Kända Personer

Vem skulle inte vilja ha kända personers ansikten som väggmålningar på våra väggar? Förvandla dina väggar till något intressant och stjärnspäckat med hjälp av Photowall och dessa beröLäs mermda personer som alla beundrat åtminstone en gång i livet. Personer som dominerade radion, tv:n, tidningarna och alla typer av medier på den tiden. Nästan hela världen såg upp till dem när de var i sina bästa år. Berömda kan vara en underdrift av hur de lämnade alla stjärnglans när de gick förbi dem. Låt dessa väggmålningar göra jobbet med att förvandla dina vanliga väggar till en vägg av berömmelse!

Stjärnor Art är ljusa som solen

Solen är verkligen en ljus stjärna - kanske inte lika ljus som den gamla berömda Siriusstjärnan - men den är onekligen ljus eftersom den är närmare jorden. Den enda skillnaden mellan solen och dessa människor är att dessa stjärnor är de ljusaste tillbaka i tiden. De lyste så starkt att de kan blända vem som helst genom att bara uppträda framför dem och kanske le mot dem. Fattar du? Få de ljusaste stjärnorna på dina väggar med de alternativ som Photowall har för dig! Har du fastnat för "Diamonds are a Girl's Best Friend"? Den här Marilyn Monroe-målningen är en perfekt matchning för dig! Älskade thrillerkvällen med Michael Jackson? Kanske skulle en Michael Jackson väggmålning vara perfekt! Blev du förälskad i John Lenons röst? Denna abstrakta konst av honom kan vara en passande visning för dina väggar. Dessa konstverk är lika mångsidiga som inducerade pluripotenta stamceller! De kan passa till vilket hus eller väggmotiv som helst! De kan lysa lika starkt som solen på egen hand. Du kan sätta dessa på dina vardagsrumsväggar och låta dina gäster påminna sig själva om hur starkt dessa stjärnor lyste i sina bästa stunder, och bli ett fan tillsammans, eller kanske lyssna på deras låtar om och om igen. Det skulle också vara perfekt för ett sovrum. Känn dig nostalgisk varje gång du tittar på dessa berömda personer. Photowalls samlingar är naturligtvis inte bara begränsade till de tre nämnda. Du kanske också vill prova den här Albert Einstein-konsten och få fram den inre fysikern och bli imponerad varje gång du ser den här konsten i ljusets hastighet. Det är ett slag i relativitetsteorin!

Filmtid med stjärnorna

Audrey Hepburns och James Deans fotografier väntar på att du ska plocka dem och visa upp dem på dina väggar. De är en av de personer som vi kallar "superstjärnor". Nästan alla, även i modern tid, som inte känner till dessa personligheter. Att ha dem uppställda var som helst på våra väggar skulle alltid se fantastiskt ut. Deras perfekta ansikten och proportioner gjorde att miljontals människor blev förälskade i dem när de var stjärnor på den tiden. Rörd av Bohemian Rhapsody? Freddie Mercury foto väggmålning skulle vara en bra matchning för dig. Du kanske också älskar dessa scener från den fantastiska filmen "Gudfadern" och släpper fram din inre maffia. Bortsett från dessa finns det andra val som du säkert kommer att älska. Låt väggmålningarna skifta stämningen i dina rum från tråkig till fantastisk!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.