Måltider

Måltiderna som helhet har varit den mest grundläggande delen av människans existens sedan mänskligheten först lärde sig att fånga djur och äta deras kött som föda. Det finns praktisktLäs mer taget mer än en miljon sätt att tillaga kött, fisk och grönsaker för kulinarisk konsumtion. Och varje dag uppfinns ännu fler innovativa sätt att laga mat. Photowall hyllar måltider som är lika gamla som tiden själv i sin underbara samling av måltider på duk. Dessa bilder skildrar firandet av vår konsumtion av dessa delikatesser. Häng upp flera av dessa måltider på duk runt om i ditt hem för att påminna dig om naturens överflöd. Placera några av dessa måltidsbilder i ditt kök för att inspirera dig att hitta på allt mer fantasifulla rätter som kommer att glädja ögonen och tillfredsställa gommen. Om du placerar några av dessa måltidstryck på strategiska ställen i dina barns sovplatser och lekplatser kommer de inte bara att ge färg och ge dig många timmars underhållning, utan också fungera som en introduktion till näringsriktig mat. Förvandla dem till blivande gourmander genom att väcka deras fantasi och kreativitet med dessa måltidsdukstryck i din bostad.

Väljbart i måltider på duk

Det är ett föga känt faktum utanför litterära kretsar att den store franske författaren Alexandre Dumas, som skrev De tre musketörerna och Greven av Monte Cristo, också skrev en av de mest omfattande och berömda böckerna i den kulinariska världen. Boken heter Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller The Great Dictionary of Food. I den finns några av de mest praktiserade klassiska franska matlagningstekniker som kockar har använt sig av i århundraden. Photowall låter dig njuta av smaken med "Hip Hip Hurra-Peder Severin Kroyer" i sin underbara samling av måltidscanvasutskrifter. Den här bilden visar några av de mest eftertraktade vinerna och dryckerna som skålas för och är tillgängliga för kräsna gourmander på planeten. Häng upp dessa måltidscanvasutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och gör dem till en fin mittpunkt som kommer att väcka livliga kulinariska diskussioner. Diskutera om vilken matlagningsmetod som är bäst med din familj och dina nära och kära, med dessa fantastiska måltidstryck på duk runt omkring dig. Till och med dina barn kommer att få upp ögonen för den saftiga och goda smaken i dessa måltider när du introducerar dem till den fina matvärlden med dessa måltider på duk.

Måltider som fylls upp

Michelinstjärnan är en utmärkelse som ges av ett mycket strikt sällskap av gourmander som endast delar ut den till de bästa kockarna och restaurangerna i världen. Att ha en Michelinstjärna motsvarar att äga en Congressional Medal of Honor i den militära världen. En stjärna betyder att du är en fantastisk kock, två stjärnor betyder att din skicklighet är nästan utomjordisk, medan tre stjärnor är en nivå av skicklighet och talang som endast är reserverad för gudarna. Photowall ger dig mer att smaka på med "Lunch-Diego Velasquez" i vårt fina sortiment av måltidscanvasutskrifter. Den här bilden skildrar den kamratskap och gemenskap som delas av människor vid måltiden. De berättar också för oss att enkla basvaror och ödmjuka drycker fortfarande kan skapa en atmosfär av aptit och överflöd. Det finns praktiskt taget ingen förberedelse som är så enkel att den inte kan väcka en känsla av aptit hos de människor som tar del av den. Ge dessa måltider på duk en hedersplats på din sovplats, och få alltid en hemtrevlig och varm atmosfär i ditt sovrum. Du och dina nära och kära kan titta på dessa måltider i flera timmar i sträck.

Smakfullt och näringsrikt

Ända sedan människan lärde sig att sätta kött på elden har den kulinariska världen uppfunnit allt mer kreativa metoder för att sätta mat på bordet. Från användningen av träkol och trä för att ge köttet en särskild smak, till användningen av olika sorters vin för matlagning, till användningen av kryddor och kryddor, verkar det inte finnas någon ände på utvecklingen och framstegen inom den kulinariska konstformen. I modern tid är eld inte det enda sättet att tillaga mat på. Elektriska spisar har dykt upp för att göra sitt avtryck i köket. Induktionshällar som utnyttjar elektromagnetisk kraft sparar tid och ansträngning när man förbereder måltider. Och under det senaste decenniet har en apparat som kallas sous vide använts för att tillaga mat i låga, fasta temperaturer som garanterat håller kvar smaken av marinader och kryddor. När du lagar mat med denna apparat kan du också vara säker på att köttet är mjukt på gaffel och jämnt tillagat inifrån och ut. Mänskligheten har verkligen kommit långt från att spetsa en köttbit på ett spjut och placera den över öppen eld. De här måltidsdukstrycken är avsedda att påminna oss om den rika historia och den fantastiska framtid som väntar oss i matväg.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor