Floder

En flod är en flödande vattenmassa som skär genom landet och vars källor kommer från berg och andra bifloder. Dess flöde tar sig slutligen ut i havet. De flesta floder blir vattenvägaLäs merr för handel och transport, men fungerar också som militära försvar i krigstid. Denna unika vattenmassa finns i praktiskt taget alla länder i världen, och några av dem har spelat viktiga roller i själva mänsklighetens historia. Photowall hyllar detta fantastiska naturelement med sin egen kollektion av flodar på duk. Dessa bilder skildrar några av de mest kända floderna i världen. Häng upp några av dessa floddukstryck på väggarna i ditt vardagsrum och låt dem ge rummet en anda av frihet och äventyr. Din familj och dina gäster kommer att förundras över bilderna av dessa floddukstryck i rummet. De kommer att respektera dig för att du har tagit initiativ till att visa upp dessa fina floddukstryck runt omkring dem. Lägg märke till att de hittar allt fler geniala skäl att dröja kvar i detta område med alla dessa floddukstryck på väggarna. Det kommer aldrig att bli en tråkig stund i ditt hem med dessa flodtryck på duk.

Vidare i flodar på duk

Vissa floder kan hittas på exotiska och avlägsna platser över hela världen. Andra slingrar sig genom några av de mest befolkade städerna. Oavsett var de är belägna fungerar floder ofta som ett landmärke som separerar två huvudsakliga landmassor från varandra. Vid en flod är det ofta liv och rörelse vid flodstränderna. Photowall ger dig en glimt av det ikoniska med "Deep into the Forest", "Waterfall in Green Forest" och "London-Southwark with City Hall" i sin unika samling av floddukstryck. Dessa bilder visar upp floder i exotiska klimat och i mer urbana områden. Häng upp några av dessa flodbilder i ditt fritidshus och ge rummet en atmosfär av energi och vitalitet. Dina vuxna nöjen kommer aldrig att bli mer spännande än när du har dessa floddukstryck på väggarna. Du kanske också vill visa upp dessa floddukstryck i dina lounger. Låt deras lugna och bekanta karaktär lugna dina sinnen och slappna av i din själ. Att bara stirra på de här flodtrycken på duk kan radera alla dagens bekymmer och ångest.

Slingrande i floder på duk

Floden Themsen slingrar sig genom större England, medan Seine delar båda sidor av Frankrike. Yangtze ligger i majestätisk prakt i Kina, och Hudson rinner genom New Yorks metropol. Dessa fantastiska vattenmassor har blivit en så välbekant syn i vår värld att om man inte har en sådan i sitt land eller sin stad känner man sig ofta som en landlös och strandsatt. Liksom alla naturkrafter kan en flod användas på både gott och ont. Medan en del av dessa vattenkroppar transporterar fartyg fyllda med mat, mediciner, diverse varor, spannmål och andra förnödenheter som hjälper samhället, har andra använts för transport av narkotika, vapen och andra material som kan skada människor. Photowall ger dig båda sidorna av myntet med "Florence Bridge", "Summer Landscape with River" och "Aerial View of Manhattan at Sunset" i sin fantastiska samling av floddukstryck. Dessa bilder visar floder som slingrar sig genom de vackraste platserna i världen. Häng upp några av dessa flodbilder ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du sluter ögonen i en ångbåt som tar sig fram genom en lugn flod.

Ikoniskt och meningsfullt

Nilen i Egypten är världens längsta flod. Den skär genom flera regioner innan den tar sig ut i havet. Redan i forntiden har denna vattenmassa gjort sitt avtryck i människans historia. I berättelsen om Moses i Bibeln lägger den hebreiska kvinnan Sara sin lillebror Moses i en korg av vass och låter den rinna ner i Nilen, där den hamnar i händerna på Faraos dotter. Så börjar den episka berättelsen om Exodus. Floderna Eufrat och Tigris beskrivs i Första Moseboken som gränsande till det land som en gång kallades Edens lustgård, där den första mannen och kvinnan skapades. Jordanfloden är den plats där Johannes Döparen och Jesus Kristus möttes och erkände varandras roll i människans frälsning. Photowall lyfter på hatten för världens stora floder med "New York Dreams", "River in the Forest" och "Mountain Stream" i sin underbara samling av floddukstryck. Låt dessa fina floddukstryck föra in glädje och ljus i ditt hem.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.