Skog Träd - Canvastavla - Hall

55

motiv

Retro

Vissa av våra retro-canvastavlor är som en sammanfattning av ett svunnet decennium och andra fångar en klassisk designstils stämning. De är i vilket fall utmärkta väggprydnader för diLäs mertt hem. Bilderna är designade med djärva mönster och skickligt tagna fotografier, och de är inte på något sätt passé eller gammalmodiga. De bjuder istället på en hyperchic retrokänsla och kommer bli inredningens huvudattraktion. Från abstrakta bilder med ett virrvarr av djärva färger till korniga avbilder av nostalgiframkallande fordon och utrustning; retrokänslan finns definitivt här och nu.

Den konstnärliga retrokänslan

Några av 1900-talet mest välkända, moderna tavlor är fulla av dåtidens anda av experimenterande med både färg och form. Om sådana slående konstverk passar din inredningsstil, titta på bilder som Triangulawesome, Twist Light eller Retroline Blue. De är storslagna canvasreproduktioner som ser ut precis som originalkonst från den första halvan av 1900-talet. Det är till och med möjligt att tolka Piet Mondrians geometriska grundfärger i en typisk retrostil. För en klassisk inredningsstil från 1950-talet kan du välja Photowalls älskvärda motiv Kitchen Shelves och Retro Kitchen. De kommer till och med i flera färgställningar. För en lite mer uppåt och funkig känsla, som kanske påminner lite mer om de glada 60- och 70-talen, är canvastavlorna Retro Square Green eller Retro Orange absolut perfekta. Om du vill ha något som påminner om sextiotalets popkonst, välj motivet Frankfurt som finns tillgängligt i många utsökta och livfulla färger.

Retro teknik

Abstrakt konst skapar som bekant en distinkt retrokänsla, men vi har även retro-canvastavlor som avbildar dåtida teknologier. Canvastavlan Stereo är fullpackad med en skön känsla av nostalgi. Den bjuder på en grafisk avbildning av en bergsprängare och dess musik, som nästan skjuts ut i en djärv röd och en stark svart färg. Dessutom bjuder vi på retro robotar, retro flygplan och till och med retro förstärkare – alla skapar en känsla av tidlöshet i en enda bild. Om du vill ha ett lugnare tempo, kolla in det utsökta fotografiet Retro Gas Pumps. Det är den perfekta tavlan att pryda väggarna med om du vill ha något som säger “stressa inte”.
Produktinformation
  • Visar 1-55 av 55 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.