Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Tryck av vatten - Canvastavla - Vardagsrum

3384

motiv

Landskap & Natur

Landskap är ett utmärkt sätt att få ett litet rum att verka större. De öppnar upp en helt ny värld och släpper in färg och liv till platser som kanske saknar det. En liten bit himmel Läs merkan verkligen släppa in naturen. Experimentera med landskap från vår samling canvastavlor som avbildar natursköna landskap.

Det vidsträckta havet

Det sägs att människan ursprungligen kommer från havet. Det låter vettigt – varför skulle människor världen över annars dras till kusterna varje semester? Varför skulle sjömän annars spendera sina liv drivandes över en fientlig miljö och åldras av saltstänk och solens brutala gassande? Havets sång är som en vaggvisa, och vissa tror att vi tycker att ljudet är så avslappnade för att det påminner oss om livmodern, om moderns susande blod och rytmiska hjärtslag. Forskare menar att bilder av havet verkar omedelbart avslappnande och skänker oss fridfulla tankar och en känsla av välmående. Andra menar att havet ger dem en äventyrlig känsla, ett begär att resa till fjärran platser på okända stränder och en frihet som landkrabbor inte ens kan föreställa sig. Framkalla alla dessa känslor genom att inreda ditt rum med en havstavla.

Öknen

Algebra uppfanns i öknen. Så även alkohol och astronomi. Öknen lockar fram tankeförmågan och frigör sinnet så att det kan föreställa sig saker det kanske inte kunde göra annars. Den vida himlen öppnar upp sinnet, skickar det längs nya vägar och leder det till överraskande insikter. Människorna som bor i öknen säger att ökenvindarna inte bryr sig om vad man gör eller vad man tänker. Öknen gör som öknen vill, och ingenting vi gör kan någonsin ändra på det. Det finns en gammal dikt som ger den kanske bästa beskrivningen av människans och öknens relation. I dikten hittar en resande i öknen två stenfötter med inskriptionen: “Mitt namn är Ozymandias, kung av kungar: Se på mina verk, ni Mäktiga, och förtvivla!” Inget annat finns kvar av statyn eller staden som den en gång stod i. Öknar är en nyttig påminnelse om att tiden inte bara sträcker sig framåt utan även bakåt, och att vår tid här är kort. Det finns väldigt få miljöer som faktiskt utmanar oss nuförtiden. Vi bor i luftkonditionerade hem och jobbar i luftkonditionerade kontor, och vi tar oss däremellan i luftkonditionerade bilar. Det är inte konstigt att naturens kraftdemonstrationer förvånar oss. Påminn dig själv om naturens krafter med en canvastavla som avbildar en öken.

Bergen

Bergen är utan tvekan en praktfull syn, där de tornar sig över landskapen, klädda i grönska och snö. Dessa urgamla vidunder har stått på samma plats sedan människan för första gången slog en sten mot en annan för att skapa eld, och de kommer leva kvar länge efter människan har försvunnit. Deras vackra, hårda ansikten har sett miljontals solar stiga och bevittnat många istiders början och slut – och de uthärdar allt. Genom eld och storm och genom tidens bitande tand; bergen härdar ut, oförändrade och eviga. Ibland behöver människor påminnas om att det finns saker som varar för evigt. Eller ja, vad människan är kapabel att uppfatta som “för evigt”. När du behöver påminnas om att världen fortsätter snurra, att det finns saker som inte förändras, kan en canvastavla vara precis rätt sak att pryda dina väggar med.

Gräsmarker

Många spenderar hela sina liv i städer, instängda i betongdjungeln, med bara en smal strimma av himlen synlig. Deras liv sluter sig omkring dem, till jobbet till hemmet till jobbet, och de får aldrig se något mer än den där smala strimman av världen. Men utanför städerna finns lavendelfält som sträcker sig så långt ögat kan nå, gräsmarker och savanner så öppna att du kan se planetens krökning. Motiven i dessa canvastavlor framkallar en känsla av frihet, av storhet och oändlighet, som kan locka sinnet ur sin slentrian. Upplev nya, friare vägar som leder ut ur städerna och deras betongtorn till en värld du kanske aldrig förr föreställt dig. Låt ditt sinne vandra i vidöppna landskap och fält med hjälp av våra canvastavlor.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.