Pasta

Pasta har varit den mest grundläggande delen av det italienska köket ända sedan invånarna i detta land först lärde sig att blanda mjöl, ägg, vatten och salt till nudlar och andra intrLäs meressanta former. Det finns praktiskt taget mer än en miljon sätt att tillaga pastarätter för kulinarisk konsumtion. Och varje dag uppfinns ännu fler, innovativa sätt att laga mat på. Photowall hyllar måltider som är lika gamla som romarna i sin underbara samling av pastarätter på canvas. Dessa bilder skildrar firandet av vår konsumtion av dessa delikatesser. Häng upp flera av dessa pastatavlor runt om i ditt hem för att påminna dig om naturens överflöd. Placera några av dessa pastatavlor i ditt kök för att inspirera dig till att hitta på allt mer fantasifulla rätter som kommer att glädja ögonen och tillfredsställa gommen. Om du placerar några av dessa pastatavlor strategiskt i dina barns sovplatser och lekplatser kommer de inte bara att ge färg och ge dig många timmars underhållning, utan också fungera som en introduktion till näringsriktig mat. Förvandla dem till blivande gourmander genom att väcka deras fantasi och kreativitet med dessa pastatavlor i din bostad.

Divin i pasta på duk

Det är ett föga känt faktum utanför litterära kretsar att den store franske författaren Alexandre Dumas, som skrev De tre musketörerna och Greven av Monte Cristo, också skrev en av de mest omfattande och berömda böckerna i den kulinariska världen. Boken heter Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller The Great Dictionary of Food. I den finns några av de mest praktiserade klassiska matlagningstekniker som kockar har använt i århundraden. Photowall låter dig njuta av smaken med "Pesto" i sin underbara kollektion av pastatavlor. Den här bilden visar upp denna läckra pastarätt som har nudlar och en sås gjord av malen persilja, pinjenötter och olivolja. Häng upp dessa pasta canvasutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och gör dem till en fin mittpunkt som kommer att väcka livliga kulinariska diskussioner. Argumentera om vilken matlagningsmetod som är bäst, med din familj och dina nära och kära, med dessa fantastiska pasta canvasutskrifter omkring dig. Till och med dina barn kommer att få upp ögonen för hur saftiga och välsmakande dessa måltider är, när du introducerar dem till den fina matvärlden med dessa pastatavlor.

Distinkt i pasta canvas prints

Michelinstjärnan är en utmärkelse som ges av ett mycket strikt sällskap av gourmander som endast delar ut den till de bästa kockarna och restaurangerna i världen. Att ha en Michelinstjärna motsvarar att äga en Congressional Medal of Honor i den militära världen. En stjärna betyder att du är en fantastisk kock, två stjärnor betyder att din skicklighet är nästan utomjordisk, medan tre stjärnor är en nivå av skicklighet och talang som endast är reserverad för gudarna. Photowall ger dig mer att njuta av i vårt fina sortiment av pasta canvasutskrifter. Dessa bilder skildrar de unika och distinkt smaksatta rätter som har varit Ceasars ättlingars stolthet. De berättar också för oss att enkla basvaror och ödmjuka drycker fortfarande kan skapa en atmosfär av aptit och överflöd. Det finns praktiskt taget ingen tillagning som är så enkel att den inte kan väcka en känsla av aptit hos de människor som tar del av den. Ge de här pastatavlorna en hedersplats ovanpå din sovplats, så att du alltid har en hemtrevlig och varm atmosfär i ditt sovrum. Du och dina nära och kära kan stirra på dessa pastatavlor i timmar i sträck.

Unik och tillfredsställande

Ända sedan människan först lärde sig att blanda pasta med sås och kött har den kulinariska världen uppfunnit allt mer kreativa tekniker för att presentera maten på bordet. Från användningen av kol och trä för att ge köttet en särskild smak, till användningen av olika sorters viner för matlagning, till användningen av kryddor och kryddor, verkar det inte finnas något slut på utvecklingen och framstegen inom denna italienska matlagningskonst. I modern tid är eld inte det enda sättet att tillaga mat på. Elektriska spisar har dykt upp för att göra sitt avtryck i köket. Induktionshällar som utnyttjar elektromagnetisk kraft sparar tid och ansträngning när man förbereder måltider. Och under det senaste decenniet har en apparat som kallas sous vide använts för att tillaga mat i låga, fasta temperaturer som garanterat håller kvar smaken av marinader och kryddor. När du lagar mat med denna apparat kan du också vara säker på att köttet är mjukt på gaffel och jämnt tillagat inifrån och ut. Mänskligheten har verkligen kommit långt från att snurra nudlar på en gaffel och smörja dem med sås. De här pastatavlorna är avsedda att påminna oss om den rika historia och den fantastiska framtid som väntar oss i matväg.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor