Lapptäcken

Det är märkligt vad det mänskliga ögat kan dras till. Fragmenterade bitar av färg och material, arrangerade i ett visst mönster, verkar stimulera sinnet till att skapa någon slags menLäs mering av det man ser. Kanske är det det mänskliga psykets behov av att skapa ordning och struktur i kaos som gör lösa mönster och färgfläckar så lockande för oss. Detta inneboende behov, och uppskattningen av att det uppfylls, har gjort detta drag till en konstform. Patchworks är ett sammelsurium av färger och material som blandas samman på ett sådant sätt att de ger en obskyr men tilltalande bild, en bild som ögat och sinnet kan känna igen och uppskatta. Photowall hyllar denna unika och förbryllande konst i sitt sortiment av patchworks canvasutskrifter. Dessa unika och anmärkningsvärda verk kan höja den övergripande atmosfären och kvaliteten i dina vardagsrum och förvandla dem till virtuella museer för modern konst. Det är praktiskt taget konstnärliga collage som du nu kan förvärva för en liten del av deras ursprungliga pris. Bjud in dina konstnärligt intresserade vänner att sitta i ditt vardagsrum eller arbetsrum och ha en djupgående diskussion om dessa lappverk. Patchworks canvasutskrifter är en ikon för kultur och sofistikering som du kan ta in i ditt eget hem.

Varierat i patchworks canvas prints

Inom psykologin finns det ett test som kallas Worschak. I grund och botten är det en svart bläckprick på papper. Den visas för patienten och han berättar för psykologen vad han ser i den. Bilden i sig har inget egenvärde. Det är patientens tolkning av vad han ser i dessa bilder som berättar för psykoanalytikern vad han vill veta om patientens sinnestillstånd. Patchworks canvasutskrifter fungerar ungefär på samma sätt. De är en enkel samling av bitar av vilket material som helst med färg som klistras ihop till en bild. Men den enkla vetenskapen bakom dessa patchworks på duk har överskuggats av deras uppenbara skönhet. Några av de största museerna i världen som visar modern samtidskonst visar upp några av dessa underbara patchworks i sina samlingar. Det är en välsignelse utan mått att Photowall beslutade att erbjuda dessa patchworks canvasutskrifter för allmän konsumtion. Några anmärkningsvärda verk som skulle förgylla ditt hem är "Tapestry Tiles 2", "Bohemian Rhapsody" och "Eastern Crossing" i vårt fantastiska utbud av patchworks på duk. Dessa specifika bilder ger färg och symmetri till alla hörn och vrår i ditt personliga slott.

Hypnotisk i patchworks canvas prints

Den lekfulla användningen av färg och de sinnesförvirrande attributen hos dessa patchworks canvas prints höjer dem från att vara enkla, köpbara prydnader till att bli faktiska objekt d árt. Ett enda stycke placerat på en väl synlig plats i ditt hem kan få hela rummet att glittra. Det finns inga gränser för vilka kombinationer och mönster som kan skapas med dessa lapptäcken på duk, från mjuka pastellfärger till starka enfärgade färger och mörka monokromer. Det finns också nästan outtömliga sätt att njuta av dem. Från att bara sitta i ditt arbetsrum med en bra bok och då och då titta på dessa konstverk till att koppla av i din loungestol medan du betraktar de invecklade mönstren, garanterar dessa lapptäcken inte bara oändliga timmar av intellektuell betraktelse utan också en djup uppskattning av deras inneboende skönhet. Precis som Worschaks på en psykologs kontor kan de faktiskt berätta en hel del om betraktarens sinnestillstånd. Till och med dina barn kommer att älska den uppsjö av färger som de finns i. De är aldrig för unga för att lära sig att uppskatta konst. Alla i ditt hushåll kommer att tacka dig för att du tog din del av dessa fantastiska patchworks canvasutskrifter.

Snyggt och snyggt

Photowall har gjort det lätt som en plätt att få in dessa fantastiska utskrifter i ditt hem. Till ett pris som är praktiskt taget en stöld kan du nu säkra dig själv och din familj något som inte skulle vara fel i ett modernt konstmuseum. Kolla in fantastiska verk som "Quilt 12 Block", "Polar Bears Gray" och "Wooden Wall Patchwork" som en introduktion till denna konstform, något som helt enkelt väcker din aptit. Gå sedan vidare till mer seriösa verk som "Patcha", "Maroccan Tiles-Blue" och "Roses and Angels Patchworks" för att komplettera din samling. Skapa en familjeaktivitet genom att låta alla få turas om att placera dem i ditt hem, så har du den perfekta formeln för en eftermiddag av skoj och lärande. Eller bjud in dina vänner till en eftermiddag med te och scones medan ni har livliga diskussioner om den komplicerade dynamiken i denna specifika konstform. Utbytet av idéer och intryck kommer att få dig att glömma hur snabbt tiden går. Det finns till och med studier som visar att människor med ångeststörningar, när de ser dessa abstrakta verk, lugnas ur sin ångest och börjar slappna av och uppnå jämvikt igen. Så ta några av dessa lappverk på duk till ditt hem idag.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor