Mat & Dryck

Mat och dryck utgör en stor del av våra liv. Vi tycker om att äta och dricka, och även om kulinariska hobbies. Ingen semester eller speciell dag är komplett utan en måltid på restauraLäs merng. Aptitretande canvasutskrifter av mat och dryck gläder väggarna i ditt kök, din matsal och alla andra utrymmen där gourmetgrejer finns. Oavsett om du gillar abstrakt, fotografiskt eller informativt finns det säkert en perfekt målning i den omfattande kollektionen av canvasutskrifter.

Sumptuösa interiörer med väggmålningar om mat och dryck

De flesta av oss älskar att äta och det finns många tillfällen där vi kan njuta av läckra måltider som tillagas på bordet. Därför föredrar vissa hemägare och designers att lägga till dekorationer i vissa rum som föreställer mat och dryck. I de flesta fall är matsalen och köket de rum som ofta dekoreras med sådana dekorationer. Numera är det enklaste sättet att få vilket rum som helst att se fantastiskt och livligt ut genom att använda väggmålningar. Det verkar som om väggmålningar kan ses var man än går. Varför inte? De är lätta att använda och har massor av mönster att välja mellan. Photowall har ett brett utbud av kollektioner som helt enkelt kan få alla tråkiga och tråkiga väggar att se fantastiska ut. Ett fantastiskt exempel är väggmålningarna för mat och dryck. Lägg till dessa väggmålningar på väggarna i köket och matsalen och du kommer säkert att få den rumsförvandling som du har letat efter. Skapa häftiga och intressanta väggar med dessa underbara väggmålningar och du kommer säkert att ta ditt rums utseende till nästa nivå.

Mat

Äpplen droppar av friskt vatten, honungsceller verkar redo att spränga sin sötma, se frukter från hela världen eller enkla jordgubbar som är frestande nog att röra vid. Tecknade figurer lever i en fantasivärld där skivor av läckra chokladkakor, kakor, pajer och munkar virvlar runt i ett mjölkaktigt mönster i rymden. Väggmålningar med mat på gårdstema omfattar reklam inspirerad av trälådor, Vintage Vessels visar upp mjölkburkar från en tid då alla hade en mjölkdörr som väntade på sin dagliga mjölkprodukt. Citroner, tomater, örter med mera kan pryda ditt bord eller dina köksväggar. Färska fiskar och grönsaker kan betraktas som inspiration när hela familjen vill veta vad det blir för middag. Retroköksutskrifter direkt från gamla tapetkataloger kan hjälpa dig att utforma ditt drömtema i matsalen eller frukostbaren i ditt hem. Här är en enda abstrakt citron ett konstverk tryckt på en väggmålning.

Dryck

Fira din vingårdstur med ett väggmålningstryck av tunnor som åldras i en källare. En vin- och osttallrik med vinrött i flaskan kan framkalla minnen eller framtidsplaner. Visa dina gäster att du njuter av tetid när du hänger upp japanskinspirerade väggmålningar. Korkar visas upp och du kan också köpa kaffebönor för att få ditt kök att kännas som den hemska kaffebar du vill att det ska vara. En utställning med färgglada flaskor eller flaskbottnar ger den rätta stämningen till varje matplats eller barområde. Svartvita canvasutskrifter av vinflaskor och vin kan visa dina gäster dina kulinariska intressen och färdigheter. En smak av Napa Valley kan hjälpa dig att framkalla en extra speciell känsla vid nästa vin- och ostprovningskväll.
Produktinformation