Marlon Brando i gudfadern - Canvastavla - Vardagsrum

456

motiv

Kända Personer

Vem skulle inte vilja ha ansikten från kända personligheter som fototapeter, att visa på sina väggar? Förvandla dina väggar till något intressant och stjärnspäckat med hjälp av PhotowLäs merall och dessa berömda människor som alla beundrade åtminstone en gång i sina liv. Människor som dominerade radio, TV, tidningar och alla typer av media förr i tiden. Nästan hela världen såg upp till dem när de var på toppen. Berömd kan vara en underdrift av hur de lämnade någon starstruck när de gick förbi dem. Låt dessa fototapeter göra arbetet med att förvandla dina vanliga väggar till en berömmelsens vägg!

Stjärnkonst är ljus som solen

Solen är verkligen en ljus stjärna - kanske inte så ljus som den gammla berömda stjärnan Sirius - men den är onekligen ljus för den är närmare jorden. Den enda skillnaden mellan solen och dessa människor är att dessa stjärnor var de ljusaste förr i tiden. De lyste så starkt att de kunde förblinda någon genom att bara uppträda framför dem och kanske le mot dem. Fattar du? Få med de ljusaste stjärnorna på dina väggar med de alternativ Photowall har för dig! Jammat till "Diamonds are a Girl’s Best Friend"? Denna Marilyn Monroe-målning är en perfekt matchning för dig! Älskade du den spännande natten med Michael Jackson? Kanske skulle en Michael Jackson-fototapet vara perfekt! Blev du kär i John Lenons röst? Detta abstrakta konstverk av honom kan vara en passande utställning för dina väggar. Dessa konstverk är lika mångsidiga som inducerade pluripotenta stamceller! De kan matcha alla hus eller väggmotiv! De kan skina lika starkt som solen på egen hand. Du kan sätta upp dessa på dina vardagsrumsväggar och låta dina gäster påminnas om hur starkt dessa stjärnor lyste under sina glansdagar och vara ett fan tillsammans, eller kanske lyssna på deras låtar om och om igen. Den vore också perfekt för ett sovrum. Känn dig nostalgisk varje gång du tittar på dessa kända personer. Naturligtvis är Photowalls kollektioner inte bara begränsade till de tre tidigare nämnda. Du kanske också vill prova denna Albert Einstein-konst och locka fram den inre fysikern och känna vördnad varje gång du ser denna konst i ljusets hastighet. Det är ett slag i relativitetsteorin!

Filmdags med stjärnorna

Audrey Hepburns och James Deans fotografier väntar på att du ska välja dem och visa dem på dina väggar. De är en av de människor som vi kallar ”superstjärnor”. Nästan alla, även i modern tid, som inte känner till dessa personligheter. Att visa upp dem var som helst på våra väggar skulle alltid se bra ut. Deras perfekta ansikten och proportioner fick miljoner att bli förälskade i dem när de spelade då. Rörd av den bohemska rapsodin? Freddie Mercury-fototapeten skulle vara en bra matchning för dig. Du kanske också älskar dessa scener från den storartade filmen "Gudfadern" och släpper lös din inre mafia. Bortsett från dessa finns det andra alternativ som du säkert kommer att älska. Låt väggmålningarna skifta dina rums atmosfär från tråkig till fantastisk!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.