Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Marlon Brando i gudfadern - Canvastavla - Vardagsrum

1382

motiv

Människor

Från ikoniska porträtt av gestalter som formade en generation, till enkla ögonblicksbilder som gångar mänsklighetens bästa sida; välj en fantastisk, måttbeställd canvastavla från vår Läs meromfattande kollektion med människor som motiv. Det är det perfekta sättet att hylla människan och dess mest välkända ansikten - och göra ditt rum mer personligt.

Ögonen är själens spegel

I vår kollektion med canvastavlor kommer du att hitta en tavla som passar perfekt för ditt sovrum eller vardagsrum, vare sig du vill hedra din favorit bland de klassiska kultfilmerna med en ikonisk affisch eller screenshot, eller hylla en kulturikon med ett porträtt som fångade dem i deras esse eller helt enkelt återuppleva kära minnen. Porträtt är fantastiska konstverk som passar i alla rum och alla inredningsstilar. Ibland kan själva synen av ett visst ansikte omedelbart få oss att minnas den där ikoniska rösten, och än en gång förlorar vi oss själva i den där sången eller filmen vi bara älskar. Det skulle kunna vara ett porträtt av en person som gjorde världen till en bättre plats, eller en som förändrade din värld för evigt eller helt enkelt en person med en stil och image som du älskar. Hur som helst så låter våra canvastavlor dig återuppleva dessa ljud och bilder för evigt.

Inte bara ett vackert ansikte

Även om du inte är så intresserad av kända ansikten kan du hitta något alldeles speciellt bland våra canvastavlor. Vi har ett fantastiskt utbud av fotografier och konstverk som bjuder på ögonblicksbilder från din favorittid och din favoritplats. Varje sig det är New Yorks jäktiga gator som lockar, eller att skära genom nyfallen pudersnö medan du åker snowboard nerför forntida berg, får våra canvastavlor det att kännas som om du aldrig åkte hem. Det är bara inte ett vackert ansikte, det är själens spegel. Inte bara för våra favoritkändisar och kulturikoner, men även för oss själva. Hylla musiken, filmerna, stjärnorna och personligheterna som formade dig genom att låta deras värld bli en del av ditt hem. Vi glömmer aldrig ett ansikte, vare sig de är verkliga eller inte. Och med såhär ikoniska ansikten som pryder väggarna kommer vi heller aldrig glömma vad det var som gjorde dem så riktiga för oss.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.