Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Tryck av vatten - Canvastavla - Vardagsrum

1545

motiv

Landskap

Landskap är ett väldigt lämpligt motiv för heminredning. De kan göra att ett litet rum verkar mycket större än det egentligen är. De kan liva upp ett alltför kliniskt rum, vilket gör Läs meratt de passar perfekt i ett kontor. De fungerar utmärkt som utsmyckning även om de i grunden är neutrala, vilket gör dem perfekta till hotell. Rätt landskap på rätt plats kan förvandla ett okej rum till ett fantastiskt, med så enkla medel som att hänga upp en tavla. Ta steget och smycka ditt hem med en canvastavla från vårt sortiment av landskaps-tavlor.

Promenera i skogen

Ge ditt rum en känsla av rofylldhet med en canvastavla som avbildar en skog. Låt fantasin vandra längs urgamla, nästan orörda stigar bland träd som var gamla medan människan fortfarande var ung. När det kommer till skogsscener är variationen ändlös, från norra halvklotets svalkande, nästan ordningsamma skogar till Afrikas och Sydamerikas frodiga, regniga djungler. Varje skog framkallar olika känslor: medan en mindre landsväg genom en höstgul skog kan kännas välkomnande och hemtrevlig kan samma väg genom en tät, mörkgrön, tropisk regnskog skänka en äventyrlig känsla. Låt dessa skogar och känslor bli en del av ditt hem med en canvastavla.

Ge dig själv blommor

Riktiga blommor är lika gripande som de är vackra, en livfull men alltför tillfällig personifiering av världens skönhet. Men med en canvastavla kan du fylla ett rum med en hel äng full av blommor. Det spelar ingen roll om du föredrar vallmofält, en äng full av vildblommor eller lavendelfält från Provence – du kan ta hem blommorna och behålla dem för alltid, lika vackra som de stod dagen de fångades på fotot.

Öppna fält

Himlen ser större ut över öppna fält, med det gröna gräset som sträcker sig mot horisonten och bergens mjuka kurvor som brer ut sig framför dig. Ett stort fält är en ypperlig plats att tänka på, fältets dämpade viskningar påminner dig om havsvågor som sveper över sanden och gräsets dans i vinden är nästan hypnotiskt. Även om en tavla aldrig kan återskapa gräsets ljud och lukt kan det definitivt påminna dig om dess svindlade skönhet, och ett öppet fält får även det minsta rummet att se både ljusare och större ut på ett ögonblick.

Berg och ruiner

Ibland när du tittar på bilder av berg, eller foton tagna från deras toppar, kan du inte låta bli att förundras över människans ihärdighet; de som bestiger dessa stenvindunder “bara” för att ta en bild. Det blir ännu mer imponerande när du ser ett slott på en bergstopp. Hur mycket har det inte krävts av människorna som byggde tornen och murarna? Hur många människor och hur många år tog det att bygga? Slotten, precis som bergen, verkar nästan ha stått där i en evighet, och kommer antagligen stå kvar i ytterligare en. Det är lätt att missa hur de ständigt förändras. Snötäckta bergstoppar blir gröna på våren och slotten förfaller, om än långsamt, och blir till ruiner. Inget undgår tidens tand, inte ens berg. Trots att de ser så oföränderliga ut för oss människor är de otroligt energiska i geologiska mått mätt – de rör sig upp och ner likt barn med sockerkickar. Införliva tavlor med berg i din inredning, de blir en nyttig påminnelse om farorna med att döma hunden efter håren.

Konst

Konstnärer världen över har i alla tider inspirerats av levande landskap och försökt skildra dessa i sin konst. Medan vissa har lyckats bättre än andra råder det inga tvivel om att landskapsmålning är en krävande disciplin vare sig du avbildar en skogklädd bergssluttning, ett stormigt hav eller en bergbäck. Allt behöver bli precis rätt, för det är en av de få saker som människor faktiskt kan kontrollera i efterhand – ingen vet hur Mona Lisa egentligen såg ut, men vem som helst kan åka till England och kolla om Thomas Smith eller Richard Wilson var helt ute och cyklade. Införliva ett av dessa krävande konstverk i din heminredning med en canvastavla som skildrar landskap.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.