Daggdroppar

Daggdroppar är vattendroppar som bildas genom att vattenmolekyler fälls ut i luften. Dessa molekyler kondenserar och landar på vissa ytor. När vattnet ansamlas blir de vad vi känner tLäs merill som daggdroppar. Photowall hyllar detta fantastiska naturfenomen med sitt eget sortiment av canvasutskrifter med daggdroppar. Bilderna föreställer daggdropparna när de samlas på blad, stjälkar och blommor som de vanligtvis dras till i naturen. Häng upp några av de här duktrycken i ditt vardagsrum och ge rummet en känsla av friskhet och förnyelse. Låt dina nära och kära och gäster förundras över dessa underbara dukutskrifter med daggdroppar. De kommer att tacka dig i all oändlighet för att du har varit förutseende nog att visa upp dessa dukutskrifter med daggdroppar i detta gemensamma område. Lägg märke till att de hittar på allt mer färgglada och uppfinningsrika ursäkter för att uppehålla sig i detta utrymme med dessa dukutskrifter med daggdroppar runt omkring sig. Det kommer aldrig att finnas ett ögonblick av tråkighet eller tristess i din urbana bostad med dessa dukutskrifter med daggdroppar. Låt andan från det stora friluftslivet och naturens ovärderliga gåva leva i varje centimeter av ditt hem med dessa anmärkningsvärda dukutskrifter av daggdroppar.

Misty in dewdrops canvas prints

Liljan symboliserar moderskap och fruktbarhet samt kunglighet och ädel bäring. Den kan också representera kärlekens renhet, ungdomens skönhet samt förnyelse och återfödelse. Det är därför inte konstigt att liljor är en av de favoritblommor där daggdroppar råkar bildas. Det är en av de blommor i naturen där många människor kommer att kunna skåda dess inneboende skönhet. Den bär på en elegans och grace som förstärker de gynnsamma egenskaperna hos varje utrymme. Photowall låter dig titta förvånat på daggdroppar som bildas på liljeblommor med "Where Dreams Come True", "In Turquoise Company" och "Blue Drop" i sin fina samling av daggdroppar på duk. Dessa hisnande bilder visar dessa prismatiska daggdroppar som bildas på blad och blommor av några av de vackraste liljor som finns. Häng upp några av dessa dukutskrifter med daggdroppar ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du slumrar på ett fält fullt av dessa hisnande blommor. Dina drömmar kommer att fyllas med färg och charm med dessa dukutskrifter med daggdroppar ovanför dig. Du kan också visa upp dessa dukutskrifter med daggdroppar i din matsal för att liva upp din måltid och få maten att se ännu mer lockande ut.

Förfriskande i duvtryck av daggdroppar

Hortensia är en art av blommande växter som är vanlig i Asien och Amerika. Den största spridningen av denna växt finns i Kina, Korea och Japan. De blir mellan en och tre meter höga, även om vissa av dem når en höjd av över nittio meter genom att växa på barken av höga träd. Hydrangea är ett grekiskt ord som betyder vattenkärl, vilket förmodligen är en vinkning till formen på dess frökapslar. Fransmännen kallar denna blomma för Hortense och den latinska versionen av den är Hortensia. De växer vanligen från vår till höst i blomhuvuden mycket nära slutet av varje stam. Hortensior torkar ut och vissnar mycket snabbt, men de kan också lätt återfuktas genom att stjälken doppas i kokande vatten. Blombladen kan också doppas i rumstempererat vatten, vilket ger samma effekt. Hortensians blad och kronblad är en annan vacker plats där daggdroppar ofta samlas. Photowall ger dig "Strange Feelings", "Colorful Explosion" och "Sound of Colors" i sin anmärkningsvärda samling av duggdroppar på duk.

Naturligt och föryngrande

Ett grässtrå är den del av en växt som innehåller klorofyll och förökar fotosyntesen. Gräs finns praktiskt taget överallt på jorden. Från den vildaste och mest organiska typen till de odlade, kultiverade och manikyriserade sorter som förekommer på de välbärgade människornas gräsmattor. Det finns över tusen växtarter som kan klassificeras som gräs på den här planeten, och under dem finns ytterligare hundratals underarter. Till och med experter på trädgårdsodling har fortfarande häftiga debatter om vad som kan betraktas som gräs och vad som inte kan betraktas som gräs. Grässtrån är ännu en fin landningsplats för dessa kristallina gåvor från himlen som kallas daggdroppar. Photowall ger dig "Majestätisk grön natur", "Grön fläkt" och "Vanlig blå" i sin fantastiska samling av duggdroppar på duk. Häng upp några av dessa dukutskrifter med daggdroppar i ditt rekreationsrum och känn den livfullhet och fräschör som dessa bilder ger dig. Dina stunder av vuxenunderhållning kommer aldrig att bli mer engagerande än när du har dessa dukutskrifter med daggdroppar på väggarna. Det finns praktiskt taget inga rum eller väggar som inte kan liva upp med dessa dukutskrifter på duk med daggdroppar. Så vad väntar du på? Ta din del av dessa dukutskrifter med daggdroppar redan idag.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor