Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Ett speciellt tillfälle - Canvastavla - Kök

192

motiv

Mat & Dryck

Mat och dryck är en stor del av allas liv. Vi njuter av att äta och dricka, och av våra kulinariska hobbys. Ingen semester eller speciell dag är komplett utan en utsökt måltid. AptitrLäs meretande canvastavlor med mat och dryck livar upp väggarna i ditt kök, din matsal eller egentligen i en finsmakares alla rum. Vare sig du föredrar det abstrakta, fotografiska eller det informativa så finns det definitivt en perfekt tavla för dig i denna omfattande kollektion av canvastavlor.

Mat

Nysköljda äpplen, honungskakor som ser ut att spricka av sina söta skatter, frukter från hela världen eller anspråkslösa jordgubbar som är så aptitretande att du vill röra vid dem. Seriefigurer som lever i en fantasivärld där bitar av en läcker chokladkaka, kakor, pajer och munkar virvlar runt i rymden på ett sätt som likar Vintergatan. Tavlor med bondgårdstema bjuder på vintagereklam på gamla trälådor, Vintage Vessels visar upp gamla mjölkkannor från en tid då vi fortfarande fick mjölken levererad. Allt återfinns här i vår kollektion av mat och dryck-inspirerade canvastavlor. Citroner, tomater och örter kan pryda ditt bord såväl som dina köksväggar. Använd tavlorna av färsk fisk och färska grönsaker som inspiration när familjen vill veta vad det ska bli för mat. Våra Retro Kitchen-tavlor är som hämtade ur gamla tapetkataloger och kan ge dig precis det du behöver för att ge ditt kök eller din matsal precis rätt känsla. Även en enda abstrakt citron kan vara en konstverk.

Dryck

Hylla den där rundvandringen du gjorde på en vingård med en canvastavla av tunnor som åldras i en källare. En vin- och ostbricka med rött i flaskan kan väcka gamla minnen till liv eller öppna upp för nya planer. Visa dina gäster att det är tedags genom att hänga upp en Japaninspirerad canvastavla. Häng upp tavlor med vinkorkar eller kaffebönor för att förvandla ditt kök till en kaffebar. Ge din matsal eller bar rätt atmosfär med färgglada flaskor eller flaskbottnar. Svartvita canvastavlor med vinflaskor och vin kan visa upp dina kulinariska intressen och färdigheter för dina gäster. Eller varför inte göra din nästa ost- och vinprovning extra speciell med en känsla av Napa Valley?
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.