Gamla Mästare

Den här kategorin innehåller några av de mest kända målningarna i världen, skapade av vad vi kallar de gamla mästarna. Ett brett urval av ämnen och stilar väntar på dig i din strävan Läs meratt försköna din inredning. Photowalls utmärkta och högkvalitativa canvasutskrifter av gamla mästare erbjuder ett enormt utbud av klassiska ämnen och konstverk. Oavsett om din konstnärliga preferens är av religiös eller världslig karaktär kommer Old Masters canvas prints säkert att uppfylla dina önskemål. Som vanligt kan du fortfarande ändra dina utvalda objekt för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning, övergripande estetik, färgscheman och andra dekorativa element.

För att fastställa innebörden

En gammal mästare är vad konsthistoriker hänvisar till när de talar om europeiska konstnärer före 1800. Deras verk kan omfatta målningar, etsningar, gravyrer, blyertsritningar eller till och med bläckskisser. En mängd olika stilar finns i Photowalls samling av gamla mästare på duk, som du kan se. Vårt sortiment gör det så enkelt att njuta av en kopp te och slappna av medan du tittar på en av skapelserna av mästerverk av franska, italienska, holländska och många andra kända målare från olika nationer. Njut av denna mångfald med flera mindre kategorier inom gamla mästare canvasutskrifter.

Look av gamla mästare på duk

Ett enkelt sätt att hålla fast vid verk av ikoniska målare som Edouard Manet eller Vincent Van Gogh är genom att noggrant välja Old Masters canvas prints med deras oförglömliga och otroliga konst. Old Masters canvas prints ger dig friheten att ha vilka målningar du vill i din bostad eller arbetsrum i ett rent och lätthanterligt format. Du kan också få en ny uppskattning av ett klassiskt konstverk när du har möjlighet att se det i så stor storlek som du vill, i ditt eget hem, på kontoret eller i något annat utrymme. För att inte tala om att du inte behöver spendera en förmögenhet på att förvärva dessa konstverk, samtidigt som du kan visa upp din kärlek till konsten på ett vackert och elegant sätt.

Eternell skönhet

Konstnärer som faller inom gotisk konst, renässans, barock, den holländska "guldåldern", romantik och så många fler, finns i överflöd i gamla mästares canvasutskrifter. Du kan se de ovannämnda mindre underkategorierna nedan och välja dina favoriter. Oavsett om du gillar realismen i motiv som "Anders Zorn - Bakningen" eller den konstnärliga förtjänsten i gamla mästares canvasutskrifter som "John Bauer - Agneta och Sjökungen" kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter i detta sortiment. De underbara färgerna och de djupa betydelserna i dessa canvasutskrifter från gamla mästare kan göra hela skillnaden i ditt hem eller på din arbetsplats. De utstrålar bara skönhet, stil och historia, vilket kommer att ge din inredning en personlig touch och karaktär. Du kan helt enkelt inte göra fel med Old Masters canvas prints från Photowall.

Runda världen med gamla mästare på duk

Konst är viktigt runt om i världen, och därför är vi också stolta över att kunna ta dig med på en rundtur som om du skulle titta på de gamla mästarnas verk på de bästa konstmuseerna runt om i världen, till exempel Eremitagemuseet i S:t Petersburg eller Louvren i Paris. Med dessa vackert sammanställda verk i gamla mästares canvasutskrifter besöker du inte bara det härliga förflutna och viktiga epoker, utan på sätt och vis även Pradomuseet i Madrid, Tate Gallery i London, Uffiziegalleriet i Florens och till och med Vatikanmuseet i Rom. Tänk dig att se prakten och skönheten i "Gudarnas fest - Hendrik Balen" varje dag i ditt rum. Canvasutskrifter av gamla mästare kan vara din port till världen och dess konst.
Produktinformation