttrycka sig själv

Måleri är faktiskt utövandet av att applicera färg, pigment, färg eller annat medium på en fast yta. Applicering sker vanligtvis med pensel, men även andra verktyg kan användas, t.ex. knivar, svampar och luftpenslar. Måleri är en av de viktigaste formerna inom bildkonsten. I dessa ingår element som teckning, gest, komposition, berättelse eller abstraktion. Målningar kan vara naturalistiska och representativa, till exempel stilleben eller landskapsmålningar. Andra former är fotografiska, abstrakta, berättande, symbolistiska, känslomässiga eller politiska till sin natur. Historiskt sett domineras måleriet i både öst och väst av religiös konst. Vissa avbildar mytologiska figurer på keramik, bibliska scener i Sixtinska kapellets tak, scener från Buddhas liv eller andra bilder av östligt religiöst ursprung.
Produktinformation