Artister

Musik är en form av underhållning som har fångat våra själar sedan vi började höra den. Till och med den moderna tekniken har bidragit med sin del och lärt oss att uppfinna apparater Läs mersom spelar in musikstycken och låter oss spela upp dem när vi vill. Från de tidigaste slagningarna på djurens skinn för att skapa en takt till de sånger som sjungits runt en lägereld till den moderna, banbrytande musik som vi njuter av, verkar det inte finnas någon gräns för vår uppfinningsrikedom när det gäller detta ämne. Photowall lyfter på hatten för musiken och alla artister som deltar i den med sin egen kollektion av canvasutskrifter av musikartister. Bilderna skildrar de olika artister som har gett oss sin musik genom tiderna. Häng upp några av dessa canvasutskrifter med musikartister på väggarna i ditt vardagsrum, och se hur rummet genast lyser upp och fylls med nyckfullhet och färg. Dina gäster och nära och kära kommer att applådera dig för att du visar upp dessa musikartister på duk i det här området. De kommer att hitta på allt mer fantasifulla sätt att komma tillbaka till ditt vardagsrum med dessa musikartister på duk. Dessa bilder är en säker hit i ditt hem.

Soulful i musikartister canvas prints

Rock and roll började leva i USA i slutet av fyrtiotalet och början av femtiotalet. Dess rötter går tillbaka till svart amerikansk musik som gospel, blues, jazz, boogie och rag för att nämna några. Även om många av dess influenser kan höras i tidigare verk, fick genren i sig inte sitt namn förrän 1954. Pianon, saxofon, elektriska eller akustiska gitarrer, basgitarrer, tamburiner och trummor är bara några av de instrument som används när man spelar rock and roll. Photowall hyllar musiken och dess storheter med sitt sortiment av canvasutskrifter av musikartister. I den fina kollektionen av musikaliska canvasbilder finns bilder som "Gimme Shelter" och "The show must go on". Om du skaffar dig en handfull av dessa musikartister på duk kommer du att få tillbaka den länge förlorade rebelliskheten hos den tonåring du en gång var, och kanske kommer du att börja yla mot månen när du känner för det. Återupplev de dagar då du och din blivande fru blev kära genom att spela skivorna som spelades på radion under er tidiga romans och omge er med dessa fantastiska canvasutskrifter av musikartister. De här musikartisterna på duk kommer säkert att få tillbaka elden i ditt liv.

Primal i musikartister canvas prints

Band och musiker har spridit sig på musikscenen sedan... ja... sedan det fanns en musikscen. Från de tidigaste shamaner och medicinmän som sjöng sånger för att kalla på eller driva bort andarna till kyrkokörer och grupper som sjöng besvärjelser till sina gudomar, till dagens glittrande musikaliska superstjärnor och dagens spetsiga, vildsinta band, har mänskligheten alltid underhållits och fascinerats av dessa talangfulla individer. Photowall hyllar dessa artister med "Woodstock Stage 1970", "Rattle and Hum-Bono" och "Craziness is Like Heaven" i sin unika samling av canvasutskrifter av musikartister. Dessa bilder visar några av de superstjärnor som har lämnat sitt outplånliga märke på musikscenen. Häng upp några av de här musikartisterna på väggarna i ditt fritidshus medan du lyssnar på den riktiga varan på din stereo, så har du förutsättningarna för en perfekt eftermiddag med musiktrippande. De här underbara musikartisterna kommer att öka den coola faktorn i det här området hundrafalt. Lekstunden kommer aldrig att bli så rolig som när du har de här musikartisterna på duk runt omkring dig.

Edgy och fängslande

Vägran att acceptera den dikterade normen är en av anledningarna till att musiken spelade en så viktig roll i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Rockstjärnor sågs ofta delta i demonstrationer och protester mot rasdiskriminering och Vietnamkriget. Medan de i studion återgav dessa mycket starka känslor i de låtar de spelade in. Det var en vild och omtumlande tid i Amerika, och rock and roll verkade vara det perfekta soundtracket till den. Photowall hyllar några av de mest ikoniska personerna inom rock and roll med "Live a Little, Love a Little" med kungen själv, Elvis Presley. Det finns också "Light My Fire" som visar upp den legendariske rockpoeten och textförfattaren Jim Morrison, som plötsligt och mystiskt dör under misstänkta omständigheter på toppen av sin framgång. Dessa canvasutskrifter av musikartister kommer att visa sig vara ovärderliga när de pryder hemmen hos rebeller i alla åldrar. Musiken och livsstilen är alla inkapslade i bilderna på de här underbara musikartisterna på duk. Det råder ingen tvekan om att det kommer att få hjärtat att klappra och blodet att rinna iväg.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor