Retro

Våra retrodukutskrifter och -målningar sammanfattar den coola bilden av ett svunnet årtionde eller kanske inkapslar en klassisk designstil och är idealiska för vilket rum som helst i Läs merditt hem. Utformade med några djärva mönster och fantastiska fotografier är dessa bilder på intet sätt passé eller gammaldags. Istället erbjuder de en hyperchic retrovibration som kommer att bli fokuspunkten i din inredningsstil. Från abstrakta bilder i virvlar av djärva färger till korniga bilder av nostalgiska fordon och utrustning - retrokänslan är verkligen här och nu.

Den konstnärliga retrostilen

När man tittar på några av 1900-talets stora moderna målningar kan man se hur mycket man experimenterade med både form och färg vid den tiden. Om du vill ha en inredningsstil som påminner om sådana fantastiska konstverk kan du ta en titt på bilder som Triangulawesome, Twist Light eller Retroline Blue. Var och en av dem är en fantastisk reproduktion av ett canvasuttryck som ser ut som den här sortens originalkonstverk från första halvan av 1900-talet. Det är till och med möjligt att uppnå de primära färgskalorna hos en berömd konstnär som Piet Mondrian i en retrostil också. För en klassisk inredningsstil från 1950-talet är de älskvärda Photowall Kitchen Shelves och Retro Kitchen-bilderna det perfekta valet - och de finns också i flera olika färgställningar. Om du vill ha en lite mer optimistisk och funkig känsla som kanske mer förknippas med det svängiga sextio- och sjuttiotalet, kan du med hjälp av canvasbilder som Retro Square Green och Retro Orange definitivt hitta rätt. För en popkonststil som är så synonymt med sextiotalet, välj Frankfurt som finns i ett antal otroligt livliga färger.

Retro Tech

Naturligtvis skapar abstrakta visuella idéer en tydlig retrokänsla när de placeras på ett stort canvasuttryck, men bland målerialternativen finns också många bilder av tidstypisk teknik. En målning som Stereo, som är starkt laddad med en bra känsla av nostalgi, erbjuder till exempel en grafisk bild av ett fristående bandsystem där musiken till synes skjuter ut i djärvt svart och rött. Dessutom finns det val som skulle kunna göras av retrorobotar, retroflygplan och till och med retroförstärkare - allt för att skapa en känsla av tidlöshet i en enda bild. För ett långsammare tempo, varför inte kolla in det fantastiska fotografiet Retro Gaspumpar, den perfekta bilden att hänga upp om du letar efter något som säger "ta god tid på dig"?

Tidlös väggmålning

Retro väggmålningar är underbara mönster som definitivt kan göra ett uttalande i dina rum. De kan lätt skapa en nostalgisk miljö eftersom designen är influerad och en blandning av trender under 50-talet. 60-talet och 70-talet. Väggmålningsdesignen kan betraktas som tidlösa eftersom de fortfarande kan göra dina väggar högljudda, livliga och livfulla. När du använder väggmålningar ska du därför aldrig glömma att gå hela vägen med färgerna för att du framgångsrikt ska kunna uppnå retrodesignstilen i ditt hem.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor