Drycker

Ända sedan väte och syre smälte samman för att skapa den livgivande vätskan vatten har universum haft sitt eget universella lösningsmedel. Från den ursprungliga ooze som vi alla kom fLäs merrån till dagens eleganta och sofistikerade barer och tavernor har släckningen av vår kollektiva törst inte bara varit en nödvändighet för överlevnad utan också en av de mest underhållande och uppfriskande aktiviteter vi någonsin har gjort. Photowall hyllar människans behov av att dricka med sin egen kollektion av canvasutskrifter med drinkar. Bilderna visar upp många av de fina drycker som har släckt våra uttorkade halsar genom tiderna. Häng upp några av de här drinkdukarna i ditt vardagsrum och känn den plötsliga lusten att springa till kylskåpet och öppna en flaska av din favoritdryck av valfritt slag. Låt din familj och dina gäster se dessa drinkdukstryck och se hur de bär in sina glas i vardagsrummet för att fira dessa gudarnas ambrosia. Det kommer aldrig att finnas en torr eller otillfredsställd hals i ditt hem med dessa drinkdukutskrifter överallt. Gör en affär av det genom att ta med en kanna av allas favoritdryck in i vardagsrummet och utbringa en skål för allas hälsa.

Kyckling i drink canvas prints

Öl är en av de favoritdrycker som människor älskar att dricka. Den är välsmakande och fyllig och mycket uppfriskande. Kombinera det med en tallrik jordnötter eller gå loss med ett urval av korvar och fina köttsorter och du har elementen för en riktig dryckesfest. Öl sägs ha uppfunnits av de gamla egyptierna för tusentals år sedan. De kombinerade korn, humle, malt och vete och jäste dem för att göra denna läckra dryck. Photowall släcker din törst med "Beer", "Beer in Glass" och "Pub" i sin breda kollektion av canvasbilder om drycker. Dessa bilder visar denna törstsläckande dryck som serveras i all sin gyllene prakt. Placera några av dessa drinkdukutskrifter i ditt fritidshus tillsammans med en kanna av den riktiga varan och förbered dig på en fest som du aldrig har upplevt tidigare. Ta in en skål med chips och jordnötter och titta på dina favoritfilmer medan du är omgiven av de här drinkdukstryckarna. Ha en iskall drink i handen medan du lyssnar på dina favoritlåtar eller spelar videospel, så har du förutsättningarna för en perfekt lekstund för vuxna.

Friskande i drinkar på duk

Vin, vare sig det är rött eller vitt, framställs genom att man krossar druvor och jäser deras saft, och destillerar den för att göra denna fina gudarnas nektar. Det finns år med goda årgångar och år med mindre gynnsamma årgångar. Kvaliteten på dessa drycker har blivit så överlägsen att folk numera är villiga att betala orimliga summor för en ovärderlig årgång. Det sägs att det mest sofistikerade sättet att ge en person en flaska vin i present är att para ihop vinets tillverkningsår med mottagarens födelseår. Photowall skålar för din goda smak med "Late Hour", "Cheers" och "Wine Cellar Barrels" i sitt fina sortiment av canvasutskrifter för drinkar. Dessa bilder visar upp denna fantastiska dryck så som den firas av de flesta i den civiliserade världen. Häng upp dessa drinkdukstryck i din loungedel, och glöm inte att ta med dig en kyld flaska av din favoritårgång. Sätt dig i din chaiselong och smutta bort alla dina problem och bekymmer med alla dessa drinkdukutskrifter omkring dig. Bjud in din älskade till dig för att skåla för allt gott och bestående.

Varmt och kallt

Kaffe och te är en annan av världens favoritdrycker. Te görs av blad medan kaffe görs av malda bönor från kaffeplantan. Det brittiska imperiet och dess kolonier föredrar te som sin favoritdryck. Medan resten av världen förlitar sig på kaffe för att hålla oss vakna under hela dagen. Det fanns till och med en tid i historien då dessa två växter blev så värdefulla att de blev bytesmedel för många historiska transaktioner. Boston Tea Party i USA var ett viktigt utbyte av te för vad som nu är en stor del av New York-området. Flera krig har utkämpats om äganderätten till territorier där kaffe odlades som huvudgröda. Photowall serverar det till dig varmt eller kallt med "More Coffee Beans", "Coffee in Paris" och "Teascape" i sin fantastiska kollektion av canvasbilder om drycker. Dessa bilder visar dessa underbara grödor som de serveras över hela världen. Häng upp dessa drinkdukstryck i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och känn dig som om du är en av kaffe- och tebaronerna från en tidigare tid.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor